به نام خدا
نقدی بر آپدیت جدید #زبانشناس ۸.۱۳.۰
تو نظرات خونده بودم که به بزودی آپدیت اپ ارائه میشه و مثلا قراره قابلیت فول اسکرین ویدیوها اضافه بشه، اما با این حال با از ارائه آپدیت غافلگیر و خوش حال شدم.
در اولین استفاده بعد از آپدیت مواردی به چشمم خورد که لازم دونستم درباره ش حرف بزنم.
مبحثی که از قبل داشتم مطالعه میکردم رو ادامه دادم ،
اولین چیزی تو ذوقم زد ، تغییر اندازه متن های انگلیسی و فارسی بود ، از بخش تنظیمات سعی کردم مثل نسخه قبلش کنم ولی باز دقیق مثل قبل نشد ، به هر حال قابل تحمل بود.
دومین چیز ، تغییر ظاهر پلیر، هنگام پخش درسا بود.
در واقع جدا از این که یه سری تنظیمات پلیر به سه نقطه بالا سمت چپ منتقل شده ، دو تغییر به شدت رو اعصابه…
۱. سرعت اسکرول شدن اتوماتیک چه اول صفحه چه وسط صفحه، خیلی زیاد شده ، طوری هر بار اسکرول میشه هم تمرکز خواننده بهم میریزه هم یه لحظه خطو گم می کنه. من سرعت قبلی شو ترجیح میدم.
۲. وقتی هندل پلیر رو پایین میکشیم ، دیگه نمی تونیم به جمله قبل و بعد بریم و عجیب اینکه دوباره نمیتونیم هندل رو بالا بکشیم تا به تنظیمات دسترسی داشته باشیم بلکه باید یه بار از درس خارج و دوباره وارد شیم تا به جزئیات دسترسی داشته باشیم.پلیر قبلی خیلی بهتر بود.
نکته بعدی لایتنر هنگام مطالعه درساست. وقتی روی کلمه ای که به لایتنر قبلاً اضافه کرده بودیم میزنیم :
قابلیت خوبی اضافه شده که فلان کلمه چند روز دیگه مجدد برای مرور یادآوری بشه یا زیرش خط کشیده بشه و البته دسته بندی دیکشنری ها،
اما بخش بد ماجرا اینه که بر خلاف نسخه قبلی با زدن دکمه بک گوشی لایتنر مجدد پایین نمیره و باید فقط هندل رو پایین بکشیم . با زدن دکمه بک فقط از درس خارج میشه.
موضوع بعدی بعد از اتمام درس بر خلاف نسخه قبلی امکان برگشت به جملات قبلی وجود ندارد و صفحه سیاه میشه و گزینه رفتن به درس بعدی نمایش داده میشه که اینم خوب نیست.
یه مورد غیر چشم نوازم تو این نسخه وجود داره که وقتی گوینده داره جمله ای رو میخونه خب اون جمله بولد میشه ، تو این نسخه ترجمه فارسیشم بولد میشه که خب اوکی اما ۲ چیز
۱. فاصله خطوط فارسی با انگلیسی (هم جمله بعد و هم قبل) وسط نیست و چشمو اذیت می کنه.
۲. بعضی جملات مثلا ۱ خطه اما وقتی بولد میشه ، ۲ خط میشه و بعد از اینکه گوینده میره جمله بعد اون جمله دوباره میشه ۱ خط …!! تو نسخه قبلی اینجوری نبود
جمعبندی: ضمن قدردانی از همه دوستانی برای توسعه و بهبود اپ زحمت کشیده و می کشند ، اگه برگردیم به قبل ، اپ رو آپدیت نمی کنم.