:Red_circle: چالش دهم «My POV» با عنوان «Well-read Monkey»

سلام ویس روز اول
بابت ضعیفی صدا هم معذرت میخام مامانم خاب بود میترسیدم بیدار شه :joy::sweat_smile:

8 پسندیده

ویس اول. :point_up_2::point_up_2::point_up_2::point_up_2:

ویس دوم. :point_up_2::point_up_2::point_up_2::point_up_2:

8 پسندیده

واضحه صدات عزیزم, اولش صدات اروم بود اما اواخرش یکم بلند شد, آفرین عزیزم

1 پسندیده

وااای, چقدر خوب آواها رو رعایت میکنید, حتی از دفعات قبل خیلی تغییر کرده صداتون,
حتی من اعتماد بنفس رو از صداتون حس میکنم, اصلا تتحول زیادی رو از صداتون حس کردم,
I will never… رو خیلی با شدت گفتین, عالی بود. :clap::clap::clap::clap:

2 پسندیده

چرا هیچی نبود!!! دوباره باید ضبط کنید

1 پسندیده

صداتون قابلیتهاش بالاس, خوب خوندید, اشتباه رو هم تقریبا همه مون داریم.

1 پسندیده

اوایل خوندنتون صداتون واضح نبود بعدش با تغییر وضعیت گوشیتون صداتونو واضحتر شنیدم و خوب خوندین, منتها مکثهاتون کمه.

1 پسندیده

خیلی خوب خوندین, تلفظتون خیلی خوب بود, :ok_hand::ok_hand:

1 پسندیده

وااای, صدای شما هم نسبت به گذشته که گوش دادم خیلی تغییر کرده و پیشرفته زیادی داشته, آفرین عزیزم

1 پسندیده

آفرین, با اینکه پیش زمینه چقدر سروصدا بود,:grin::wink::grinning_face_with_smiling_eyes: اما حواستونو پرت نکرد,:scream: صداتون خیلی خوبه, خوب هم تلفظ کردید. :ok_hand:

1 پسندیده

چقدر خوب تلاش کردین تا تلفظتون صحیح باشه, من حس کردم پیشرفتتون رو, کلا تو این ویسها, بچه ها خیلی خوب بودن,
اون یه هفته استراحت باعث پیشرفت همه شده. آفرین

1 پسندیده

اقا فرزاد لحجه تون تغییر کرده, اصلا فوق العاده بودین, آفرین بشما. :clap::clap::clap:

1 پسندیده

یعنی من عاشق صداتم, یه حالت خاصی داره موقع خوندن, ولی واقعا عاااالی خوندی عزیزم, نسبت به قبل خیلی پیشرفت داشتی, با اینکه تند میخونی ولی بهتر از همیشه بودی. :relaxed::heart_eyes::kissing_heart::kissing_heart:
یکم میخندی وسطش؟ یا من اشتباه میکنم,
I don’t know اخرش هم عالی بود

2 پسندیده

ممنون ک گوش کردی اتوسا جان مرسی ویسهاتم هر دوش عاالی بودن :clap::clap::clap::blush::blush::blush:

2 پسندیده

@m-m96
@YoKambiz
@hojat
@HODA-S
@Fatemeh_Poodineh
@maryam
@ala
@KH.GH64
@Farzad_Poodineh
همگی عااالی بود همرو کامل نتونستم گو ش بدم ولی بیشترشو گوش دادم
خوشحالم ک همه داریم روز ب روز پیشرفت میکنیم :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

8 پسندیده

مرسییی انرژی :grin::grin:

چند وقت بود کامنتا این شده بود
شما که… :joy::joy:

این که سه خط به وویس من نظر داده شده من در پوست خودم نمیگنجم :grin::grin::rose::rose:

3 پسندیده

راست میگینا. :wink::grin:
من ایندفعه خیلی پیشرفتتون رو حس کردم, دفعات گذشته هم عالی بودین ولی ایندفعه رو به رشد بودین, طبیعیه که تو دوره ای پیشرفت ثابت بمونه, اما اینبار من نسبت به همه ویسها انرژی و پیشرفت بیشتری رو حس کردم. :ok_hand::ok_hand::clap::clap::clap::clap::muscle::muscle::muscle::muscle::muscle::raised_hands::raised_hands:

3 پسندیده

سلام همگی :blush:
ویس روز اولم

9 پسندیده

ویس روز سوم

ویس روز چهارم

امروز دیگه تمام وقتم رو گذاشتم اینجا. :wink:

7 پسندیده

تلفظتون خوب و روون بود, و تلاش کردین اواها رو و مکثها رو رعایت کنید, آفرییین. :heart_eyes::heart_eyes:

2 پسندیده