اضافه شدن قابلیت فول اسکرین ویدئو و بهبود مدیریت لغات داخل لایتنر

سلام

شاید از یک دیدگاه غیر فنی یک موضوع معمولی و تعجب آور باشه اما از نگاه تیم متخصص فنی اینطور نیست و پروسه ی پیچیده ای داره و مسلما باید صبر کنید.
البته من دوباره این مشکل رو پیگیری میکنم و اگر اطلاعی دادن شما رو هم مطلع میکنم.
و در حال حاضر من به عنوان پشتیبان یک پل ارتباطی بین شما و تیم فنی هستم که مشکلات پیش آمده را به تیم فنی ارجاع میدم و در نهایت اینکه رسیدگی به مشکلات بر عهده تیم فنی است که هر زمانی که اون ها جواب بدن من هم در اسرع وقت به شما انتقال میدم.

در آخر این نسخه رو دانلود و نصب کنید شاید برای شما درست شده باشه البته برای گوشی من گزینه کپی داره بهمین دلیل میگم شاید براتون نشون داده بشه

https://storage.zabanshenas.com/build/android/zapp_en.apk

3 پسندیده

ممنون از پیگیری:heart:

3 پسندیده

سلام به همه دوستان پشتیبانی
یکی از دوستان من نابیناست و یکسالی ست که از زبانشناس استفاده می کنه و بعد از تغییرات اخیر اسکرین ریدرش دیگه نمیتونه متون درسها و… بخونه. برای همین جایی که کلمه ای گفته میشه و معناش رو نمیدونه و قبلا می تونست با کمک اسکرین ریدرش پیداش کنه و معناش رو چک کنه از دسترس خارج شده … از من خواست این مشکل رو اینجا مطرح کنم ممنون

4 پسندیده

سلام وقت بخیر
این مورد شمارو به دوستان فنی ارجاع میدم که بررسی کنن :rose::pray:

1 پسندیده

امکان کپی متن وجود ندارد و جملات در حالت سلکت نیستن که بتونم به لایتنر اضافشون کنم
امکان اضافه کردن کلمه به لایتنر وجود ندارد
کلمات رو از فارسی به انگلیسی نمیتونم بخونم توی لایتنر

تا الان هیچ چیزی نتونستم پیدا کنم تو برنامتون که بشه ازش استفاده کرد
سعی کردم از بخش فیلم استفاده کنم ولی بخواطر مشکلاتی که بالا گفتم پشیمون شدم
تنها بخشی که خوبه بخش گفتگو هست که اونم وقتی اصل کار مشکل داشته باشه دیکه بدردت نمیخوره
دوست عزیز هیچ ارزش خوبی برای مشتری خلق نکردین!

روی لغت کلیک کنید یه پنجره باز میشه و میتونید رو مرور با لایتنر رو بزنید اگر نشد لطفاً از مشکلتون فیلم بگیرید بفرستید.

1 پسندیده

سلام، من دو سال پیش یه نظر دادم، ولی مناسفانه اصلا ت‌جهی نشد.

سیستم چرخش برنامه خراب هست.

یعنی دیوایس را بچرخونیم، برنامه نمیچرخه.

و یسری باگ داره. الان من اشتراک هم خری م ولی واقعا اذیت میشم.

یکی از باگ‌ها اینه که وقتی با دکمه هندزفری میخوایمم استپ کنیم صوت را، فعال نیست روی برنامه،

سلام وقت بخیر
به همه پیام های کاربران رسیدگی و بررسی میشه اینجوری نیست که توجهی نمیشه. برای چرخشی برنامه این مورد اضافه نشده فقط در صورت فول اسکرین فیلم ها و تصویری میتونید عمودی و افقی کنید.

برای این مورد به همکاران فنی ارجاع میدم تا بررسی بشه :pray:

چرا هیچکس در مورد وضع افتضاح که تو برنامه ایجاد شده چیزی نمیگه کندی و عدم کپی و …

3 پسندیده

با سلام و وقت بخیر

چندین ماه هست که بخش مربوط به سلکت متن تو اپلیکیشن درست کار نمی‌کنه
چندین بار بازخورد دادم ولی تا الان، هیچ بهبودی تو این مساله حاصل نشده

برای منی که معمولا جمله‌ها رو تو لایتنر میذارمو از همین طریق، به یادآوری‌شون تو ذهنم کمک میکنم، واقعا سخته درست نشدن این مساله

امکان جدیدی نیست که قرار باشه تو صف طویل انتظار قرار بگیره
ویژگی‌ای بود که قبلا بودو طی آپدیت‌های مکرر اپ، به هم ریخت.

بعنوان کسی که داره از این اپلیکیشن مدام استفاده میکنه و حق اشتراک پرداخت کرده بابت خدماتی که ارائه کردید، انتظار ندارم باز سکوت پیشه کنید در این مورد و به این خواسته‌ی منطقی، جامه‌ی عمل نپوشونید.

خیر پیش

@hnaseri

5 پسندیده

خب همه مثل شما نیستن
یا اونقدر براشون اهمیت نداره
یا مشکل شما رو ندارن
یا منتظر میشن برنامه خودبه‌خود! یا با بازخوردای افرادی مثل شما درست شه
یا کلا از اپ زبانشناس و برطرف‌شدن چنین باگ‌هاییش ناامید شدن… گفتن و نگفتنش فایده نداره

بهرحال، کاربرای دیگه تعهدی ندارن در این مورد
شما اگه مشکلی می‌بینید، بیایدو مطرح کنید…فکر می‌کنم:slightly_frowning_face::thinking: مسولین اپ، تعهد دارن و موظف هستن رسیدگی کنن به چنین باگ‌هایی

واقعا اینطوریه!
پس چرا بازخورد من از باگی که چندماهه هست بدون پاسخ مونده

برداشتن کپی از قصد نبوده . طی یکی از آپدیتهای قبلی که انجام دادیم این ویژگی در هسته ی کتابخانه اندرویدی که استفاده کردیم وجود نداشت . آپدیت های بعدی رو داریم روی یکپارچه سازی زبانشناس و زبان آموز کار میکنیم. امیدواریم بتونیم اینو هم حل کنیم .

4 پسندیده

ممنونم از توجه‌تون آقای ناصری
ولی توجه داشته باشید این مساله خیلی وقته که هست و همچنان حل نشده

3 پسندیده

جناب ناصری ممنون میشیم یه خورده سرعت بدید :sweat_smile:

2 پسندیده