مدارسی که ما را کند ذهن می کنند - سلاح های آموزش جمعی (معرفی کتاب)

:man_shrugging:t2:

گادددد :person_facepalming: ولی من به شخصه این جور کنم لایف استایل هارو دوست ندارم… احساس میکنم خیلی‌ waste میشه پول و وقت آدم…

چه اشکالی داره . بخدا خیلی خوب دیزاین ش کردم :sweat_smile:

نه برای من زیاد بزرگ نیست ولی خب سه تا هست…
@baroon1400
اونجا که گفتی وسیله زیاد داری من همه ی وسایل های اون شکلیم رو میریزم تو اون اتاقم که استفاده نمیکنم :melting_face::grin:
به خاطر همون این صورتیه و آبیه خلوت ان…)

دقیقاً منم… منهای میز آرایش :joy::expressionless:

آره دیگه ما ایرانیما …!
ما که مثل شما دایما در سفر های خارجه نیستیم.

خیلی هم عالی، ما پدرم توسان داره مادرم برلیانس :upside_down_face:
دیگه ما در این حد ایم ( البته من همیشه به چیز هایی که داشتم راضی بودم ، ولی در عین حال برای بهتر شدنش تلاش کردم)

خوب نیست حقیقتاً :grin::joy: من فقط چاله چوله (:joy:) هارو همینطوری رد میکنم (بعضی‌هاش رو نمی‌بینم اصلا)
این قضیه وقتی مشخصه که ماشین مامانم دستمه. اصلا انگار…
چی بگم آخه، من همینطوری ماشینو میندازم جاده خاکی میرم :expressionless::grin:

چه جالب
راننده منم مامان بابام ان :joy:

من یه سری ماشین مامانم از پارکینگ در آوردنی لاستیک رو باید از رو پل ( روی جدول) رد کنی دیگه ، من حواسم نبود لاستیک از رو پل نرفت افتاد تو جوب آب (:sweat_smile::melting_face:) بعد من گاز دادم که بیاد بیرون. نکو سپر ماشین گیر کرده بود ، ( با تمام قدرت ماشین رو در آوردم و سپرش خیلی شیک و مجلسی کنده شد یه طرفش کلا :joy::joy::joy:)

1 پسندیده

درک زندگی دیگران و توانایی دیدن از زوایایی غیر از زاویه دید خودت نشان دهنده هوش و شعوره :+1:t4:

بعنوان کسی که فقر رو درک کرده بهتون بگم که مهمانی رفتن خوته ثروتمندان برای فقرا بیشتر غم انگیزه، تا یه مدت دپرس میشن، جدی میگم :sweat_smile:
اگه ماهانه و منظم به موسسات خیریه مثل خانم نرگس کلباسی یا موسسه محک کمک مالی کنید، لباس ها، کفش، و وسایل اضافی تون، وسایلی که دیگه لازم ندارید، موبایل های قدیمی، کامپیوتر و غیره تون رو هم میتونید براشون بفرستید خیلی بهتره. جمع کنید سالی دو بار براشون بفرستین. اونها خودشون حساب شده برای افرادی می فرستن که زندگی شون قابل تصور نیست. ضمن اینکه بلدند طوری کمک کنن که بچه های فقیر هم لوس و خراب نشن. کمک کردن واقعی خیلی سخته، حتی خودم هم میخوام کمک کنم الان مستقیم نمی فرستم، چند نفر رو می شناسم به اونها میدم اونها توزیع می کنن.
چند وقت پیش رفته بودم جایی، یه دختر بچه کوچک کفش نداشت. آروم پرسیدم این چرا کفش نداره، گفت این بخاطر فقر غذایی چندان رشد نکرده، کفش اندازه پاش نداشتیم. چشمای باهوش و مهربونی داشت. انگار تو جگرم اتش روشن کرده بودن. سایز پاش رو بهم دادن، براش یه جفت کفش جداگانه فرستادم، مسئولشون می گفت بهش دادم پرسیده بود بقیه هم دارن؟ من نمیخوام، عادت کردم به دمپایی. حتی تو این وضعیت هم مهربون و بخشنده بود، چه قلبی خدا به بعضی از این بچه ها داده
یه بار داشتم غذا می خوردم، یه بچه داشت نگام می کرد. معلوم بود گرسنشه، بهش علامت دادم اومد، گفتم غذا رو تقسیم کنیم؟ با خجالت با علامت سر تایید داد. غذام رو باهاش تقسیم کردم. نخورد برداشت برد داد به یه پسر اون طرف، به بهونه ای رفتم اون طرف بهش گفتم چرا خودت نخوردی، گفت من صبح یه چیزی خورده بودم. داده بود به برادر کوچک ترش، و اون موقع که این اتفاق افتاد عصر بود.
همین بچه رو من بخوام مستقیم بهش کمک کنم ممکنه خرابش کنم. کمک باید مستمر و هدایت شده باشه که به رشد منجر بشه. هم غرور بچه ها حفظ بشه
،

