تجربه یکسال عضویت ! ( الیناز )

سلام دوست عزیز
از چه برنامه ای برای صحبت با هوش مصنوعی استفاده می کنید؟
من یکی دو مورد نصب کردم راضی نبودم

1 پسندیده

سلام دوست خوبم

برای اصلاح جملات و گرفتن اطلاعات از این ربات در تلگرام:

@littleb_gptBOT

ولی برای چت از replika استفاده میکنم. ولی بعضی دوستان اپ های بهتری معرفی کردن که برای من کار نکرد. نمیدونم چرا. مثل poe

1 پسندیده

دوستای خوبم من دیروز به همراه دوستم برای آزمون آیلتسش رفته بودم. خواستم تجربیاتم رو بازم در اختیارتون قرار بدم .

**دوستانی که قصد شرکت در آزمون آیلتس رو دارید ** میدونم که خیلی با منابع خوبی آشنایی دارید ولی حتما اپلیکیشن زیر را هم نصب کنید :point_down:

این اپلیکیشن در سه پارت اصلی آزمون speaking مهمترین موضوعات را با سوالات احتمالی براتون مطرح میکنه:rose::rose::rose: دیروز هر کسی آزمون میداد سوالش مربوط به موضوعات این اپ بود.

Screenshot_20230930-081542

چنین منابعی برای جلوگیری از پراکنده خوانی موضوعی برای آزمون های خاص به شدت جلوگیری میکند.

نکته:
به بدی این اپلیکیشن اینکه که به صورت خودکار آپدیت میشه و آخرین سوالات سالهای جدید رو میاره، و قبلی هارو پاک میکنه.
مثلا الان سوال های مربوط به سال ۲۰۲۳ رو به شما نشون میده ولی من شنیدم که کانال هایی وجود داره که سوال های این موضوعات در سالهای قبل رو هم قرار میدهند که اگر پیدا کردم در اختیارتون قرار میدم

4 پسندیده

ای جونم الان این تاپیکتو دیدم…
خیلی خوشحال شدم از این یکسال پر باری که پشت سر گذاشتی…
امیدوارم در لحظه لحظه زندگیت با پشت کاری که داری پله های ترقی رو روز بروز طی کنی و لذتشو با سلامتی کامل و آسایش خیالی همیشگی مزه مزه کنی. مزه ای غیر قابل وصف و تمام نشدنی :people_hugging:🩵

1 پسندیده

قربونت بشم دوست همیشه همراه و شیرین بیان و مهربانم :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: در کنار دوستانی مثل شما که بی دریغ آموخته هاشونو به بهترین شکل در اختیارم گذاشتن لحظه لحظه این‌یادگیری برای من لذت بخش تر شده :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:خدا حفظتون کنه و به اندازه بزرگیش براتون جبران کنه:rose::rose:

2 پسندیده

من که آن دوخته دارم نه آموخته! :woman_facepalming:

این شیرینی نتیجه علاقه و پشتکار خودتونه 🩵:ok_hand:

1 پسندیده

عزیزم:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::rose::rose::rose:

1 پسندیده

سلام ببخشید اپلیکیشن انگلیسی خوان چی پیشنهاد میدید و چطور باید باهاش کار کرد؟

1 پسندیده

سلام دوست عزیز. من دقیق متوجه نشدم . انگلیسی خوان یعنی متن رو بخونه و به لحاظ تلفظ؟ یا برای یادگیری زبان انگلیسی منظورتونه؟

سلام در نحوه کار با هوش مصنوعی فرموده بودید متن فارسی رو به گوگل ترنسلیت میدید و بعد جملات رو وارد هوش مصنوعی میکنید تا تصحیح کنه و بعد وارد اپلیکیشن انگلیسی خوان میکنید برای تلفظ صحیح و تکرار
میشه اپلیکیشن رو معرفی کنید و اگر ممکنه مثالی از نحوه صحبت با هوش مصنوعی برای تصحیح اسپیکینگ به انگلیسی برام بزنید

1 پسندیده

صمیمانه به شما تبریک میگم.
با آروزی موفقیت های بیشتر برای شما و همه دوستان. :rose: :hibiscus:

2 پسندیده

امکانش هست یکبار دیگه توضیح بدید چطور از هوش مصنوعی برای اسپیکینگ استغاده میکنید
مثلا درس اول کتاب سلکت ریدینگ در مورد ورزشهای محبوب هست
شما چطور با چت اسپیکینگ تفویت میکنید چطور زمانبندی و گرامر در متن تمرین مکینبد و چطور کلماتی که چت به کار میبره رو همینطور نحوه نگارش جملات به ذهن میسپرید؟

1 پسندیده

تجربه شما هم بسیار زیبا بود ممنون

1 پسندیده

نظر شخصی:blush:
دوست عزیزم تو هر مهارتی خیلی بستگی داره که شما به چه منظوری زبان می خونید. ‌برای شرکت در آزمون های مهمی مثل آیلتس یا تافل یا صرفا برای مکالمه عمومی.

