بعضی حرف ها رو نمیشه بخشید
سینمایی که امثال نخبه های هنری مثل سوسن تسلیمی،زهراامیرابراهیمی ،گلشیفته فراهانی وبهروز وثوقی هاو… رو فراری بده،لیاقتش امثال همین پخمه ها ودلقکهایین که شمااسم بردین ومن دیگه حیفم میادحروف روواسه تایپ صرفشون کنم.دردناکه واقعا
علیک سلام جواب سلام واجبه حتی داخل تالار
من از رو تعریف عاشق فیلم شدم
میشه هرهفته بیای از این فیلما که نون خدا …الله اکبر …بزنم به تخته، داره معرفی کنی …
نون به شیشه مربا زدنه ولی کاچی بهتر از هیچی
آقا ما تازه اومدیم خوشحال شیم بابت تاپیک
واقعا باورم نمیشه استاد فراستی رو گذاشته باشید بغل شریفینیا و قریشی
کاش سر کلاس ایشون حضور میداشتین تا از میزان سوادشون مطلع بشین
منم با همهی نظراتشون موافق نیستم اما تقریبا مطمئنم کاملا به این مدیوم مسلطن و دغدغهی سینمای ایران رو دارن که اینطور اعصابشون بهم میریزه
توصیه میکنم نقد ایشون در مورد سینمای کلاسیک امریکا رو دنبال کنین تا متوجه بشین در قیاس با هیچکاک و فورد و برگمان و امثالهمه که انقدر کیفیت آثار معاصر ایشونو اذیت میکنه
منتقد ایشون بودن رو میپذیرم
مثلا میتونین این میزان تاکید روی فرم رو قبول نداشته باشین یا اساسا تعریفی که از فرم ارائه میکنن رو رد کنین
ولی توهین به ایشون رو نمیپسندم
اگه قراره انگ سفارشی بودن بهش بزنین هم اکیه
زیاد شنیدهم این چیزا رو و قلبا هیچکدوم از این اتهامات رو توی گفتار و منششون ندیدهم
یکی از تاثیرگذارترین آدمهای زندگی من هستن
اولین کلید علاقمندی من به سینما با پیگیری مطالب ایشون خورده شد
پیشنهاد میکنم مقالتشون توی نشریهی نقد و فرم رو هم مطالعه کنین
سوتفاهم نشه
اینکه اسم اینها کنار هم اومده بابت به اصطلاح حکومتی بودن اونها است، چیزی که خود فراستی هم قبول داره
وگرنه بهرحال فراستی آدم تحصیل کرده ایه و اطلاعات خوبی داره (برعکس امثال شریفی نیا و سحر قریشی) و برخی نوشته هاش هم جالبه، مثلا:
سينما يک ديالوگ است، نه مونولوگ. يک گفت و شنود هدفمند است بين آن سوي پرده با اين سوي پرده. در آن سو، سينماگر است که با فيلمش جهاني ميآفريند ظاهراً غيرواقعي، اما باورکردني و در اين سو، تماشاگر است که مشاهده ميکند و تجربه. سينماگر از طريق پرده با تماشاگرش ارتباط ميگيرد و تعامل برقرار ميکند.
چنین مطلبی رو هرکسی نمیتونه بنویسه
اما در نهایت علم و هنر اگر به اخلاق و ادب منتهی نشه راه رو به خطا رفته و به هدف غایی خودش نرسیده
و در جای دیگری از همون مقاله میگه:
پردة سينما همچون پنجرهاي است که از درون آن بخشي از جهان بيکران را مشاهده ميکنيم.
من این تعریف رو واقعا قبول و دوست دارم.
جالب اینجا است که اوایل انقلاب فراستی حکم اعدام هم گرفته بود، و اینکه توبه کرد و از اعدام نجات پیدا کرد رو دلیلی بر بدی نمیدونم. شاید منم بودم همین کار رو می کردم. بهرحال هر کسی نمیتونه با فعالیت ادبی و نقد حکم اعدام بگیره، از این جهات تحسینش می کنم، اما همچنان موضع منتقدانه خودم رو حفظ می کنم
یک فهرست از یکصد انیمیشن پیشنهدی به انتخاب سایت خوبو
مسلما این فهرست ها بر اساس سلیقه نویسنده هاست. اونهایی که در اینترنت تولید محتوا می کنن وقت و توجه چندانی نمیتونن صرف کنن و بخاطر همین بروز اشتباهات متعدد اجتناب ناپذیره
برخی از انیمیشن های این لیست مناسب بچه ها نیست، مثل مری و مکس
اما بهرحال برای مرور اینکه کدوم رو نداریم خوبه
https://khoobo.com/top-100-greatest-animated-films-of-all-time/
فیلم جالبی بنظر میاد
باید ببینمش
منم خواستم تشکر کنم
دیدم آنکو قشنگ تر تشکر کرده
اما بهرحال، شخصا، بابت توجه و وقتی که صرف کردی متشکرم
متن قشنگی بود
هر چند این فیلم از اون فیلم هایی نیست که مورد علاقه من باشه، اما تحلیل قشنگی بود و بعید نیست بخاطر متن تو یه بار دیگه، با دیدی خریدارانه ببینمش
سلام عزیزم.
