سلام دوستان
به نظر شما میشه گرامر رو خودخوان یادگرفت بدون کلاس و معلم؟
اگه منبع خوب یا دوره ای تو زباشناس برای یادگیری گرامر میدونید لطفا معرفی کنید
@sepide-str
سلام دوست خوبم بله میشه بدون کلاس و معلم گرامر و مهارت های زبان انگلیسی رو یاد گرفت
تاپیک های زیر رو بخونید
سلام رفقا! امیدوارم دنیا به کامتون باشه. تو این مجموعه مقاله میخوام دورههای جذاب گرامر رو براتون معرفی کنم. تا آخر با من همراه باشید.
[mobgram]
نیمچه داستان
[mini stories]
این منبع برای زبان آموزانی که علاقه دارند از سطوح ابتدایی با متد تی پی آر اس کار کنند مناسبه. این منبع توسط استیو کافمن که به ۱۶ زبان زنده دنیا مسلطه طراحی شده. این دوره شامل ۶۰ درس میشه و میانگین هر درس ۵ دقیقه هست. هر درس حداقل شامل دو قالب میشه و در انتهای هر درس می تونید با پرسش و پاسخ، واژگان و گرامر رو به شکل عمی…
سلام رفقا! امیدوارم دنیا به کامتون باشه. تو این مجموعه مقاله میخوام دورههای جذاب گرامر رو براتون معرفی کنم. تا آخر با من همراه باشید.
[سشیشسیشس]
انگلیسی روان
[flow english]
این دوره با عنوان flow english توسط بهترین مربی زبان انگلیسی جهان آقای ای جی هوگ طراحی شده. تعداد دروس این دوره 21 درس بوده و زمان برای اتمام این دوره حداقل 21 هفته میباشد. این مجموعه شامل دو سطح مختلفه و تمرکز اصلی این دروس بر یادگیری زمان گذشته هست.
آدرس دوره: اپلیکیشن زبانشناس-بخش زبانشناس-ردیف انگلیسی بدون تلاش
…
[ئخغشسس]
انگلیسی قدرت
[f61a631a6f07018c7d623b6305a6c3]
این دوره با عنوان power english توسط آقای ای جی هوگ طراحی شده و علاوه بر آموزش زبان انگلیسی، به شما در بالا بردن انگیزه و کاهش ترس از مکالمه کمک میکنه و به شما یاد میده ضمیر ناخودآگاهتون رو فعالتر از گذشته کنید و به جای خوندن سر سری و استفاده از روش حفظ کردن و گرامری، از روش ذاتی استفاده کنید.
آدرس د…
[ننبنبنب]
برنامه vip آقای ای جی هوگ
[unnamed]
این دوره آموزشی توسط بهترین مربی زبان انگلیسی جهان آقای ای جی هوگ طراحی شده که افزون بر آموزش زبان انگلیسی، مهارتهای رهبری و ارتباط کارآمد را نیز به شما یاد میده. ایده اصلی این مجموعه دادن انگیزه، نوآوری و همینطور آموزش مهارت های فردی و اجتماعی برای زندگی و کار است.
آدرس دوره: اپلیکیشن زبانشناس-بخش زبانشناس-ر…
[4170026]
مگاداستان
[mega dastan]
مگا داستانها، داستانهایی هستند که به طور ویژهای برای یادگیری ناخودآگاه زبان انگلیسی ساخته شدهاند. این داستانها، به همراه خودشان مطالب تکمیلی و آموزشی زیادی دارند که میتونید اون ها را چندین روز داشته باشید و تمرین کنید. ازجمله مطالبی که به خوبی تو این داستانها یاد میگیرید، لغتهای مهم کم کاربرد، گرامر زمانهای ح…
1 پسندیده