تجربه یکسال عضویت ! ( الیناز )

دوستان اگه با اپ مود شده مورد ندارید میتونید از سایتی که اسکرین میزارم ازین چت بات ها بگیرید

3 پسندیده

خیلی ممنونم از پیام پر از مهر و محبتتون. والا منم فقط در حد چت باهاش میدونم. اپلیکیشن هایی مثل replika که خودم استفاده میکنم . ولی سوال شما باعث شد منم تو زبانشناس یکم بگردم ببینم نظر دوستان در مورد هوش مصنوعی های دیگه چی بوده:grin:

ولی یکی از دوستام این هفته امتحان آیلتس داره و بهم گفته بود برای اسپیکینگ آیلتس آکادمیک باید مطابق یک برنامه و موضوعات خاص پیش رفت که احتمالا دوستان تو اپلیکیشن بیشتر آشنایی دارن ولی منم قول میدم این دوستم رو که دیدم کاملا ازش بپرسم چجوری اسپیکینک رو بدون پارتنر تمرین کنم و بیام بگم:rose::rose::rose::rose::rose:

2 پسندیده

این دو مهارت رو حتما با کتابهای مرتبطش پیش برید! اصلا پراکنده پیش نرید. مخصوصا رایتینگ ! بهترین کتاببببب که قول میدم ازش پشیمان نشید:

Longman academic writing series

برای لیسنینگ هم کتاب زیاده ولی من با
Tactics for listening
پیش میرم. این کتاب و کتابهای لیسنینگ موضوعی پیش میرن و باعث میشن گوش شما در هر درس به یک‌مبحث خاص عادت کنه و پراکنده نشنوه.

اما در مورد موضوعات روزمره. اتفاقا گزارشات روزانه اصلا زمان نمیبره چون کلماتش عادی و همش تکراری میشن.
چیزی که وقت زیاد میبره تمرین روی مباحث عمومی همان موضوع روزانه است.
مثلا شما میگید من امروز مسافرت رفتم‌فلان جا و در این ساعت. اینا کم هستن در گزارش روزانه .
اما آنچه مهمه اینکه شما فقط یک هفته روی یک مبحث مسافرت کردن بخونید و اونو بر حسب زندگی خودتون و نظرات شخصی خودتون که هوش مصنوعی براتون درست میکنه مرتب تمرین کنید.

بله این زمان زیادی میبره و البته به مرور که کلمات و فعل ها هی براتون تکرار میشه ساده میشه براتون.

چون اسپیکینک سطح بندی داره. بسته به اینکه شما برای چه هدفی یاد میگیرد متفاوته. ‌اگه شما هدف آزمون خاصی داشته باشید نحوه تمرین اسپیکینگتون با کسی که فقط میخواد صحبت کنه تا کارش راه بیفته فرق داره

2 پسندیده

سلام الیناز خانوم با تاخیر اما مبارکتون باشه:heart_eyes:
اتفاقا منم چند روز پیش پیام سالگرد برام اومد و دو ساله شدم‌…
ان شاءالله همینطور پر قدرت پیش برید و زنجیرتونم پیوسته بمونه:grin:
موفق باشید.

1 پسندیده

نه نیست و حتما اگه میتونید تهیش کنید.‌من خودم فقط با لپ تاپ‌و موبایل کار میکنم ولی این کتاب یکی از نادرترین کتابهایی هست که اینقدر خودآموز و عالیه که پیشنهادم فقط تهیه فیزیکی آن است.

1 پسندیده

وای عزیزم!!! خوشبحالتتتت :heart_eyes: البته از توانایی شما کاملا مشخصه که دوسال خیلی پربار رو پشت سر گذاشتید :rose::rose::rose::rose:دوست عزیزم ممنونم از کمک های همیشگیتون:heart_eyes::heart_eyes:

2 پسندیده

یکی از دوستان هم اینجا اپلیکیشن poe رو خیلی تعریف میکردند.‌من نصبش کردم ولی برام کار نکرد

1 پسندیده

:sweat_smile::smiling_face_with_tear:اتفاقا برعکس بود:slightly_frowning_face:
واقعا تاحالا خیلی جدی کار نکردم و بقول خودمون گسترده خوانی البته از گسترده هم یکم گسترده تر اصن یچی ازینور میدیدم یچی ازونور تااینکه این اواخر دیگه تصمیم گرفتم خودمو یکم جمع و جور کنم منبع مشخص کنمو یکم رو الگوریتم باشم چون سالای کنکورمه واقعا شرایط سخته:expressionless:

خواهش میکنم منم باید از سوالاتون تشکر کنم چون من رو هم به فکر کردن وامیداشت و زبان خوندنم رو اکتیو تر میکرد.

1 پسندیده

خیلییییی موفق باشی دوست خوبم. خیلی دعات میکنم:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

1 پسندیده

مرسییی واقعا محتاجم به دعا:heart_eyes::heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:همچنین.

