سلام
عرض تشکر از زحماتتون و خسته نباشیدی جانانه
ببخشید مثلا من از موضوع یه تاپیک خوشم اومده…
و میخوام اون مطلب رو پی گیری کنم…
اگر گزینه get notifications داشتیم جهت فضولی نه بالا بردن دانش!
و همچنین stop notifications جهت بی خیال شدن اون تاپیک…
خیلی حال میداد… فضا خیلی عرفانی میشد
سپاس
سلام خدمت شما
در حال حاضر برای مسدود کردن تاپیک این امکان وجود داره. قسمت پایین هر تاپیک یه قسمت وجود داره به نام پیگیری که در حالت عادی معمولی هست. فکر کنم از طریق گزینه های دیگه اون بتونید به خواسته خودتون برسید.
سلام سپیده خانوم. وقتتون بخیر.
نه منظورم این نیست.
ببینید منظورم اینه که الان یه تاپیکی هست که خیلی وقته توش نظری ارسال نشده.
خب طبیعتا اینطوری میره پایین پایینا دیگه. درسته؟
میگم یه دکمهای قرار بدین که مدیرِ تاپیک بتونه اون دکمه رو بزنه و اون تاپیک بیاد اولِ صفحه تا باز آدمهای بیشتری ببینن اون تاپیک رو
سلام
احسنت …
یعنی این همونه! سپاس
و خداوند آنکو را آفرید
سلام خدا قوت
تشکر بابت اپدیت جدید
این قسمت کاوش که جدیدا اضافه شده خیلی خوبه
فقط یه سوال
چرا خیلی از قسمت ها که توی کاوش هستند اصلا نمیشه تو خود زبانشناس یا مثلا زوم و زیبوک پیداشون کرد ؟!!
انگار اصلا اونجا بارگذاری نشدن
من هر چی گشتم تو زبانشناس و زوم پیداشون نکردم
سلام مجدد…
ببخشید!
برای پیگیری دو سه تا از تاپیک ها…گزینه پیگیری رو فعال کردم.
اما هیچ نوتیفی ازشون دریافت نکردم.
با سلام و وقت بخیر
با وجود اینکه نسبت به مشکل عدم انتخاب متن برای ورود به بخش لایتنر گزارش داده بودم
و همچنین نمایش راست چین شدن متون انگلیسی در این بخش
ولی متاسفانه با وجود چندین بار نصب اپدیت های جدید، هنوز این مساله برطرف نشده است.
متشکرم
توی اپدیت آخر نرم افزار کند تر شده
در آپدیت جدید زبانشناس، اندازهی حروف کوچیکتر شده که اصلا خوب نیست. جایی هم پیدا نکردم که بشه تنظیمش کرد. از طرفی مدتهاست وقتی که به قسمت تماس با پشتیبانی میرم عملا هیچ اتفاقی نمیافته و اصلا هیچ صفحهای باز نمیشه!
لطفا رسیدگی کنید
ممنون از زبانشناس
از منوی برنامه وارد پخش کننده دروس بشید و اندازه فونت رو تغییر بدید
و قسمت پشتیبانی این سه راه رو امتحان کنید.
مرورگرتون رو آپدیت کنید.
سرعت نت رو چک کنید اگر با خط هستید عوض کنید با وای فای امتحان کنید و اگر با وای فای هستید با خط امتحان کنید.
با فیلترشکن وارد بشید.
سلام
یعنی هر بار نسخه جدید میاد من تنم میلزه که باز چه بخشی رو قراره بهم بخوره
واسه یکسری دروس که ترجمه نداره و بعضی وقت ها از گوگل ترنسلیت کمک میگرفتم .یعنی تا متن انتخاب میشه گزینه ترجمه با گوگل ترنسلیت ظاهرا می شد. الان این قابلیت حذف شذه و باید متن رو کپی کنم و برم تو اپ دیگه قرار بدم تا ترجمه بشه.
