معرفی فیلم، سریال و انیمیشن 🎞

:grimacing::grimacing::grimacing:
انا گیج now

1 پسندیده

اره دیگه :joy: فقط قاطی پاتی کار میکنه :expressionless:

شدیدااا ریز بینه … کلی نگر نیس شایدم باشه ولی وقتی براش مهم نباشه یک هفته ایی یادش میره …اگه دیگه خیلی براش مهم نباشه موجودیت اون موجود یا جسم رو به کل فراموش میکنه :joy: و کلا منکر وجود اون موجود یا هرچیزی میشه :joy:
خلاصه که من دوسش دارم :joy::heart_eyes:

3 پسندیده

تو فکر کن من دارم تراز مالی سال گذشته رو حساب می کنم، وسط کارم برای استراحت میام متن تو رو می خونم .
الان خوبم:sweat_smile:

می تو ا لات

2 پسندیده

اخیرا چند تایی فیلم دیده ام
این یکی جز اون فیلم هاییه که ذهنتون رو مدتی درگیر می کنه

330px-Horst_Budjuhn,_Reginald_Rose,_Dvanajst_porotnikov,_Drama_SNG_v_Ljubljani

12 Angry Men

دوازده مرد خشمگین
ساخت ۱۹۵۷
(البته یه نسخه جدید از این فیلم هم ساخته شده که بازسازی خوبی هم محسوب میشه. یک بازسازی هندی و یک بازسازی روسی هم داره)
یک پیرمرد با ضربه چاقو در سینه اش کشته شده
همه چیز علیه پسر هجده ساله اش است
پسری که مادرش را در کودکی از دست داده و دائما تحت بد رفتاری بوده و سوسابقه دارد. پسری که هر روز کتک میخورد، توی خانه از پدرش، بیرون از خانه از بقیه
پسری که ولگرد و فقیر است و تنها چیزی که او را به خانه پدرش می کشد نبود هیچ سرپناه دیگری است
مدارک، شواهد و غیره, همه چیز بر علیه پسر است
همه چیز خیلی واضح و شفاف بنظر می رسد
رای دادگاه به هیات منصفه دوازده نفره بستگی دارد
چنانچه متهم را گناهکار بدانند با صندلی الکتریکی اعدام می شود
اما برای گناهکار دانستن باید هر دوازده نفر آنها موافق باشند، بدون هیچ مخالفی
هیات منصفه به یک اتاق می روند تا مشورت و رای گیری کنند
همه چیز حاکی از یک رای گیری سریع و راحت و با نتیجه ای از پیش تعیین شده است
اما در رای گیری، یک رای مخالف وجود دارد
کسی که در برخی شواهد شک دارد
کسی که جان هر کسی، حتی چنین پسری برایش کاملا مهم است

3 پسندیده

فیلم هوش مصنوعی

A.I. Artificial Intelligence

ساخته ایالات متحده سال ۲۰۰۱
ژانر علمی تخیلی
نویسنده و کارگردان: استیون اسپیلبرگ
برنده چند جایزه و نامزد دو جایزه اسکار
فیلم در آینده رخ می دهد، زمانی که ربات ها و هوش مصنوعی از امروز بسیار پیشرفته تر هستند. یک زوج جوان فرزندی دارند که در حال کماست. حال روحی مادر خوب نیست. همه اینها دست بدست هم می دهد تا پدر یک فرزند رباتی بخرد، یک ربات با قابلیت عشق و محبت، او طراحی شده تا با تمام وجود عاشق مادرش باشد. دیوید هر چند یک ربات است، اما احساس و عاطفه یک بچه واقعی را دارد. می ترسد، حسادت و لجبازی می کند، اشتباه می کند، و با هنه ابنها با تمام وجودش عاشق مادرش است.
سئوال اخلاقی که در ابتدای فیلم در قالب یک کنفرانس علمی مطرح شد: اما انسان ها در مقابل احساس و عاطفه ربات ها، قادر به پاسخگویی هستند؟
فیلم زیبا، احساسی و خوش ساخت است. به بسیاری لز کارکردهای ربات ها لشاره می کند، چیزی که امروزه ناگزیر بنظر می آید، از ربات های کاری و تخصصی تا ربات های خدمتکار و پرستار بچه، تا ربات هایی برای شریک جنسی بودن و دیوید، رباتی برای فرزتد ایده آل بودن.
صحته خاصی نداره، ولی پیشنهاد می کنم نسخه سانسور نشده رو ببینید. تو همون چند تا صحنه جزیی و خفیف نکاتی برای یادگرفتن هست.

