اضافه شدن قابلیت فول اسکرین ویدئو و بهبود مدیریت لغات داخل لایتنر

این تاپیک مربوط به «Reading 1» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «Cambridge IELTS»، «Book 17»، بخش «General Readings»

دوست خوبم این مورد در حال بررسی هست

1 پسندیده

سلام و عرض ادب

متاسفانه از زمانی که آپدیت برنامه را ارائه دادید دیکشنری برنامه به درستی کار نمیکند ، زمانی که روی کلمات میزنم تا ترجمه آن را بیاورد، صفحه ترجمه پایین تر نمی آید تا باقی توضیحات دیکشنری را ببینم

مسئله بعدی اینکه بعضی جملات پیچیدگی خاصی دارند و نیاز دارم آن ها را در گوگل ترنسلیت قرار دهم تا معنی آن را متوجه بشوم اما این امکان وجود ندارد که یک جمله کتاب را کپی کنم

اگر در این موارد راهنمایی بفرمایید ممنون میشم

این تاپیک مربوط به فصل «منتظر چه چیزی هستی؟» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. کتاب «قانون 5 ثانیه»

1 پسندیده

سلام وقت بخیر
لطفاً این نسخه رو دانلود و نصب کنید ببینید مشکل دیکشنری حل میشه

https://storage.zabanshenas.com/build/android/zapp_en.apk

پلیر زبانشناس یه باگ بزرگ داره، یا بهتره بهش بگم مشکل، و اون اینه،
وقتی یه درس رو یه بار گوش میدیم، بسته به زمان صرف شده تعداد تکرار رو میزنه ۲ یا ۳ ، در حالیکه یک بار گوش داده شده و بخاطر تمرکز زمان بیشتری روش گذاشته شده. به عبارت دیگه تعداد رو بر حسب زمان صرف شده روی پلیر داره نمایش میده نه تکرار واقعی، یه چیز فاجعه بارتر هم اینکه گاهی حتی پلی هم نباشه باز زمان میندازه، مثلا من ۱۸ ساعت گوش دادن هم تو آمارم دارم، در حالیکه نهایت هشت ساعت واقعا گوش دادم اما ۱۸ ساعت ثبت شده.
این باگ بد باعث میشه ندونیم واقعا چند بار گوش کردیم. اگر این باگ اصلاحش سخته می تونید اجازه ویرایش تعداد رو به کاربر بدید که خودش اصلاح کنه. این از یه جهتم خوبه، چون کاربر ممکنه درسی رو بی دقت گوش کنه و نخواد جز تکرارهاش ثبت بشه. لطفا از کنار باگها و پیشنهادات کاربران ساده نگذرید، چون نیازهای واقعیشونه.

2 پسندیده

درود بر شما.

متاسفانه در آپدیت جدید، گزینه تغییر سرعت، از صفحه اصلی درس به یک صفحه فرعی مجزا به صورت آپشن در بالای صفحه منتقل شده و باعث این شده که یوزر فرندلی بودن اپ زیرسوال بره.

علاوه بر آن، سازگاری اپ با دستگاههایی که از طریق بلوتوث به موبایل متصل میشود از بین رفته و استفاده از کلیدهای وسیله ثانویه برای جلو و عقب زدن هر جمله، مختل شده. به طوریکه که با هر بار زدن کلید عقب، کلا به ابتدای فایل برمیگرده به جای اینکه به جمله قبل بره. کلید جلو زدن هم دیگر کارایی ندارد و عملکردی ندارد!

مورد دیگر، جلوگیری از پیش نمایش فایل بعد در بالای صفحه در همان فولدر است. منظورم پیشنهاد اجرای فایل بعد که بعد از اتمام فایل قبل در بالای صفحه به صورت تصویری نمایش داده میشد.

شاید خیلی وقتها تغییرات و آپدیتها برای کاربران و سازندگان اپ که پشت میز نشستن و در حال نگاه کردن به اپ هستند خوب باشه و مشکلی ایجاد نکنه! ولی توجه بفرمایید که بسیاری از کاربران در حال رانندگی یا انجام کارهای دیگر، به لیسینیگ ها گوش میدهند و با تغییرات اینچنینی قابلیت دسترسی آسان از آنها گرفته میشود! به عنوان مثال من در حال رانندگی به یک فایل گوش میدم که سرعتش خوبه. وقتی فایل تموم شد، بلافاصله با یک اشاره در بالای صفحه فایل بعد رو میارم، حالا ممکنه فایل بعد سرعتش کم باشه و میتونم در همون صفحه بالافاصله سرعت رو افزایش بدم. یا با استفاده از کنترل روی فرمان خودرو جملات رو چندین بار تکرار میکنم، ولی در آپدیت جدید تمام این امکانات یعنی سازگاری اپ با وسیله ثانویه، گزینه فایل بعدی از بین رفته و تغییر سرعت بسیار دشوار شده چون لازم است به صفحه جدیدی برای تغییر سرعت مراجعه کنیم!