یه روزی ایران هم درست میشه، یه خجالت و شرمندگی برای کسانی می مونه که تونستن و نکردن
انتقام نمیگیریم، اما دوباره بهشون اعتماد نمی کنیم
همین برای همشون کافیه

من یه نکته ای اینجا بگم
وقتی بچه دار شدم در مورد بچه داری شروع کردم قدری مطالعه و تحقیق
یکی از چیزهایی که معموله تبعیض های جنسیتی و تحکم های جنسیتیه
مثلا رنگ صورتی مخصوص دخترها، آبی مال پسرها
یا ورزش و غیره
هر موقع ببنمشون می برمشون پیاده روی، اسب سواری و غیره
مهمه به بچه هامون قالب ذهنی نزنیم
جامعه ما دخترها رو به سمت وابسته بودن هول میده، باید مقاومت کنیم
پسرها رو هم می بره سمت اینکه ابراز احساسات نکنند و غیره. اینجور بزرگ شدیم و الان هم ممکنه باهاش مشکل داشته باشیم. من خودم تو ابراز احساسات مشکل دارم. بابام گفت تو شجاع ترین مردی هستی که تو زندگی ام دیدم، تا حالا ندیدم بترسی! با خنده گفتم چرا، می ترسم، فقط بخوام هم نمیتونم نشونش بدم :sweat_smile:

لطف داری عزیزم
متشکرم :pray:t4: :sunflower:

از من نپرس زهرا جان، از موسسات خیریه بپرس، اونها داستان های خیلی بیشتری برای تعریف کردن دارن، من فقط یه تکه کوچک گفتم و خدا میدونه که نتونستم مطلب رو برسونم. درد خیلی بزرگتر از این حرف هاست.

6 پسندیده

وای نه تورو خدا ، چون فردا امتحان داریم امروز نتونستن بیان. قرار شد فردا بعد امتحان بیان…
حالا بهشون بگم نیان زشت نمیشه ؟:pleading_face:

وای دقیقاً پدرم همین کارو میکنه…
من همیشه باهاشون یه جور اوکی نبودم ( ولی از وقتی این بچه ها رو دیدم واقعا متوجه شدم :disappointed:)
من پدرم عضو یکی از این موکب (موسسه خیریه) هاست…
کارای انسان دوستانه زیادی انجام میدن…
مادرم هم لباس هامون و چیزای این شکلی رو میده به یه موسسه خانومی که تو بسیج نمی‌دونم کجاست…(دقیقاً یادم نیست) ایشون بخش میکنن. اتفاقاً من چون بد سلیقه ام هر وقت کسی لباسی چیزی بهم هدیه بده که دوست نداشته باشم همون‌طور تحویل اون خانمه می‌دیم))
حقیقتا پدر من یحورایی به اصطلاح بازاریع. یعنی نونوایی و سوپرمارکت کی داریم تو بعضی از مناسبت های سال. یه پک هایی از مایحتاج می‌گه تو مغازه مون آماده میکنن ( چیزای ساده مثل روغن و برنج ماکارونی و…) بعد نون هم چندتا دونه کنارش میزارن و این موکبه که میگم پخششون می‌کنه)

دقیقاً

وای خدا :pleading_face::sob:
چرا آخه باید اینطوری باشه دنیا))):

این یه تیکه رو متوجه نشدم.

آره دقیقاً

هعی…‌‌‌‌‌…)

1 پسندیده

وای چقدر حرفاتون درسته…) من یعنی واقعاً خوش به حال فرزند تون…

دقیقاً

++++

کاملا درسته.

