من قبلاً فیلم فرستادم و مشکل گیر کردن حل شده نسخه ۸.۱۳.۱۹ فکر کنم من دارم
اینو واقعاً برگردونید
فیلم هایی که پس زمینه سفید دارن دکمه ها اصلاً مشخص نیست
باور کنید اگر مشکل بخش یادداشتم حل نمی شد همین امروز با شیوه ای که اعلام کردید به حالت قبل برمیگشتم اخه من کلی کار با بخش یادداشت انجام میدم.
یه جورایی دفتر مشقمشده
خداروشکر اون قضیه گیر کردن حل شد.
من برنامه رو اپدیت کردم چند هفته پیش، یادتون باشه کلی مشکل دیگه داشت که اصلا قابل تحمل نبود، دکمه های یادم هست و یادم نیست غیرفعال بود، برای همین برگشتم نسخه قبل اونم با کلی مکافات. الانم واقعا ن وقتشو دارم دوباره امتحان کنم ن حوصله اش رو
این باگ تا جایی که یادمه گزارش شد و حل شد.
هر طور صلاح میدونین
بهترین کار
سلام آقای ناصری عزیز
خیلی خوب میشد وقتی روی معنی کلمه ای کلیک میکنیم، قسمتی رو که خودمان دوست داشتیم، باز میکرد. من در مورد کلمات یادداشت زیاد مینویسم و دوست دارم وقتی روی کلمه کلیک میکنم مستقیم قسمت یادداشت رو باز کنه.
مورد دوم اینکه وقتی یک کلمه آبی رو یادداشت براش مینویسی وارد لایتنر میشه و خارج کردنش از لایتنر خودش مکافاته
سلام خدمت همه
توی آپدیت جدید دیگه مدیریت صوت پخش شده توی بعضی دوره ها که فقط به طور فیلم هست نمایش نمیده و از نظر من ای کاش حداقل توی تنظیمات این اختیار رو میدادید که راحت تر و دم دست تر باشه مدیریت پخش درس و تکرار متون و… لطفا بررسی کنید و اگر شد برش گردونید حداقل با انتخاب توی تنظیمات باتشکر
نسخه جدید درست کار نمیکنه، صفحه خوب اسکرول نمیشه، واسه معتی لغات باید نت روشن باشه، کلا کند کار میکنه
با اینکه نت روشنه،هی قر میاد.اصا چرا باید نت روشن باشهه؟؟مگه افلاین نبود؟؟یک ماهه داریم میگیم لایتنر اینطوری،نمیدونم دکمه های ویدیو اونطوری،سرعت کنده و … اما هنوز هیچ غلطی نکردید و گاهی اوقات دلیل هم میارید!هرروز برنامتون داره یه قری میاد و مارا اذیت میکنه،هیچی نمیگیم.خاک بر سر شما ها و اون برنامه نویس گاوتون کنم که فقط با آپدیت میرینید به همچی!یک سال و نیمه این برنامه را دارم و تا اونجایی که میدونم با هر آپدیت به یه چیزی گند زدید و به جا اینکه یه ایده درست و حسابی بیاید رو برنامه پیاده کنید که آدم وادار کنه که اشتراک بخره،میاید آدمو ناامید میکنید.حالا من ضرر میکنم یا تو؟؟
امروز یک مقداری نت اختلال داشت. هنوز هم همین مشکل هست؟
درضمن ممنون میشم از مشکلات کند شدن برنامه یک مقداری اسکرین ریکورد بگیرین و اینجا بفرستین که بیشتر متوجه بشیم.
دوتا ایراد اساسی.
۱ توی پخش فیلم ها گهگاهی باگ میده و متوقف میشه با اینکه موبایل من به روز و جدید هست و قطعا مشکل از اون نیست
۲ لایتنر خیلی کند شده و مکانیکی لغات حرکت میکنن
موارد دیگه میشه به اینکه دکمه های وسط صفحه نمایش دکمه های عقب جلو و پاز. همگی سفید هستند و اگر یه سایه کنارشون بیاد خصوصا جاهایی که ضمینه سفیده بهتر میشه دید
از این مورد میتونین یه ویدئو بگیرین و بفرستین؟
حتی اگه بتونین از مشکل متوقف شدن هم ویدئو بگیرین عالی میشه.
دقیقا چه نوع توقفی هست؟ از برنامه میپره بیرون؟
با سلام مجدد ممنون بابت پیگیری. مشکل پخش از پخش آنلاین بود چون طبق برنامه ی قبلی ما کامل دانلود میکردیم و ویدیو پخش میشد ، تا کامل دانلود نمیکردم پلی نمیشد، الان ظاهرا میشه انلاین دید و مشکل از اینرنت بود ، که برای رفع این مشکل میشه هنگامی که ویدیو قطع میشه و درحال دانلود هست نشانگر پاز به حالت چزخشی دربیاد که فرد متوجه خطای اینترنت بشه .
و بله حتما. فردا براتون ودیو هم ارسال خواهم کرد
بله واقعا آزار دهنده است که برای فیلم دکمه های پلی و پالز رفته بالا. کاش اینجور تغییرات رو اول با یه گروه آزمایشی تست کنید
توی این نسخه دکمه های پلی و پاز پایین هم هستن
zapp_en(17).apk (24.9 مگابایت)
مشکل توقف در دروس در نسخه جدید حل شد
با سلام و وقت بخیر
خیلی بهتر میشه اگه ویژگی پنهان کردن متن رو تو حالت فول اسکرین کردن صفحه برا نمایش ویدیو بذارید.
اختیاری کردن نمایش یا پنهان کردن متن
توی منوی درس هست. تست کردین؟
چنین گزینه ای نیست
@hnaseri