اعتراض به سو مدیریت زبانشناس

ادامه دادن بحث از اشتراک طلایی/نقره ای:

عزیز دلم اگه با موضوع احساسی برخورد کنیم حرف شما درسته ولی ما بچه نیستیم بازی هم نمیکنیم، بیزینسه! اصل اول بیزینس اعتماد و تعهده، به عنوان خریدار توافق شده و یک اشتراک گرفتم و فروشنده موظف به تعهد در مقابل محصولیه که ارائه‌ میده، اینکه فروشنده چه زحمتی برای اون محصول کشیده برام اهمیتی نداره

مدیریت شما از زمان استالین بدتره تا زمانی که همه چیز خوبه و ازتون تعریف میکنن خوبید به محض اینکه یکی ی انتقاد میکنه با دوست خوبم شروع میکنید و تا میتونید میتازید و بعد سرکوب میکنید قفل میکنید که کسی نتونه اعتراض کنه ولی همه مثل هم نیستن که اجازه بدن حقشون پایمال بشه، شما صراحتا تو هیچ کجا اعلام نکردید که از این به بعد فلان دوره از قسمت زبانشناس با تعرفه جدید محاسبه میشه و جالب اینه الان بجای پذیرش اشتباه و اصلاح اون فقط در تلاشید بگید حق با من نیست

وقتی شما به عنوان مالک کمپانی اینطور بچگانه از زیر بار مسئولیت فرار کنید و هیچ تلاشی در جلب رضایت کاربر قدیمتون نداشته باشید چه انتظاری از تیم پشتیبانی باید داشت!
میفرمایید این دوره جز منابع عمومی به حساب نمیاد میشه بفرمایید کجا عنوان کردید منابع عمومی کدومه منابع تخصصی کدوم؟ باز پرسنلتون میگن قوانین تغییر کرده و اینکه اطلاع ندادیم هم اهمیتی نداره ولی شما به کل زدید زیرش خوبه ویدیوی آقا کشاورز هنوز وجود داره که پادکست هارو زیر شاخه زبانشناس معرفی میکنه و زبانشناس رو هم در بخش حرفه ای!

تاپیک قبلی چون بسته شد مجبور شدم این تاپیک بزنم هر چند میدونم اینم بسته میشه و حتی احتمالا تمام تاپیک هام غیرفعال میشه، بیشتر از این هم بحث کش نمیدم چون فایده نداره منطقی نیستید به طروق دیگه ای اعتراضمو اعلام میکنم.

3 پسندیده

من تاپیک رو به این دلیل بستم تا دوستان دیگه به شما بی احترامی نکنن وگرنه اگر دنبال بستن تاپیک شما بودم همون اول که مخاطبان دیگه درخواستشو کردن انجام میدادم.

به دلیل اینکه اقای ناصری خودشون پاسختون رو دادن من سکوت میکنم تا ادامه صحبت رو هم ایشون پیش ببرن @hnaseri

شما هرطور تمایل دارین میتونین در مورد شخص من قضاوت کنین

6 پسندیده

خداوندگارا، ادمین ها هنوز بیدارن.

2 پسندیده

تلاش برای جلب رضایت شما انجام شد اما شما میخواهید حرف خودتون رو بزنید.
:point_down:

در رابطه با ویدئویی که فرمودین اولا ویدئو برای حدود دو سال پیش هست. ثانیا اسم اشتراک حرفه ای هست و خدمات آن در ویدئو خیلی واضح نوشته شده.

اسم اشتراک جدید هم نقره ای هست و خدمات این اشتراک هم موقعی که خرید انجام میدید نوشته شده.

تغییرات در پکیج ها و مدل فروش اپلیکیشن در تمامی بیزنس ها چیزی طبیعی است. اگر شما قبلا اشتراک حرفه ای داشتید و دسترسی شما به این دوره قطع شده بفرمایید که موضوع بررسی بشه. اما اگر اشتراک نقره ای را خریداری فرمودید همانطور که عرض شد انگلیش پاد شامل خدمات اشتراک نقره‌ای نمی‌گردد.

تمامی این حرف ها به کنار، بنده اشتراک نقره ای را برای شما لغو کردم و هزینه‌ی انجام شده به کیف پول عودت داده شد. برای خرید اشتراک طلایی هم تخفیف مناسبی برای شما لحاظ شد که با همان هزینه ای که انجام دادید اشتراک طلایی را خریداری بفرمایید. امیدوارم که همچنان شاهد حضور شما کاربر گرامی در زبانشناس باشیم.

8 پسندیده

خوب

پیام بدید پشتیبان پولتون رو پس بده

2 پسندیده