ضربالمثل یا زبانزد گونهای از بیان است که معمولاً تاریخچه و داستانی پندآموز در پس بعضی از آنها نهفته است. بسیاری از این داستانها از یاد رفتهاند، و پیشینهٔ برخی از امثال بر بعضی از مردم روشن نیست؛ بااینحال، در سخن بهکار میرود. شکل درست این واژه مَثَل است و ضرب در ابتدای آن اضافه است. به عبارتِ دیگر، ضربالمثل به معنای مَثَل زدن (به فارسی: داستان زدن) است. [1]
با توجه به اینکه مثل ها جزء لاینفک و جدایی ناپذیر هر زبانی هستند، بنابراین بهتره با کاربردی ترین مثل های زبان انگلیسی برای به کار بردن اونها در مکالمات آشنا بشیم.
اینجا محفلیه برای به اشتراک گذاشتن مثل هایی که در متون و اینترنت بهشون برمی خوریم با سایر دوستان مون.
از همکاری شما دوستان در این موضوع پیشاپیش سپاسگزارم.
بله حتما. من کلا از علایق شخصیم در مدتی که زبان میخونم اصطلاحات و ضرب المثلها هست. و برگشت اونها به ضرب المثلهای ایرانی
اگه ایده هایی برای بهره گیری بیشتر از ضرب المثلها هم ارائه بشه خیلی عالی میشه.
در آینده نزدیک قصد دارم تاپیکی رو شروع کنم که در اون از دوستان دعوت میشه درباره موضوعات موردعلاقه شون یه انشاء کوتاه بنویسند. اون انشاء ممکنه اشکالات گرامری داشته باشه. اما مهم نیست چون سایرین اون اشکالات رو تصحیح می کنند. هر هفته یا هر ماه هم برترین انشاء انتخاب میشه. شاید اونجا بشه از این ضرب المثل ها و اصطلاحات استفاده کرد.
سلام ممنون از این تاپیک
ولی یه نطری داشتم
ای کاش میشد واسه این ضرب المثل ها یه نمونه مکالمه یا جمله ازائه بشه تا دقیق بدونیم کجا باید استفاده شه
وگرن من به شخصه با یه عکس چیزی یاد نمیگیرم متاسفانه و همینم باعث شده اصلا سمت این ضرب المثل ها یا اصطلاحات نرم
پیشنهاد خوبیه. برای مواردی که بتونم حتماً مثالی رو میارم و از دوستان هم دعوت می کنم برای مَثَل هایی که معرفی میشه، مثال هایی رو پیشنهاد بدن.
به نظر شخصی من اینکار سخت هست. مثلا همون ضربالمثلهای ایرانی، همیشه آموزشش یا با یه حکایت طولانی همراه هست و یا هیچ.
در انگلیسی هم همه جا من به همین صورت دیدم و باید دوستان خودشون ایده سازی کنند و به اشتراک بذارند فکر کنم این بهتر باشه.
سلام فرزاد عزیز
خواهش می کنم، حق با شماست. غرض از آوردن اون تصاویر این نیست که بگم این مَثَل ها از این مشاهیره. فقط هدف معرفی اون مَثَله. اما دو مَثَلی که شما بهشون اشاره کردید، از قضا در کلام دو تن از مشاهیر هم یافت شد.
ممنون که با دقت و ریزبینی مَثَل ها رو بررسی کردید.