اضافه شدن قابلیت فول اسکرین ویدئو و بهبود مدیریت لغات داخل لایتنر

با اسکرول به چپ و راست هم کار نمیکنه؟

1 پسندیده

وقت تون بخیر
امروز نسخه جدید رو از بازار دانلود کردم ولی متاسفانه همچنان نشدنیه انتخاب واژه یا جمله از متن- جهت کدی واردکردن به بخش یادداشت لایتنر
چندین بار از اپ خارج و وارد شدم ولی مساله همچنان پابرجاست

1 پسندیده

من پیام دادم به پشتیبانی واسه اینکه بتونم نسخه قدیمی رو دوباره بگیرم و گفتن که توی فروشگاه پلی هنوز نسخه قدیمیش هستش این برنامه رو پاک کردم مجدد از فروشگاه پلی دانلود کردم درست شد یعنی درست که نه مث اولش شد اگه خواستی میتونی نسخه قبلی رو بگیری تا یه بروزرسانی جدید بیاد

1 پسندیده

خیلی جالبه، برای رفع مشکل ورژن جدید راه حل برگشتن ب ورژن قدیم هست و برای رفع مشکل ورژن قدیم آپدیت.

من کلا از لایتنر زبانشناس ناامید شدم، مگه مشکل عدم هماهنگی مثال و کلمات دروس سلکت ریدینگ حل شد ک امید ب حل شدن این مشکل داشته باشم.

فرستادن عکس هم صرفا ب جهت اینه ک یاداوری کنم نرم افزار ایراد داره. ی موقع فراموش نشه.

1 پسندیده

منم همینکارو کردم ب پیشنهاد خودشون از پلی استور دانلود کردم و برگشتم ب ورژن قبل، منتهی الان هر مشکلی پیش میاد میگن بخاطر ورژنش هست. امیدوارم شما کمتر از من ب مشکل بر بخورید

اصلا انگار نه انگار که این نقاط قبلا میزدم روش،باز میشدن.
وجالب اینجاست که این مشکل هم رو نسخه زبانشناس که روگوشیم دارم،هست وهم روتبلتم.

1 پسندیده

از تکست خبری نیست ، تکرار جمله و… نیز کار نمیکند

همه درسها اینطوریه؟ یا برخیشون؟

هر دو سه تا درمیون اینطوریه

کدوم دوره است؟

6 minutes English

لطفا یه بار اینو از صفحه اول برنامه حذف کنین بعد برین از توی کاوش مجدد اضافش کنین و دوباره بررسی کنین ببینین اوکی میشه یا نه.

اوکی

درست نشد

یه مورد دیگه رو هم تست بفرمایین. این بار خود درس رو حذف کنین مجدد دانلود کنین ببینیم درست میشه؟

فایل رو حذف و دوباره دانلود کردم درست شد

3 پسندیده

می بینید یه تیکه رو تونستم کپی کنم ولی یه جمله بالاترش رو نمی تونم

این تاپیک مربوط به فصل «دشوودهای پارک نورلند» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. مجموعه «کتاب های ساده»، کتاب «عقل و احساس»

1 پسندیده

دوستان قسمت معنی و دیکشنری یک حالت رو نشان میدهد. اگر مشکل از اینترنت بود اول از همه باید بخش مثال مشکل پیدا میکرد ولی اون بخش مشکلی ندارد.

سلام.
لطفا اگه میشه یه امکانی رو اضافه کنید که بتونیم تاپیک هارو بزنیم بیان بالا. توی یه انجمن، نوشته بود بامپ کردن…

سلام وقت بخیر میتونید تاپیک رو نشانه گذاری و یا بوکمارک کنید و هر وقت خواستید دوباره تاپیک رو‌بخونید از طریق نشانه گذاری میتونید دسترسی داشته باشید

6 پسندیده