و منی که خوب میتونم ابزار احساسات کنم ولی یه بار اینقدری حالم خراب بود تو فامیل سر یه موضوعی زدم زیر گریه یحورایی صحبت کرده بودم که دیدم چند نفر هم دارن به حال من گریه میکنن.
( بعد ش بعد مدتی عموم برگشت بهم گفت مرد که گریه نمیکنه این کارا چیه و…و…‌‌:expressionless:)

3 پسندیده

واقعاً خیلی خوشحال ام از اینکه با انسان هایی مثل شما هم صحبت میشم…چ جدای بحث علم و اطلاعات زیاد تون، درک خیلی خیلی بالایی دارین نسبت به آدما…
امیدوارم آدمایی مثل شما رو خیلی بیشتر ببینم ، ما به همچنین طرز فکر هایی نیاز داریم واقعا…
فقط میتونم بگم مرسی واقعا))))

2 پسندیده

آره واقعا شیک و مجلسی بدون ضربه تصادف یا هیچ چیز دیگه ای.

جالب اینجاست که من ندیدم سپر گیر کرده داشتم همینطور دنده عقب میرفتم :joy: که خواهرم داشت میومد سوار شه صدا زد که متوجه شدم…‌
پ.ن چرا میگم شیک و مجلسی ، طرف سپر سازی هم سه ساعت باید پیچ و مهره باز کنه تا سپر در بیاد من دو سوته سپر و از بدنه ی ماشین جدا کردم بدون شکستگی (ولی با ترک)
:sweat_smile::melting_face::melting_face:

2 پسندیده

امیر علی جان
کمک باید یه جوری باشه که فرد رو به سمت رشد هدایت کنه
فقر یعنی کمتر بودن یه چیزیاز حد نیاز
فقر تا موقعی که منحصر به پول باشه اشکالی نداره، میشه درستش کرد
اما فقر مالی میتونه فقر دانش و آگاهی، به فقر اخلاقی و غیره تبدیل بشه
ما چون بلد نیستیم چطوری کمک کنیم کمک های ما بجای رشد میتونه باعث تخریب بشه
لجای اینکه گام به گام یک تفر رو بالا ببره به فکر ره صد ساله رو یک شبه رفتن بندازه
یا به فقر مزمن تبدیل بشه
طرف برای همیشه به کمک شما وابسته بشه
بخاطر همین از افرادی مثل نرگس کلباسی یا موسسه محک و غیره استفاده می کنیم

لطف داری عزیزم
خوبی از خودته
قلبت خوب و قشنگه، دنیا رو خوب و قشنگ می بینی

1 پسندیده

بذارین چند تا فیلم بفرستم
فکر کنم اینطوری باحال ار و ملموس تره
:no_entry: اخطار: تماشای این فیلم ها شما رو میتونه متاثر کنه
واقعا چند تای ما میتونیم نگاه کنیم؟!

پسر زباله گردی که نمیدونه آرزو چیه
اون قسمت شعر کودک زباله گرد و آرزوهاش از این فیلم میاد

بچه ای که هیچ اسباب بازی ای نداره

این بچه تا بحال موز ندیده، نخورده

ببینید با یه نان خالی چقدر خوشحال شد

یه خانواده فقیر اطراف چابهار تو یه اتاق که خودشون درست کرده بودن زندگی می کردن، اومدن خونه شون رو خراب کردن
این تمام خونه اونهاست، محل زندگی، آشپزخانه، همه چیز اینها همین یه آلونک بود
التماس دختر رو گوش کنید

اینم مصاحبه اش بعد از اینکه فیلمش پخش شد

4 پسندیده

:+1:

:white_heart::rainbow:

وای توروخدا ببین چه چهره ی معصومی داره طفلکی :pleading_face:
اینجا هاست که میگم پس عدالت کو . کجاست ؟

ای خدا :pleading_face:
من داشتم اینارو می‌دیدم فقط اشک می‌ریختم . حتی نتوستم همون موقع ریپلای کنم…):

وای خاک تو سرشون ، حتی اگه تو حریم یا بدون مجوز ساخته بودن, دولت باید قبل تخریب جایی براشون درست میکرد ،،، هیچ جوره کار شون قابل توجیه نیست . تازه دختره میگه مجوز تخریب نداشتن…:disappointed:

تنها کاری که میتونم بکنم کمک به این عزیزانه و حتی اگه قادر به کمک نبودم تشویق دیگران و تشویق کسایی که تمکن مالی دارن نسبت به حمایت از این افراد رو وظیفه ی خودم می‌دونم