7 پسندیده

در جستجوی خوشبختی
The Persuit of Happiness

ساخته سال ۲۰۰۶ ایالات متحده
فیلم بر اساس واقعیت است.
این فیلم داستان واقعی کریس گاردنر سیاه پوست، خرده فروش اسکنرهای پزشکی در سال ۱۹۸۱ است که به همراه همسرش لیندا و پسر کوچکش، کریستوفر، در سانفرانسیسکو زندگی بسیار سختی دارند. وضع مالی کریس بسیار بد است. او که توانایی پرداخت اجاره خود را ندارد، صاحبخانه‌اش بیرونش کرده و از این رو لیندا نیز او را ترک می‌کند.
کریس گاردنر اولین بار پدرش را در بیست سالگی دید. او سعی می کرد بر خلاف پدر خودش، برای پسرش کریستوفر پدر خوبی باشد. اما زندگی چندان بر وفق مراد کریس پیش نمی رود. زندگی در برحه ای برلی کریس واقعا سخت می شود. اما کریس که از قضا آدم بسیار باهوشی است نا انید نشده و ادامه می دهد. کریس در این دوران گذار از زندگی اش مدتی را بعنوان بی خانمان می گذراند. او حتی مدتی را در توالت های عمومی می خوابید.
کریس گاردنر اموزه یکی از کارآفرینان مشهور ایالات متحده و یک بازاریاب بسیار موفق است. سخنرانی های انگیزشی او شهرتی جهانی دارد.

عکس کریس گاردنر واقعی
فیلم خوش ساخت و با ریتم خوب پیش می رود. امتیاز بزرگ فیلم از دید من این است که بر اساس واقعیت است. هرچند در طول فیلم تماشای سختی های زندگی کریس می تواتد سخت باشد، اما در عین حال شعله امید در دل او و بینندگان روشن است و در نهایت با حس و انرژی مثبت تلوزیون را خاموش خواهید کرد.
دیدنش را پیشنهاد می کنم

5 پسندیده

راستی دوستان
من بخشی از معرفی ها رو کپی می کنم
هرچند سعی می کنم بیشتر خودم بنویسم تا کپی کنم
اما وقتی می نویسم خطای تایپی زیاد دارم،
فکر کنم هیچ متنی از من بدون خطای تایپی نبوده
خواستم بابت تموم اون خطاها عذر خواهی کنم

1 پسندیده

انیمیشن روح
Soul

soul-2020-poster-226x300

ساخته پیکسار
انتشار والت دیزنی پیکچرز
ایالات متحده سال ۲۰۲۰

جو گاردنر معلم موسیقی دبیرستان است. از شغل و زندگی یک نواختش راضی نیست. بالاخره فرصت نوازندگی در یک گروه موسیقی جاز بعنوان پیانیست رو پیدا می کنه اما، درست در زمانی که فکر می کنه به آرزوی زندگی رسیده اتفاقات جدید و عجیبی پیش میاد.
انیمیشن فوق العاده خوش ساخت و زیبا است.
برنده دو جایزه اسکار و دو جایزه گولدن گلوب
Soul_Poster

ریتم انیمیشن خیلی خوبه و برخی اون رو بهترین انمیسن سال می دونن
قطعا پیشنهاد می کنم، تلفظ ها عالی به لهجه امریکن و حداقل حوصله تون سر نمیره و خواهید خندید.

