تو آپدیت جدید زبانشناس ، تو ترجمه بعضی جملات انگار فرمت راست نویس چپ نویسش بهم خورده و خیلی تو ذوق می زنه
لطفاً درستش کنید
یه نمونه ش تو تصویر:
چرا برای بعضی کلمات چهار تا زمان نشون دادن مسشه انتخاب کرد اما برای بعضی کلمات یک یا دو تا؟(البته بنظرم میرسه کلماتی که مرور اخرشونه فقط یه گزینه دارن ولی خب چرا، برای اونا همچهار تا حق انتخاب بزارید)
چون خیلی مرور شده حق انتخاب ها محدود میشه. اگه حق انتخاب رو همیشه زیاد بذاریم متد لایتنر تا حدی میره زیر سوال.
لطفا آدرس درس رو بدید
تو لایتنر، کلمات طولانی اینجوری تا لبه ی کارت ها میرسن که خوشگل نیست
کلا هم لایتنر خیلی لگ داره، بعضی وقت ها هم وسط کار با لایتنر کلا از برنامه میپره بیرون
درسته، فقط یه سوال درباره نحوه کارکرد این مرور های دلخواه دارم
الان مثلا کلمه ای هست که برنامه پیشنهاد میده پنجاه روز دیگه مرور کنم و بعد پنجاه روز هم قراره پیشنهاد بده مثلا صد و ده روز دیگه مرور کنم
اگه من این پنجاه روز رو انتخاب نکنم و بجاش بگم بیست و پنج روز دیگه نشون بده، بعد بیست و پنجاه روز میشه صد و ده رروز یا کوتاه تر؟
یا اگه بجای پنجاه روز بزنم هشتاد روز، بعد هشتاد روز هم میشه صد و ده روز؟ یا طولانی تر؟
اگه بتونین از این مورد لگ و بیرون افتادن یه فیلم بگیرین و برامون بفرستین عالی میشه.
والا یه فرمول خاصی داره. اینطور نیست که دقیق قابل پیشبینی باشه دفعه بعدی چند روز نشون میده.
انگلیسی قدرت ، بخش تکرر ، درس اصلی
البته تو درسای قبلیم بود، حالا دونه دونه دیدم دوباره بگم؟
نیاز نیست
مشکل نرم افزاری بود توی نسخه بعد حل میشه.
باگ جدید پیدا کردم
دوره ها و درسایی که قبلا دانلود شده، دیگه بدون اینترنت نمیاد، مگه اینکه یبار با اینترنت بهشون سر بزنی که بعدش در حد چند صد کیلوبایت یچیزی دانلود کنه و بعدش درس رو میاره
بارگذاری XRecorder_01072023_213957.mp4…
ویدیو خراب شد دوباره میفرستم
از بیرون افتادن سعی میکنم فیلم بگیرم
ولی حالت لگی همه جای لایتنر هست واقعا، موقع رفتن به کلمهی بعدش ، دیدن معنی ، وقتی دکمه ی میدانم و نمیدانم رو بزنی، کلا لایتنر یجوریه انگار به غیر از زبانشناس بیست تا برنامه دیگه رو هم تو گوشیم هزمان اجراکردم و موبایل کشش نداره اما خبری از بیست تا برنامه دیگه نیست و لایتنر تک و تنها اینهمه فشار میاره
این باگ نیست
تغییری توی ساختار متن انجام شده که باید از اول دانلود بشه
آقای ناصری عزیز
منم اومدم همین مشکل رو گزارش بدم که دیدم بقیه دوستان گزارش کرده اند
الان دارم کتاب
Perks of Being Wallflower
رو میخونم. بخش های دانلود شده برای اجرا نیاز به اینترنت داشت. قبلا اینطور نبود و کتاب هایی که فایل شون رو دانلود می کردیم بدون اینترنت هم قابل استفاده بود. بعد هم با وجود اتصال به اینترنت، همچنان اجرا نمی شد. فایل کتاب رو پاک کردم و دوباره دانلود کردم. مشکل وجود داشت همچنان
رفتم و با مایکت زبان شناس رو بروز رسانی کردم
اما همچنان این مشکل وجود داره.
.
البته اینم اضافه کنم که این گزارش ها از جهت اعتراض و شکایت نیست
بهرحال اپلیکیشن یک بروز رسانی بزرگ رو داره تجربه می کنه و این مشکلات طبیعیه
صرفا قصدم این بود که تو پیدا کردن و رفع مشکلات به سهم خودم، هر چند کوچک، کمکی کرده باشم.
دم همه شما هم گرم، لب و دلتون خندون
.
تا من اومدم برنامه رو دانلود کنم و فیلم بگیرم مشکل حل شده بود
نیازی به گزارش نبود
متشکرم
iOS
چیشده باز هنگ کرده؟
چرا نحوه پخش ویدئو رو اینطور کردید؟ قسمت پلی پایین صفحه خیلی عالی بود فونت ها مناسب تر بود …
دوست خوبم قابلیت فول اسکرین اضافه شده میتونید ویدیوها رو به صورت فول اسکرین مشاهده کنید
دیدم منتها الان داستان واقعی اینطور نیست چون ویدیویی نیست، اون طوری خیلییییی بهتر بود…
حداقل قابلیت بزرگ و کوچیک کردن فونت داشته باشه… بعضی وقتها خسته در حال خوندن هستیم نیاز به فونت درشت تری داریم که تمرکز از فونت بره رو مطلب