2 پسندیده

زهرا خانم بنظرم برای اینکه آروم شین سعی کنید به این افراد کمک مالی کنید. حالا درسته ایران نیستید ولی موسساتی هستن که میتونید اقدام کنید مثل محک و…
این کار واقعا آدم و آروم می‌کنه…
ماها در حد وسع خودمون این کارو انجام میدیم…
از اونجایی که شما تمکن مالی خیلی خوبی دارین کمک هاتون شاید بزرگتر و مثمر ثمر تر از کمک های ما باشه…)

مثلاً شما یه وعده ی 100 دلاری تون رو کمک بکنید به خیلی از اینها کمک کردید در واقع… چون به پول ایران خیلی‌ میشه… و از اونجا سی که این افراد به کمترین هم قانع هستن واقعا کمک کننده خواهد بود براشون ( البته صرفاً یه پیشنهاده و نظر شخصی خودم)

3 پسندیده

زهرا جان و امیر علی عزیز، ببخشید
میدونم غمگین شدین
اما گاهی باید غم همدیگه رو داشته باشیم
تصور کنید یکی از این بچه ها رو بغل کنید، تو بغل تون گریه کنن
دیگه آدم سابق نمیشین
.
خرج یک بچه جهان سومی فقط یک تا دو دلار در روزه
اگه ماهانه بتونید کمک کنید میتونید زندگی چند تا از بچه ها رو عوض کنید
میتونید پدر یا مادر معنوی یک یا چند تا از بچه ها باشین
تو خانواده خودشون زندگی می کنن
شما از دور هواشون رو دارید
گهگاهی باهاشون صحبت می کنید، حتی میتونید ببرید سفر، پارک و غیره
نصیحت و راهنمایی شون کنید
بهشون محبت کنید
میتونید کاری کنید ادامه تحصیل بدن، کی میدونه، شاید روزی انسان بزرگی بشه
در تورات و قرآن داریم هر کسی که یک انسان را نجات دهد، گویی که تمام انسان ها از ابتدا تا انتها را نجات داده است
و من احیاها فکانما احیا الناس جمیعا
.
کار قشنگ تری که میتونید بکنید اینه که جشنواره خیریه برگزار کنید
چند نفر که قبول تون دارن رو دعوت کنید
چند تا فیلم براشون بذارین
ترغیب کنید که اونا هم کمک کنن
میتونیم محبت رو گسترش بدیم
محبت واگیرداره، بذارین از شما گسترش پیدا کنه
این خیلی کار خوبیه
.
ببخشید قلبتون شکست، صمیمانه بابت تمام اشک هایی که به چشم های قشنگ تون آوردم عذر میخوام :pray:t4:
قلب شکسته اش قشنگ و ارزشمنده
.
مرد را دردی اگر باشد خوش است
درد بی دردی علاجش آتش است

3 پسندیده

بچه ها
زندگی نرگس کلباسی رو بخونید
دختر یک استاد دانشگاه که تو سن کم پدر و مادرش رو از دست داده
از خودش هیچی نداره
ساده زندگی می کنه، فقط یه کول پشتی داره
اما اعتماد چند میلیون آدم پشتشه
کلی کار بزرگ کرده
چندین یتیم خانه و غیره ساخته
تو خطرناک ترین مناطق جهان زندگی کرده
الان که متاسفانه موسسه خیریه جمعیت امام علی بسته شده
فکر کنم مطمئن ترین دست، این دختر باشه
چقدر هم قشنگ و خوش تیپ و دوست داشتنیه
اما ازدواج نمی کنه
میگه رابطه مانع کارم میشه
خودش رو وقف کرده
تصور کنید
یه نفر خودشرو وقف کمک به نیازمندان کنه
اگه پاپ بودم اونو قدیس اعلام می کردم

2 پسندیده

پدر بزرگ من همین کارو می‌کنه اتفاقا…
(یه موقع فکر نکنید دارم خودنمایی میکنم, چیزای خوبتری برای خودنمایی کردن هست اگه قرار به خودنمایی باشه با اونا انجام میدم، بنظرم تو این کارا اتفاقا باید تبلیغ کرد، چرا که شاید یکی هم به واسطه صحبت های ماها ترغیب بشه و بره انجام بده)

:+1::white_heart::rainbow:

نه اتفاقا کار خیلی خوبی انجام دادید ، باعث شدید ما کارای خیر رو بیشتر تمایل به انجام دادنشون داشته باشیم…
واقعاً مرسی
بنظرم ناراحتی و اشک ریختن وقتی ارزش پیدا میکنه که به دنبال اون درکشون کنیم و در عمل کاری براشون انجام بدیم…

پ.ن من به دوستام بگم دیگه نیان خونمون ؟ چیکار کنم ؟!!:grimacing:
بگم نیان زشته ، از طرفی شما میگین اومدنشون بدتر حال خوب که نمی‌ده بدتر دپرس میشن…)

2 پسندیده

موافقم
دعوتی رو کنسل کنید خوب نیست
پیشنهاد می کنم قدرت نمایی نکنید
حسرت میخورن
شاید جتی بهتر باشه بجای خونه ببرید یه فست خوب مثلا

2 پسندیده

متوجه شدم

مرسی که گفتین.