ببین ،دیگه برا من فیلم نقد نکن ، باشه؟
تمام لذت فیلم رو زیر سوال بردی
بابا اجازه خطا بهشون بده.
خب اگه دوست داشتی پلتفرم رو هم ببین و اونم برام بگو .
به چه نکاتی توجه کردی بابا
اتفاقا وقتی منم میدیم داشتم به این فکر میکردم مخصوصا با پوشش هانتر این چرا نمیسوزه … ولی خب استرس فیلم نمیزاشت فکرم ادامه پیدا کنه
کلا بعضی فیلما فقط ساخته میشن ی چیزو نشون بدن اون اتفاقات اطرافشون فقط فرمالیتس برای خالی نبودن عریضه مث همین فیلم .جزعیات مهم نبود شب که میشد ببینده ناخن میجویید که موقع خواب اینا نیافتن به سرد بودن فکر نمیکرد .البته ن در حدد یخ زدن ولی همون لرز تو اون ارتفاع و بازهم با پوشش نا متعارف هانتر
این بچه باید بیشتر سختی میکشید .ولی خب عمرش کفاف نداد …
God dont kill you
من دو دقیقه رو این فکوس بودم که این چیه
بعد فهمیدم چیو میگی
بعد با ی هلی شات از پودر های(منظور دستیار کارگردان همون خاکستره
) آن دو عزیز …و یک اهنگ غمگین فیلمو به پایان میرسونیم
آخه چقدر خوب تو نقد می کنی .من وسط متنت هی داشتم فکر می کردم دیگه چه فیلمی بگم نقد کنی ، من یه جور دیگه بهش نگاه کنم
من فکر می کردم خودم دستی به نقد فیلم دارم . البته بین خانواده ی خودم
ولی واقعا خوشم اومد . خیلی خوب تحلیل می کنی . بگم فیلم بعدی رو؟
های دِرَکتر
نوعا(به قول خودت ) جونم برات بگه من فیلمو ندیدم …
وقتی سمیرا معرفی کرد رفت تو لیستم وقتی تو
تحلیل کردی برنامه چیده شد برای اینه فردا شب ببینم حتما بعدشم اینقد قشنگ …تمیز … کوتاه و پر بار تحلیل زدی که فک نکنم کسی میل سخنش باشه
همه در حال رفتن به گوگل یاکانال های تلگرامن برای دانلود کردن فیلم
@samirashiiri1 جان قربونت هرچی فیلم داری بریز وسط
من دستم زیر چونمه در حال تکان دادن پاهام منتظر نقدای بعدی انکو
سلام دختر ، سال نوت مبارک.
ولی من پیشنهادم اینه اول فیلمو ببین و بعد نقد رو بخون . ببینی چیزایی که انکو گفت رو تو ام دقت کرده بودی یا نه؟
من خودم خیلی اش رو دقت کرده بودم . تو تحلیل فیلمم اورده بودم ولی نه به این ریزی.
پس چرا می گن فهمیدن درد داره؟
من چند وقت پیش فیلمی دیدم که حالم بد شد . تا یه مدت واقعا اعصاب نداشتم ، برعکس ویژگی بی خیال بودنم. بعضی فیلم ها درد دارند . بعضی شعرها، حیلی متن ها.
سال شماهم مبارک عزیزم …
راستش دیگه تو عَمل انجام شده قرار گرفتم اشکال نداره
تحلیل شمارووهم خوندم سمیرا جان خیلی خوب
کلا برای من این کلمه اسپویل جواب نمیده … طرف میشینه برام از کل فیلم میگه این اتفاق می افته اون اتفاق می افته وقتی میشینم میبینم همه اون اتفاقا برام تازگی داره… کلا نمیدونم سیستم عاملم چطور کار میکنه
خیلی خیلی بهش فکر می کنی . من در حد اینکه موضوعش برام تازگی داره. یا اینکه یه مفهومی رو یه کوچولو ریز می خواد برسونه .
تحلیل من پیش تحلیل تو جوکه به نظرم.
خیلی ریز می شی .
نمی دونم خوبه یا بد .
می شه تو بهم بگی ؟
جدی سوالم اینه .
اینقدر ریز شدن لازمه یا نه؟
سیستم ات اینجوریه که دید خودت رو داری .
خوبه که
@uncoo @samirashiiri1
ممنون سمیرا جون بابات معرفیت.خیلی خوب بود. و ممنون از تو زینت جان بابت ریز به ریزِ گفته هات هر صحنه هایی که میدیدم یاد نقدت می افتادم …
اینکه همه میدونن وسط چه چهنمی هستیم چیز تازه ایی نیست … و دیدن این فیلم خالی از لطف نیس
بعدشم ی پلنگ صورتی بزنین بر رگ تا بشوره ببره این همه کثیفیو