5 پسندیده

این انیمیشن کتاب هم داره و هردو دلپذیر :heart_eyes:، فکر کنم بودیکا خانم کتاب اشو تو زیبوک معرفی کردن. متاسفانه میخواستم انیمیشن رو بارگزاری کنم منتهی محدودیت داشت تا 107 مگ بیشتر نمیشه:unamused:

6 پسندیده

لیست جالبی از ده فیلم که مدت ها در ذهن می مونن

https://www.rahnamato.ir/2023/4/29/361875/۱۰-فیلم-بسیار-منحصربفرد-و-تاثیرگذاری-که-باید-ببینید/

4 پسندیده

من افسانه هستم
I am legend
فیلمی در ژانر پسا-آخرالزمانی
کارگردان: فرانسیس لارنس
نقش اول ویل اسمیت
محصول سال ۲۰۰۷ کشور ایالات متحده استودیو برادران وارنر
I_am_legend_teaser

:no_entry: اخطار احتمال لو رفتن بخشی از داستان
یک پیشرفت عظیم پزشکی، یک انقلاب پزشکی، تزریق ژن های جدید با ویروس به انسان ها. ژن های جدید انسان ها را توانمند تر، قوی تر، سالم تر و حتی از بیماری های مثل سرطان آزاد می کنند. اما چندی بعد معلوم می شود که این تغییرات دارد از کنترل خارج می شود. انسان ها کنترل رفتاری خود را از دست می دهند.
دکتر رابرت نویل محقق و دانشمند ارتش، آخرین انسان بازمانده در شهر نیویورک ایالات متحده است، شاید آخرین انسان بازمانده در دنیا
او و سگ نژاد ژرمن شپهردش روزها غذا تولید می کنند، نیازهای خود را تامین می کنند، تفریح می کنند، شکار می کنند و … شب ها در پناهگاه خود مخفی می شوند. تنهایی دکتر نویل بسیار جالب به تصویر کشیده شده.
در بین تمام فیلم های زامبی محور، تنها فیلمی بود که دوست داشتم (البته ژانر پسا آخرالزمانی را بسیار می پسندم، اما نه نوع زامبی محور آن را. به نظرم منطقی و عاقلانه نیست. اما این فیلم دلیل منطقی و علمی قابل قبولی برای شروع دارد و فیلم عاقلانه و منطقی پیش می رود و حتی برای حناقت ها هم می شود دلیل یافت)

5 پسندیده

مزایای گوشه گیر بودن
(The perks of being a wallflower)
محصول سال 2012

فیلم مزایای گوشه گیر بودن از روی کتابی به همین نام ساخته شده و داستان نوجوانی افسرده و تنها به نام چارلی را روایت می کند که به تازگی وارد دبیرستان شده و استرس و نگرانی زیادی دارد. او کم کم با پاتریک و خواهر ناتنی اش سَم (با بازی تحسین برانگیز اِما واتسون) دوست میشود و اتفاقات تازه ای برایش رقم می خورد. چارلی گاهی خاطراتی مبهم از دوران کودکی اش را به یاد می آورد، اما نمی تواند مفهوم آنها را درک کند و …

من این فیلمو خیلی دوست دارم و احساس خاصی بهم میده. انگار احساس میکنی بالاخره کسی تو این دنیا درکت میکنه و اینو با گوشت و پوستت لمس میکنی. نمیدونم، شاید دلیلش این باشه که زندگی نکرده آدمو نشون میده.
شاید بعضیها بگن که برخی از صحنه های فیلم متناسب با فرهنگ ما نباشه، ولی انسانیت زیبایی در این فیلم نمایش داده شده و اون حس همدردی و صمیمیت رو میشه در جای جای فیلم مشاهده کرد. مثلا اون صحنه که چارلی به سم میگه بهترین دوستش چند وقت پیش خودکشی کرده و سم و برادرش تصمیم میگیرند که به چارلی کمک کنند تا این خاطره بد رو فراموش کنه، واقعا زیبا و عمیق و تأثیرگذاره.

