اضافه شدن قابلیت فول اسکرین ویدئو و بهبود مدیریت لغات داخل لایتنر

دوستان عزیز نسخه جدیدی منتشر کردیم که باگهای گزارش شده در اون رو سعی کردیم حل کنیم

لطفا بررسی بفرمایین

https://storage.zabanshenas.com/build/android/zapp_en.apk

لینک در پست اول هم آپدیت شد

8 پسندیده

متاسفانه این مشکلات رفع نشده

3 پسندیده

یه فول اسکرین اومده زبانشناس پوکیده :rofl::rofl::rofl: من که جرأت نمی‌کنم آپدیت کنم :rofl:

2 پسندیده

منم همینطور
مخصوصا ک کپی برام خیلی مهمه

1 پسندیده

الان که شما بارگذاری مجدد کردید این مشکل رو حل کنید اخه چه جوری من باید بشینم این همه لغت رو حذف کنم و دوباره وارد کنم

1 پسندیده

چشم
فقط چطوری از صفحه ام فیلم بگیرم؟

1 پسندیده

دوست خوبم این مشکلاتی که گفتین باگ نیست باید از سمت دیگه ای پیگیری کرد

1 پسندیده

با برنامه XRecorder میتونید فیلم بگیرید.

1 پسندیده

افرادی که تمایل ندارن می‌تونن آپدیت اصلی که در استورها گذاشته میشه رو فقط نصب کنن.

نسخه‌ای که در تالار بارگذاری میشه برای مشارکت کاربران قدیمی هست تا در باگ‌گیری نسخه‌های اولیه همراهی کنن:rose:

5 پسندیده

اون کلماتی که بعد اپدیت وارد لایتنر شدن، صوت مثالشون پخش نمیشه.

1 پسندیده

همه همینطوریه یا فقط این کلمه؟ چنتا کلمه دیگه رو هم تست کنین و اطلاع بدین.

1 پسندیده

نه هر کلمه ای که بعد آپدیت وارد شده همین شکلیه، صوت مثال پخش نمیشه.

1 پسندیده

نسخه تون رو چک کنین چنده؟ بایستی ۸.۱۳.۵ باشه

بعد یه کلمه جدید اضافه کنین ببینین درست میشه یا نه

اگه درست میشه اون کلمات قبلی به خاطر نسخه های قبل بوده که باگ داشتن.

2 پسندیده

من همین نسخه رو دیروز نصب کردم، این ۳ تا کلمه رو هم همین امروز به لایتنر اضافه کردم.

آقای ناصری ی مشکل دیگه تو همین نسخه این هست که تو فایلا و درسایی که بعد آپدیت دانلود میشن هر چند دقیقه ی بار صوتشون قطع میشه و باید اینترنت رو روشن کنی تا دوباره ادامه پیدا کنه.

3 پسندیده

این مورد به خاطر این هست که دانلود استریم رو در این نسخه ارائه دادیم. اگه میخواید فایل کامل دانلود شده باشه از گزینه ی دانلود خارج درس استفاده کنین. اگه بدون دانلود بیاین داخل درس بایستی یه دور درسو کامل با اینترنت بخونین که دانلود کامل بشه.

3 پسندیده

این مورد هم به نظر میاد مربوط به همینه. شما اگه میخواید بدون نت با برنامه کار کنین قبل ورود به درس فایلشو دانلود کنین

3 پسندیده

سلام خداقوت یکم توضیح میدید این تغییرات لایتنر که مرور به فلان روز دارد؟ اگر بزنیم کامل یادم هست فرفی میکنه یا باید از گزینه کناری استفاده کنیم؟

1 پسندیده

نسخه چند رو دارید؟

کامل یادم هست رو بزنید با اینکه گزینه ی کناری رو بزنین و پیشنهادی رو انتخاب کنین یکسانه.

4 پسندیده

جدیدترین نسخه‌ی بازار
۸.۱۳.۸

اگه بتونید فیلم بگیرید و بفرستید ممنون میشم.

2 پسندیده