لطفا لطفا توجه ویژه به کاربرانی داشته باشید که حین رانندگی، به فایلها گوش میکنند و توانایی محدودی در دست گرفتن موبایل دارن و فقط میتونن در کسری از ثانیه فایلها رو ران کنن یا فایل رو سرعتش رو تغییر بدن یا با کنترل روی فرمان خودرو بتونن جملات رو جلو و عقب کنن!

1 پسندیده

سلام

ممنون از نظراتتون. فقط این قسمت رو متوجه نشدم.

1 پسندیده

زنده باشید. در ورژنهای قبلی، بعد از اتمام یک فایل، یک صفحه پیش نمایش برای اجرای فایل بعد نشون داده میشد که الان دیگه حذف شده. وقتی روی اون صفحه پیش نمایش میزدیم، فایل بعد اجرا میشد.

شما ورژن چند رو دارید؟ چون برای من این قابلیت رو هنوز داره. ورژن من ۸.۱۳.۲۲

8.13.32

1 پسندیده

من چقدر قدیمیم:grin::grin::grin:خیلی ممنونم

1 پسندیده

سلام. برنامه تون بروز نیست و در نسخه 8.13.38 که آخرین ورژن حال حاضر مون هست و من تست کردم مشکل نداره، لطفا این نسخه رو نصب کنید ببینید مشکل شما برطرف میشه یا خیر

https://storage.zabanshenas.com/build/android/zapp_en.apk

اگر هنوز مشکل داشت لطفا اطلاع بدید.

3 پسندیده

من نسخه جدید شما رو دانلود و نصب کردم. متاسفانه مشکلات یاد شده مرتفع نشده است.

سلام منظورتون این عکسه که وقتی فایل تموم میشد و یه کادر ظاهر میشد؟

از مشکلتون لطفاً فیلم بگیرید بفرستید که برای همکاران فنی ارجاع بدیم

1 پسندیده

بله دقیقا منظور همین هست. کادری برای پیشنهاد اجرای فایل بعد…

1 پسندیده

الان روشش رو پیدا کردم. اگر “گزینه پخش خودکار محتوای بعدی” رو فعال کنیم، بعد از انتهای فایل، یک صفحه مجزا باز میشه و فایل بعدی رو پیشنهاد میده.

3 پسندیده

لطفا این دو تا مشکل رو حل کنید:

در آپدیت جدید، گزینه تغییر سرعت، از صفحه اصلی درس به یک صفحه فرعی مجزا به صورت آپشن در بالای صفحه منتقل شده و باعث این شده که یوزر فرندلی بودن اپ زیرسوال بره.

علاوه بر آن، سازگاری اپ با دستگاههایی که از طریق بلوتوث به موبایل متصل میشود از بین رفته و استفاده از کلیدهای وسیله ثانویه برای جلو و عقب زدن هر جمله، مختل شده. به طوریکه که با هر بار زدن کلید عقب، کلا به ابتدای فایل برمیگرده به جای اینکه به جمله قبل بره. کلید جلو زدن هم دیگر کارایی ندارد و عملکردی ندارد!

1 پسندیده

این مورد بخاطر اضافه شدن فول اسکرین، به سه نقطه بالای درس اضافه شده، برای جلوگیری از شلوغی پلیر.

این موارد رو به همکاران فنی ارجاع میدم

2 پسندیده

متشکرم

1 پسندیده

با درود:hugs:

باتوجه به کادر تخصصی و تلاشگر مجموعه زبانشناس حل نشدن موضوع «کپی نشدن متن درسها» بعد چندین هفته خیلی آزار دهنده است.

با توجه به پشتکار و توانایی‌های این مجموعه حل نشدن این موضوع معمولی خیلی تعجب آوره!!

امیدوارم هرچه زودتر حل بشه:100:

3 پسندیده