شاید جالب باشه بدونید که کارگردان این فیلم خود نویسنده کتاب بوده. (کتاب هم میتونید در بخش زیبوک زبانشناس به زبان اصلی مطالعه کنید.)

یکی از نکات جالب درباره فیلم اینه که موسیقی های زیبایی براش انتخاب شده، بطوری که آلبوم موسیقی این فیلم فروش چشمگیری داشت و محبوبیت زیادی رو به دست آورد. یکی از صحنه های زیبای فیلم که با موسیقی زیبایی هم همراهه اینجا به اشتراک میذارم:

موسیقی این ویدیو:

7 پسندیده

معرفی خوبی بود آقا مصطفی
ممنون :+1:t4:
می بینمش

3 پسندیده

خواهش میکنم. :rose: :pray:

1 پسندیده

مرسی:sweat_smile:
یه لیست بلند بالا دارم از لیست فیلم ها و کتاب ها.
این فصل تموم شه امیدوارم بتونم برم سراغشون:melting_face:

1 پسندیده

فصل گلابگیری تموم شه، خودم پایه تم:wink::melting_face:

1 پسندیده

راستش فیلم رو همون پریشب دانلود کردم ،رسیدم نیم ساعتشو ببینم:face_with_peeking_eye:
دو تا نیم ساعت دیگه مونده:grin:

1 پسندیده

چقدر تلخ بودش.
همیشه گفتم حرف زدن با آدما رو دوست دارم ولی عمیق که می شی می بینی هر کسی یه دردی تو سینه اش داره که حتی به عزیزترین کس اش هم نمی تونه بگه و اگه با تو درمیون بزاره، شاید نتونی هیچ کاری براش بکنی و این که نمی تونی براش حرکتی بزنی ،یه دردی میشه روی سینه تو .

حرفی ندارم. نمی دونم چی بگم ‌.

2 پسندیده

تلقین
سرآعاز
Inception
انتشار ۲۰۱۰ ایالات متحده
کارگردان کریستوفر نولان
دام کاب یک دزد اطلاعات از ذهن انسان ها است! او و تیمش افراد هدف رو می خوابانند و وارد ذهن شون میشن یا شاید بشه گفت ذهن اون رو وارد یک دنیای خیالی از ذهن معمار تیم خودشون می کنند و اطلاعات مورد نظرشون رو بدست میارن و سرقت می کنن.این عملیات ها به سفارش مشتریانی مثل سازمان های اطلاعاتی یا شرکت های بزرگ و ثروتمند انجام میشه. یک بار قراره از ذهن یک ثروتمند ژاپنی بنام سایتو اطلاعاتی رو سرقت کنند.
Inception_(2010)_theatrical_poster

7 پسندیده

فکر کنم حالا تنهاییم
I think we are alone now
دل تنها انسانی است که در یک شهر کوچک در آمریکا باقی مانده است. همه انسان ها به شکل عجیب و مرموزی مرده اند، به وضعیت های مختلف، حتی موقع تلوزیون نگاه کردن یا غذا خوردن. دل یک دورف (کوتاه قامت) است.
او هر روز خانه هایی را بازرسی می کند. چیزهای مورد نیازش مثل باطری و غیره را بر می دارد، اجساد را به وانتش منتقل کرده و خانه را ضد عفونی می کند. بعد می رود اجسادی که آن روز جمع کرده را خاک می کند.
تا اینکه یک روز یک دختر جوان به آن شهر می آید. اولین انسان زنده ای که دل بعد از مدت ها دیده است.

7 پسندیده