اضافه شدن قابلیت فول اسکرین ویدئو و بهبود مدیریت لغات داخل لایتنر

همون شیوه ی نمایش متن هست.

الان فهمیدم هیچکدام نداره

ردیفش میکنیم.

4 پسندیده

ممنونم از توجه تون

سلام
این مشکل مدتیه که تو آپدیت های آخری وجود داره
وقتی یه درسیو نصفه رها می کنیم و روز بعد میخوایم ادامه ش بدیم معمولا چند دقیقه آخر این جوری میشه و اونجا که تموم شده بعد باید مجدد درسو از اول دستی تنظیم کنیم همونجا که پرید!

پ ن : درس به صورت عادی در حال پخشه فقط صداش گویا ضبط نشده

توی نسخه جدید این مشکل حل شده

1 پسندیده

سلام، وقتتون بخیر.
آقای ناصری وقتی میخوایم ی متنی رواز درس کپی کنیم، بعضی موقع ها کپی نمیکنه باید چند بار خارج شیم وارد شیم یا بالا و پایین کنیم متن رو که بتوتیم کپیش کنیم.

2 پسندیده

بله این مورد توی کارتابل تیم فنی هست.

1 پسندیده

با سلام و وقت بخیر

امکان ترک کردن صوت و متن که همراه با بولدشدن اون بخشی که درحال پخش هست، مدتی هست دچار مشکل شده.
گاهی اوقات بدرستی عمل نمی کنه و تنها شوکش برای برگشت به عملکرد صحیح، بالاو پایین بردن صفحه یا بک و فورواردکردن پخشه

با سلام و وقت بخیر

گاهی اوقات، وقتی رو واژه یا جمله ای میزنیم
برای دیدن دیکشنری
یا
به قصد انتخاب و کپی اون

هیچ واکنشی از طرف برنامه داده نمیشه
و بناچار باید از برنامه کاملا خارج و دوباره وارد شد.

لطفا رسیدگی شود. متشکرم

2 پسندیده

بله این مورد رو همکاران اطلاع دادن در ادامه بررسی و اصلاح میشه

سلام آقای ناصری وقتتون بخیر
این مورد کپی کردن و چند گزینه دیگه ک قبلا بودن بازیابی میشن یا نه؟
چون بعا پیش میاد لغاتی توی دیکشنری نمیام قبلا میشد همونجا ترنسلیت زد الان ن کپی میشه ن میشه ترجمه کرد

2 پسندیده

سلام جناب ناصری
قابلیت بدون زیرنویس دیدن ویدیوها را لطفا قرار بدین

2 پسندیده

ای کاش جای بولد شدن رنگش تغییر می کرد مثلا به آبی یا رنگ دلخواه.

2 پسندیده

سلام خسته نباشید من یه پیشنهاد داشتم گه فکر میکنم حرف خیلی از کسایی ک عضویت دارن هم باشه این برنامه فقد کلمه های کنار همی ک خودش علامت زده رو ترجمه می‌کنه و مجبوریم ما کلمه رو به تنهایی ترجمه کنیم ک اکثر مواقع دوتا کلمه کنار هم و مخصوصا یه فعل و قید معنای کلا متفاوتی از معنی لغویشون دارن قبلا من از ترنسلیت گوگل استفاده میکردم واسه ترجمه دو کلمه کنار هم یا نیمی از جمله ولی الان با بروزرسانی جدید امکان این هم گرفته شده میخاستم اگه ممکنه یا شما این قابلیت رو به برنامه اضافه کنید یا اجازع بدید ما با علامت گذاری بخشی از جمله اونو از ترنسلیت گوگل ترجمه کنیم. تشکر

2 پسندیده

سلام
یه باگی که ازبعداز آپدیتهای جدید من دارم اینه که وقتی یه لغتی رو میخوام معنی اشو روچک کنم،اگه چندتامعنی داشته باشه،فقط اولین معنی رو(بانگلیسی)،نشون میده،واون نقطه ها که واسه چک کردن سایر معانی لغت هستند،عملا ازکارافتادن،اخیرا.هرچی میزنم رو نقطه ها هیچ اتفاقی نمی افته.
نمیدونم تونستم منظودموبرسونم یانه،نمیتونم نه عکس ونه فیلم توتالار آپلود کنم.
ممنونم که پیگیری کنید
جدیدترین نسخه رودارم.

ورژن زبانشناس شما چنده؟

1 پسندیده

منم این باگو دارم خیلی وقته
اما نمیتونم عکس باگوشیم آپاودکنم تالاراینه که صرفاگزارش مشکلات بقیه رومیخونم

3 پسندیده

بزرگوار. شما نسخه قدیمی هستید. هر چقدر هم عکس بذارید اون نسخه رو نمیتونیم درست کنیم. بایستی آپدیت بفرمایید.

3 پسندیده