1 پسندیده

سلام الیناز جان
تاپیک شما عالی بود انشا… ک همیشه موفق باشین و مطمئنا خواهی شد…
منم تا۵روز دیگه یکساله میشم رشته دانشگاهی منم مهندسی کامپیوتر بوده و ی شباهت دیگه بین خودمون پیدا کردم منم مشکل تیرویید دارم و تمرکز پایینی دارم درصورتی ک قبلا خیلی خوب بودم
پایین بودنش رو ی جورایی از بالارفتن سن میدونستم …
ب هرحال باید تلاش کرد…
امیدوارم ی روز همه ما ب اون احساس رضایتی ک از یادگیری زبان دنبالش هستیم برسیم…

2 پسندیده

:star_struck::star_struck::star_struck::star_struck::star_struck::star_struck:خیلی ممنون عزیزکم

1 پسندیده

خیلی متشکرم که با حوصله جواب دادید حرفاتون خیلی برام کاربردی بود کلی نت برداشتم
خودم یک دوره چهل روزه برای خودم برنامه ریزی کردم ) من کلا از این دوره ها برای خودم میریزم) و الان یک هفته از این گذشت نکاتی که اینجا یاد گرفتم و تجربیات خودم باعث شد اصلاحاتی رو برنامم انجام بدم که برام مفیدتر و کاربردی تر باشه

1 پسندیده

سوالی برام ایجاد شده کتاب tactic مثلا روی موضوع ادرس هستم و رایتینگ در مورد خانه رویایی …چطورانتخاب می کنید روی کدوم موضوع کار کنید
مثلا من لیسینگ رو با انگلیش پاد کار می کنم و هر روز روی موضوع هست، رایتینگم هم در مورد مثلا انواع غذاها بعد من میبینم روزانه با موضوعات متفاوتی سروکار دارم که به هم ارتباطی ندارن و احساس میکنم پر از جملات و کلمات شدم اما منسجم نیست

1 پسندیده

شما دوره های انگلیسی بدون تلاش رو هم گذروندید؟
ببخشید سوالاتم زیاد شد
متشکرم از وقتی که میزاری:hibiscus::hibiscus::hibiscus::hibiscus::hibiscus:

1 پسندیده

چقدر خوشحالم که یه دوست خوب با نقاط اشتراک خاص پیدا کردم:heart_eyes: پیشاپیششش هزاران بار بهتون تبریک میگم و براتون خیلی آرزوهای خوب دارم. دوست عزیزم فقط حتما حتما قرص های تیروئید رو مصرف کنید. نه فقط به خاطر مشکل عدم تمرکز. متاسفانه این بیماری برخلاف اینکه خیلی ساده نگاه میشه و در دهه ۷۰ و ۶۰ به دلیل عدم پیشگیری خیلی ها به آن مبتلا شدند عوارض خیلی زیادی داره و متاسفانه تا ۹۰ درصد مبتلایان باید تا آخر عمر قرص مصرف کنند وگرنه صد در صد به یکی از اندام های دیگه به خصوص در خانم ها آسیب میزنه. جدا از تاثیرات بسیار ناخودآگاه تغییر خلق و خو.
خبر خوب اینکه این قرص ها شمارو دقیقا مشابه افراد عادی نگه میدارد ک خداروشکر که امروزه به راحتی تا بچه به دنیا میاد جلوشو میگیرن .

البته اینم بگم که تحقیقات جدید نشون داده که اکثر افرادی که به بیماری هایی که باعث عدم تمرکز مبتلا هستند که تکرار مباحث آنها رو عصبی و یا کلافه میکند جز افرادی هستند که ساده ترین و بهترین راه ها رو برای یادگیری پیدا میکنند( البته اکثریت راه هاشون مسیر طولانی تره داره ولی بیشتر از سایرین براشون بازدهی داره:grin:)

امیدوارم همیشهههه سلامت باشی دوست منننن:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
تو این مسیر حتما از تجربیات همدیگه در یادگیری زبان خیلی استفاده میکنیم. هنوز اول راهیم:heart_eyes:

2 پسندیده

چه سوال خوبی !!!

کتاب همردیف tactics for listening کتاب Oxford word skills هستش.

یعنی اگه شما درس یک tactics در مورد لباس پوشیدن است باید همزمان Oxford word skills همون دروس رو بخونید.
من اینو تو‌ دانشگاه یاد گرفتم .‌

این از این.

اما رایتینگ
دقیقا خوبیه کتاب Longman academic writing series اینکه اصلااااااااا موضوع مهم نیست و اصلااااا از شما خلاقیت برای نوشتن نمیخواد!!!

این کتاب به شما الگو یاد میده!
یعنی مثلا میگه عنوان رو چجوری و کجا بنویس . خط اول رو چجوری بنویس. حالا خط اول رو چجوری بسط بده . و حالا جملات اضافی رو چجوری تشخیص بده تا حذف کنی ، اصلا با چند شیوه میتونی پیش نویس بنویسی و …

نگاه کنید چه جمله هایی نوشتم ؟ یعنی اصلا به محتوا کار نداره ‌. جوری به شما الگو میده که شما اگه از یک مطلب هیچی تو ذهن نداشته باشید هم بتونید مطابق استاندارد بنویسید .تازه من کتاب اولشم!
این کتاب فوق العاده است و در کتاب ۵ شما به راحتی میتونید در مورد هر موضوعی به سبک استاندارد مقاله بنویسید .