مشکل بعدی این که من خیلی دروس رو دانلود کرده بودم در حجم چند گیگ .الان هر بار پیام میده که لود نمیشه و باید مجدد به نت وصل بشه
از این به بعد دیگه اپدیت نمی کنم به نسخه جدید
چیدمان پلی لیست و توقف هم خیلی بده. وقتی میخوام استپ بزنم . یهییو دستم میره روی نوار و میپره به جلو عقب
کلا این نسخه داغون هست . کاش می شد برگردونم به نسخه قبل
سلام
خیلی ممنون ک در قسمت یادداشت لایتنر قابلیت تغییر فونت رو قرار دادین . اگر در قسمت گفتگو با کارشناس هم این مدلی بشه خیلی خوبه.
الان بعضی قسمت های متن رو حتی دیگه نمیزاره انتخاب کنی!
و باگ خورده مثلا یه قسمت از متن میتونی، یه قسمت رو نمیتونی
بماند که گزینه های جذاب کنارش پریده
دوستان لطفا راهنمایی کنید . این کار سخت نیست که وقتی لایتنر میخونیم برای هر یک لغت مشخص کنیم که دوباره کی اون لغت رو بما نشون بده؟؟
واقعا شدنیه؟؟
و سوال دوم اینکه میتونیم بطور کلی از یک جایی در اپ یک عدد مشخص براش (یعنی همه لغات در یک بازه زمانی خاص یا اصلا مثل قبل باشه قبل از آپدیت جدید ) معین کنیم ؟؟؟
سلام
ضمن خداقوت من اشتباها دستم خورد و نسخه جدید آپدیت شد اگر بخوام به قبلی برگردم چ بخشهایی رو ( لایتنر _ دانلودها) از دست میدم؟؟؟
و لطفا لینک قبلی رو بفرستید و مراحلشو بگید؟
خب اینکه خیلی گیج کنندس . الان ما چ گزینه ای رو برای کلمات لایتنر بزنیم که بهتر باشه . کلا لایتنر رفته رو مخ _ همش درگیرشیم که؟؟؟
سلام وقت بخیر اطلاعات و لایتنر از دست نمیره ولی دانلود هارو مطمئن نیستم.
تاجایی که اطلاع داشتم از گوگل پلی میتونید نسخه قدیمی رو دانلود و نصب کنید اگر نسخه قدیمی نبود لطفاً در تلگرام به این آیدی پیام بدید
@zabanshenas_support
شما میتونید از گزینه «یادم هست» و «یادم نیست» استفاده کنید که از الگوریتم «sm2» پیروی میکنه.
اصلا کار سختی نیست و اتفاقا کار شما رو راحت تر میکنه.و امکانی هست که در بقیه لایتنر ها وجود ندارد.
شما دو امکان دارید که مثل حالت قبلی کلمه ای که بلد هستید بزنید یادم هست و اگه بلد نیستید بزنید بلد نیستم و به صورت خودکار خودش تنظیم میکنه چه زمانی بپرسه.
حالت دوم که خیلییی بهترهههههه اینکه شما خودتون زمان هر کلمهرو مشخص کنید. اینجوری اگه کلمه ای رو بلد هستید و طبق حالت خودکار باید مثلا ۳ روز دیگه ازتون بپرسه شما خودتون تشخیص میدید که ۳ روز دیگه لازم نیست و مثلا ۲۰ روز دیگه بپرس.
این باعث میشه شما مرتبا کلماتی که بیشتر بلد هستید هی براتون تکرار نکنه .
و از همه مهمتر گاهی یک کلمه ای رو بلد نیستید ولی وقتی معنی رو میبینید میگید اخ میدونستما این کلمه رو دیگه نمیدانم نمیزنید( چون با زدن نمیدانم دوباره براتون تکرار میشه) مثلا یکزمان زیر زمان پیشنهادی رو انتخاب میکنید مثلا دو روز دیگه یا سه روز دیگه .
حالت جدید فوق العاده است و مزیت فوق العاده ای داره! اصلا در استفاده ازش شک نکنید
من اینکارو هر روز در کمترین حالت با ۳۰۰ کلمه انجام میدم! اگه سخت بود و یا فایده ای ازش نمیدیدم شک نکنید اولین نفر رهاش میکردم.