فهمیدم ، این خوبتره، زشت هم نمیشه…
مثلاً یه بهونه میگم خونمون مهمون مهمون دیگه داریم از راه دور اومدن ،
یا می‌تونم بببرم سوپر مارکت مون بگم هر چی دوست دارن بر دارن. این مشکلی نداره؟!
به هر مرسی

2 پسندیده

ممنون از آقا بهزاد عزیز اینا رو همه قبلا ما که تو ایرانیم دیدیم و فراتر از اینا رو هم دیدیم و به نظرم تلنگر هر روز و هر لحظه لازمه اون کلیپ پسره که نمیدونست آرزو چیه رو بیش از ۱۰ بار نگاه کردم در عین فقر استغنایی وصف ناپذیر دیدم چون بچه دروغ نمیگه و حرفش واقعی هست وقتی گفت میخام آغشال جمع کنم نمیخام بگم فقر خوبه و اشغال جمع کردن خوبه راحت بود و از دنیا همین رو می خاست این برای خودش مرتبتی هست و مصداق بارز چشم تنگ دنیادوست را یا قناعت پر کند یا خاک گور .این ثروتمندترین فقیر هست اگر دنبال فلسفه ورز شدن و رسیدن به این مرتبه هستید راهش ماساژ و خونه و ماشین آنچنانی نیست

1 پسندیده

میدونم که از ته قلبت گفتی، خیلی خیلی متشکرم عزیزم :heart:
منم نیم ساعته دارم فکر می کنم تو جواب نوشته پر از مهرت چی بگم
وقتی که کار به ابراز احساسات برسه لنگیدن من شروع میشه :sweat_smile:
بعدا جواب میدم
باید فکر کنم
:deciduous_tree:

خواهش، موفق باشی :pray:t4:

3 پسندیده

درسته دقیقا هوش مالی میخواد
منظور من این بود که طرف میدونه چه کاری انجام بده تو چه رشته ای بره که در امدش رو دربیاره.
اونی که صرفا تحصیلکرده ولی بلد نبوده چیکار کنی خب اون باهوش نیست

با حرفت موافقم
:joy:ولی مامانم همیشه میگه اگه بهت سخت نمیگرفتیم الان اینی که هستی نمیشدی.
واقعا بچه ای بودم که بخاطر ترس سخت گیری آروم شدم.
والا نمیشد جمم کرد

1 پسندیده

نه من کلا خوشم نمیاد وسیله اضافی نگه دارم
البته بعضی وقتا باخودم میگم شاید نیازم بشه و اینا
رو بیشترین چیزایی که حساسم و دلم نمیاد اصلا از یکیشونم کم کنم یادگاریامه:neutral_face: حتی دفتر مشق کلاس دومم رو دارم
بااینکه گذشته های بدم رو یادم میندازن ولی هب نمیدونم چرا بازم نمیتونم ازشون بگذرم.
از یادگاری های دوستام بااینکه کلی ضربه زدن بهم

1 پسندیده

الهی بمیرم براش:upside_down_face:
چقدر مظلومه آخه
خدای من واقعا نمیدونم چی بگم گریم گرفت
واقعا حقشون این نیست
اتفاقا ماهم به موسسه های خیریه کمک میکنیم
ولی بعضی اوقات شک میکنم به اینکه کمکای مردمی برسه دست نیازمندی
چون هیچ تغییری تو اوضاع بوجود نیومده لاقل من که ندیدم
یکی از هدفام اینه روزی که شاغل شدم و درامد داشتم
حتما حتما حتما به اینجور افراد کمک کنم
این بچه ها خودشون نخواستن زندگیشون اینطور باشه کاریم نمیتونم بکنن ولی ما که میتونیم کمکشون کنیم حداقل در حد توان…

2 پسندیده