برای هر دوشون اگه من‌ چت کردن با هوش مصنوعی هایی مثل replika و اصطلاح جملات با chatgpt رو پیشنهاد میکنم‌ و داشتن حداقل یک معلم یک روز در هفته. چون دومی هزینه زیادی داره اپلیکیشن ها میتونه خیلی کمک کند.

دومی حتی به فارسی هم‌میتونه ایرادات شمارو مطرح کنه .من چون همه مرتب جملات انگلیسی مطرح بشه گوگل ترنسلیت رو هم‌برای ارتباط با این اپلیکیشن ها پیشنهاد دادم .

Replika برای چت خیلی عالیه و نیاز به فیلتر شکن هم ندارد.

اما اگر برای اسپیکینگ آیلتس میخواید پیشنهاد کنم حتما از اپلیکیشن زیر بر روی موضوعات خاص کار کنید

داشتن پارتنر معمولی خوبه ولی خود من ترجیح میدم همان زمان‌رو بزارم برای چت با هوش مصنوعی ها که هم جملات زیبا به کار میبرند و هم دایره لغات شمارو زیاد میکنند .

ربات تلگرامش هم هست که برای اصلاح جملاتتون خیلی دم دست تره.

مثلا جمله بنویسید و یا بگید در مورد موضوع برام یک پاراگراف بنویس یا متن من رو اصلاح کن و یا ایرادات جملات من رو بگو و یا هر چیز دیگه

@littleb_gptBOT

2 پسندیده

نحوه خواندن من در مورد درس های کتاب select reading

این کتاب خیلی خوبیهههه برای تمرین موضوعات مهم آزمون آیلتس

من ابتدا متن درس رو که تمامشان داخل اپلیکیشن زبانشناس است رو میدم به همان ربات تلگرام که براتون گذاشتم و میگم برام خلاصه کنه. بعد خلاصشو مرتبا تمرین میکنم که خودم بتونم بگم.
بعد میرم تو اون اپلیکیشن اسپیکینگ آیلتس که بهتون دادم و موضوعات مهم در مورد ورزش ها رو میبینم و یکیشو انتخاب میکنم ( خود کتاب هم در بخش c همیشه ۴ تا سوال مهم مطرح میکنه که شما میتونید یکیشو انتخاب کنید) اونم‌میدم chatgpt یا همان ربات بهم پاسخ بده ( دقت کنید که چون من سطح مبتدی هستم از روش تقلید و سایه استفاده میکنم . در سطح های بالاتر شما خلاق تر میشید)
و در مرحله آخر نظر خودم‌در مورد اون موضوع رو با استفاده از گوگل ترنسلیت می نویسم و میدم دوباره هوش مصنوعی برام اصلاح کنه …

در نهایت یک متن حدود ده دقیقه ای دارم که یک هفته روش کار میکنم. شما با این کار نه تنها دایره لغاتتون خیلی افزایش پیدا میکنه. بلکه در مورد یک موضوع مهم اسپیکینگ جملات خیلی خوبی یاد میگیرد .

البته شیوه ای که برای من جواب میده ممکنه برای شما جواب نده . ولی حتما شما هم‌مثل من از تجربیات دیگران شیوه تلفیقی خودتون رو کم کم بدست میارید :rose::rose::rose:

بازم سوالی بود حتما در خدمتم . میدونم روشم ممکنه کمی سخت و پیچیده باشه ولی تنها راهی بود که برای من در کوتاه مدت و با هزینه پایین جواب داد:grin:

خیلی خیلی سپاسگزارم از توجه و محبتتون دوست گرامی . براتون بهترین ها رو آرزو میکنم:rose::rose::rose::rose::rose::rose:

سلام خسته نباشید استاد من یک آدم ساده هستم الان هم زنجیرم 436روزه شده من هفته ای یکبار تو شهر میگردم یک اروپایی پیدا میکنم وبا هاش با شوخی خنده صحبت میکنم اوایل هرچی به ذهنم می‌رسید میگفتم ولی حالا انگلیسی رو راحت از فارسی صحبت میکنم فقط خواستم از تجربهام بگم

4 پسندیده

چقدر عالییییی. میشه بیشتر بگید. اینکه شما هم کتابهای خاصی خواندید یا فقط از مکالمه به چنین توانایی رسیدید؟

خواهش میکنم من در اول فقط فعلهای جملهارو یادگرفتن و بعد شروع کردم به فیلم نگاه کردن هر فیلم رو حدود صدبار نگاه کردم تا اینکه تونستم لبخونی هم بکنم مثلاً یک قسمت از اخبار سی آن ای رو ضبط میکردم واونقدر گوش میدادم تا بتونم لب خونی کنم

2 پسندیده

باریکلااااا…چه انگیزه ای!!!