کاربرد و معنی of در انگلیسی چیست؟

وقت بخیر چند سوال خیلی مهم راجبه حرف اضافه Of داشتم که شاید سوال خیلی از زبان آموز ها باشه

1. حرف اضافه of وقتی برای نشان دادن مالکیت میاد حتما باید اون چیز ها اشیا باشن یا برای موجودات و انسان ها هم استفاده میشه یا شرایط خاصی دارن ؟

مثال :
the door of the room
the cover of the book

1. خیلی جا ها دیدم که بعد از صفت یا فعلی از of استفاده میشه . خواستم بدونم معنیش در اون مواقع چیه ؟ معنی ( از ) میده ؟ یا چیز دیگه

مثال :
you must be proud of your son
اینجا نمیدونم معنیه ( of ) دقیق چی میشه
تو باید افتخار کنی به پرست یا از پسرت ؟ نمیدونم گیجم میکنه

You’re always so full of energy
تو همیشه هستی پر از انرزی … اینجا باز ( از ) بیشتر منطقیه از نظر معنی

کلا بعد از صفت یا فعل بیاد چه معنی میده ! الان شاید خیلی ها بگن ترجمه نکن به فارسی خب پس من باید از کجا بدونم چه معنی میده بخوام تو جمله سازیم استفاده کنم شاید یک جا ( از ) بخوام بگم یا شاید یه جا معنی ( به ) بده … باید بدونم از کدوم استفاده کنم دیگه درسته ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید :heart:

1 پسندیده

درود دوست عزیز اول از همه من به کسایی که در سطح ابتدایی هستن بارها و بارها میگم انگلیسی رو انگلیسی یاد بگیر انگلیسی فکر کنید و هر زبان دیگه ای هم صدق میکنه
Of حرف اضافه است و هر جا ممکنه یه معنی داشته باشه که مهم نیست غالبا بعد صفت میاد و دو کلمه رو بهم ربط میده تو جملاتی که خودتون نوشتید
Full و energy رو بهم ارتباط داده اگه بخوایید به معنی فکر کنید به ۶یچ عنوان یهد نمیگیرید و گیج و گیج تر میشید در نتیجه معنی رو بی خیال شید و به صورت ناخواگاه یاد میگیرید کجا استفاده کنید
I have a lot of money
برای مالکیت و تعلق داشتن هم استفاده میشه
the president of the United States
the love of a good woman

ممنون از وقتی که گذاشتین … من برای بار دوم دارم کتاب english gramme in use رو میخونم و نکته برداری میکنم و به اون صورت ابتدایی نیستم و متاسفانه جواب سوالامو مثله اون که of برای مالکیت اشیا به اشیا هست یا انسان هم نگرفتم … به هر حال ممنون

سلام دوست عزیز
از حرف اضافه‌ی of معمولاً برای مالکیت اشیا استفاده می‌شه و زمانی برای مالکیت افراد استفاده می‌شه که بخواهیم کمیت رو باهاش نشون بدیم.
مثال:
most of workers
some of my friends
در کل از حرف اضافه‌ی of برای به وجود آوردن عبارت‌های حرف اضافه‌ای (prepositional phrase) استفاده می‌شه.
که الگوش به صورت زیر هستش.
اسم +of+ اسم
Tehran is the capital of Iran.
معمولاً حرف اضافه‌ی of رو بعد از صفات یا افعال ترکیبی هم به‌کار می‌برن.
مثال:
afraid of افتخار کردن به/proud of ترسیدن از/
آرزو داشتنdream of / فکر کردن بهthink of / متهم کردن به accuse of
دقت کنید که در خیلی از مواقع معنی از نمی‌دن و باید ترجمه‌ی کل اون ساختار رو یاد بگیرید.
لینک‌های زیر هم می‌تونه براتون مفید باشه.

1 پسندیده

سحر جان واقعا تو این سایت افرادی مثله شما خیلی کمه … مرسی که هستید … خیلی ممنونم

1 پسندیده

سلام سحر جان امیدوارم خوب باشی … بعد دو هفته داشتم مرور میکردم بحث Of رو یک سوال کوچیک داشتم
من طبق درس های کتاب grammer in use راجبه of نکته ای رو فهمیدم خواستم با شما چکش کنم …

طبق درس ها گفته شده بود موقعی از of استفاده میکنیم و بعدش مثلا children رو میاریم که بخوایم راجبه یک چیز یا شخص یا گروه خاصی حرف بزنیم و بعدش بلافاصله از ضمایر اشاره یا ملکی استفاده میکنیم …

مثال :
all of the children at this school are under 11 years old
اینجا بعد از of از the هم استفاده شده بخاطر اینکه اشاره به گروه خاصی داشتیم

اما در مثالتون به من گفتید موقعی از of استفاده میکنیم که راجبه انسان ها بخوایم کمیت اون رو بگیم که این بود :
most of workers
درست ؟

اما نباید اینجور موقع ها از the هم اضافه کنیم ؟
چون اگر کلی بخوایم بگیم باید بگیم most workers یا درست میگم ؟

ممنون میشم مثله همیشه راهنماییم کنید … مرسی

سلام عزیزم ممنونم.
ببین همون طور که خودت گفتی برای اینکه بخواهیم اشاره به گروه خاصی داشته باشیم باید از the استفاده کنیم قبلش، حالا اینجا مثلاً اگه بخواهیم بگیم اکثر کارگران جدید این کارخانه بین 20 تا 30 سال سن دارند.
می‌گیم: most of the new workers in this factory are between 20 and 30 years old.

1 پسندیده