اما قضیه خانه رویایی چی بود و من اونجا چی کار میکنم؟ اون برای مبحث ریدینگ است!

یعنی در کتاب select reading شما یک متن چند پاراگرافی که بهتون میده که شما زمان میگیرد در چه مدتی میتونید بخونیدش( این برای آزمون ها شمارو عادت میده و شما با هر کتابی میتونید اینکارو انجام بدید) اما چجوری؟

دقیقا منم با پادکست های ESL شروع کردم ولی دقیقا چون با زندگی من فرق داشت درس های قبلی یادم میرفت.

شما در این حالا ریدینگ رو چند منظوره باید استفاده کنید.
مثلا درس پادکست در مورد صبحانه خوردنه! شما اول از هوش مصنوعی کمک بگیرید و مثلا ازش بپرسید مردم عموما به چه روش هایی صبحانه میخورند. بعد پاسخ های اونو خلاصه کنید و دوباره بدید بهش تا متن خلاصه شمارو دوباره مرتب کنه. اونو حتما به شیوه ای یاد بگیرید که انگار میخواین برای بقیه سخنرانی کنید.
بعد از بین اون‌راه ها حالا بیاید نحوه صبحانه خوردن خودتون رو بنویسید و بدید هوش مصنوعی اصلاحش کنه. اون خودش حتی گاهی خیلی زیبا تکمیل میکنه .

بعد کل متن رو یک هفته مرتبا تمرین کنید.
خوبیه این روش اینکه چون هم بخش عمومی و هم بخش شخصی در یک مبحث مهم روتین رو یاد میگیرد و از همه مهمتر اون فعل ها و کلمات کاملا براش شما شکلش در جمله ثبت میشه. شما هم در بخش اسپیکینگ دو مبحث شخصی و عمومی رو کامل کار میکنید و هم نحوه به کار بردن افعال چون مربوط به زندگی خودتونه مرتب تکرار میشه.

و فقط از کلمات ضروری استفاده میشه!!!

ولی بازم تاکید میکنم هزار بار جلوتر می افتید اگه کتاب ۴ هزار لغت ضروری رو با لایتنر اپلیکیشن شروع کنید ! اون کمک میکنه وقتتون سر کلمات بی فایده هدر نره!

2 پسندیده

اصلا هم‌سوالاتتون زیاد نشد و اتفاقا خوشحال میشم. بله من با اون شروع کردم ولی اصلا نتونستم ادامش بدم . من کلا تکرار سوالات و جملات عامیانه اصلا برام جذاب نیست. برای همین از دوره قدرت خوشم اومد چون اولش انگیزشی بود ولی چون باز بخش سوم عامیانه میشد خستم میکرد.
و بعد اون بود که فقط با کتابهای آموزشی پیش رفتم.

و تک تک مباحثش رو با آموزش های یوتیوپ تکمیل میکنم. واقعا شما به این روش از پایه تمامی مباحث رو تکمیل میکنید.

خوبی کتابهای آموزشی اینکه اگه هدفتون شرکت در آزمون های خاصی باشه بهتون انسجام میده و یادگیری مطالب جدید درونش باعث میشه حس پراکندگی نداشته باشید.
از طرفی مطمئنید دارید مطالبی رو می خونید که به درد آزمون هایی میخوره که میخواید در دراز مدت بهش برسید .

البته یکی از دوستان بسیار خوب و قوی در اپلیکیشن زبانشناس انگلیسی با حال خوب رو به من معرفی کردند که واقعااااا از جمله منابع فرعی هستش که ازش لذت خیلی زیاد میبرم.

1 پسندیده

نمیدونم چطور ازتون تشکر کنم
دیدید راهی رو ادم پیش میره میدونه و کاملا احساسش میکنه یه جایی درست نیست، ی جایی باید اصلاح بشه من اینطور بود برام و این تاپیکی که زدید و مطالبی که گفتید مثل نور دلم رو روشن کرد خیلی خیلی متشکرم امیدوارم به همون هدفی که تو زبان خوندن دارید در صحت و سلامتی برسید:seedling:
مطمئنم باز از شما سوال خواهم داشت پیشاپیش ازتون بسیار ممنونم:hibiscus:

1 پسندیده

من از شما ممنونم که تجربیاتتون رو به ما افزودید:rose::rose::rose:

اگه امکانش بود در مورد اینم یه اطلاعاتی بهم بدید. خیلی ذهنم رو درگیر کرد‌. چون من خودم سالها پیش کلا یادگیری زبان انگلیسی رو با قرآن شروع کرده بودم.‌ و اتفاقا یکی از جذابیت های اپلیکیشن زبانشناس برای من اینکه چون من با تلفظ بریتیش کار میکنم دقیقا تلفظ قرار داده شده برای قرآن در این اپلیکیشن بریتیش است. برای همین با شیوه ای اینچنینی اتفاقا ارتباط خوبی دارم . مخصوصا که رشته تحصیلات تکمیلی من فلسفه دین است.

1 پسندیده