وقتی ی متنی رو می شنوم به راحتی متوجه تمامی کلماتش نمیشم که بتونم همه جملاتا یادداشت کنم قصد دارم در کمترین زمان حداقل ۵ ماه این مشکلو رو رفع کنم اما روش یادگیری مناسب و منبع مناسبی را نمی شناشم
سلام. به نظر من دوتا کار باید انجام بدین. یکی داره لغات خودتون رو تقویت کنید که با خوندن کتابهایی مثل ۵۰۴ و ۴۰۰۰ واژه ضروری میتونین اینکارو کنین و دوم اینکه مهارت شنیداری خودتون رو تقویت کنید مثلا کتابهای تکتیکس فور لیسنینگ یک تا چهار رو بگیرین و هر چهار تا رو به ترتیب کار کنید. مهارت شنیدنتون رو درجه به درجه بالا میاره.
سلام. پیشنهاد من اینه که نه تنها دایره لغات بلکه دایره اصطلاحات و idiom و expression هاتون باید بالا بره.چون اونا خیلی اصطلاح به کار می برن.پس به انگلیسی واقعی گوش کنید.دومین نکته که مهمتره یادگیری وصل کردن کلمات بهم در انگلیسیه.مثلاI don’t know را انها می گنI dunno. یا have toتلفظ می شه هوتا!اگه ندونید چطور کلمات را بهم وصل می کنند ،گوشتون اونها را نخواهد شنید.پس دوره میچل را گوش کن.که تلفظ و ترکیب و وصل شدن و مخفف شدن کلمات را آموزش می ده.
سلام نظر من نوشتن lis از طریق گوش دادن که به این روش میشه transcript
و روش بدی shadowing
و میتوانی pdf از اینترنت دانلود کنی
این مطلب حتما نگاه کن
سلام دوست خوبم برای این که با روشها و استراتژیهای تقویت لیسنینگ یا همون مهارت شنیداری آشنا شین، توصیه میکنم ویدئو یا مقاله زیر رو حتما بخونین:
حالا اگه بهم سطح زبان انگلیسیتون رو بگین، میتونم بهتون کمک کنم که دورهی مناسب خودتون رو برای تقویت این مهارت انتخاب کنین.
سطح متوسط هستم tactis for listening developing رو part3 گوش کردم و نوشتم اما تو بعضی مبحثا درصد خطام کمتر اما در برخی موصوعاتش درصد خطام بیشتر و جاهایی که تو پادکست سرعت ویس زیاد میشه باعث میشه بیشتر خطا کنم
دوست خوبم به نظرم دورههای داستان واقعی و انگلیسی قدرت تو اپلیکیشن زبانشناس خیلی برای شما مناسبه. روش خوندن این دو دوره رو به طور خلاصه در ادامه توضیح میدم.
برای هر درسی که شروع میکنین، ابتدا باید یک دور درس رو برای تعیین لغاتی که میدونین، و هایلایت لغاتی که نمیدونین، اختصاص بدین و بعد…
برای دورهی داستان واقعی:
استراتژیهای تقویت مکالمه بایستی برای درسنامههای اصلی این دوره پیادهسازی بشه. مخصوصا تکنیک سایه بایستی روی هر سه سرعت درسنامههای اصلی پیاده سازی بشه.
این استراتژیها رو میتونین از طریق لینک زیر به طور کامل یاد بگیرین![]()
![]()
![]()
درسنامههای دیگه به صورت سوال و جواب هست که باعث میشه مکالمه، درک مطلب و گرامرتون تقویت بشه. مطالعه این قسمت به این صورته که زمانی که هر سوالی پرسیده میشه، شما باید به سرعت و قبل از گوینده جواب بدین.
برای دورهی انگلیسی قدرت:
درسنامه اصلی این دوره رو با تکنیک سایه پیش ببرین. درسنامه لغات رو هم چند بار با خیال راحت گوش بدین و در ادامه برای درسنامههای داستان کوتاه و دیدگاه میتونین هر پنج استراتژی تقویت مکالمه رو پیاده سازی کنین.
از بین دو دوره مذکور یک درس بخونین ببینین با کدوم بیشتر ارتباط برقرار میکنین و اطلاع بدین تا راهنمای جامع رو براتون بفرستم
باز هم اگه سوالی داشتین من همیشه در کنارتون هستم و کمکتون میکنم ![]()
![]()