تجربه یکسال عضویت ! ( الیناز )

انگیزه واقعی رو موقعی حس می‌کنی که یک گردشگر مثلاً آلمانی وسط جمعیت که همه دورت حلقه زدن وتویی که میتونی باهاشون صحبت کنی حس می‌کنی وتازه درس اول شروع میشه

1 پسندیده

این یکی از بهترین و پربارترین تاپیکهای زبانشناس بود که تو این چهار ماه دیدم. امیدوارم با تجربه های دیگه هم نتایج و خوشحالیشونو با اعضای تالار قسمت کنن و بازم از این جشنای دوره همی داشته باشیم.

4 پسندیده

واقعا موافقم. امیدوارم چنین حسی نصیب همه دوستان بشه:blush::rose:

1 پسندیده

دوست عزیز واقعا هیچی بیشتر از استفاده از راه رفته دیگران آدم‌رو پرش نمیده به سوی اهدافش. :rose:

از فرصت استفاده کنم و این اپلیکیشن رو برای آزمون speaking آیلتس معرفی کنم. ‌واقعا اپلیکیشنیه که این‌دوستان رو جلو میندازه و مرتبا با سوالات جدیدی که از شرکت کنندگان پرسیده شده آپدیت میشه.

خیلی خیلی در دسته بندی یادگیری مباحث speaking در سه پارت کمک میکند:point_down:

4 پسندیده

ممنون از توضیحات کامل شما دوست عزیز
لطفا اپلیکیشنی که بتونیم جملات انگلیسی رو در اون وارد کنیم و متن برای ما تلفظ درست بکنه رو هم معرفی کنید

1 پسندیده

چه سوال خوبی! من‌ خودم از اپلیکیشن انگلیسی خوان استفاده میکنم و خیلی ازش راضی هستم. به دو لهجه بریتیش و امریکن هم‌هست. من قبل حتی خواندن یک خط و یا پاراگراف اون‌رو در این اپلیکیشن کپی میکنم.
و میزارم اولین بار با تلفظ درست در ذهنم ثبت بشه.‌این اپلیکیشن خوبیش اینکه برعکس گوگل ترنسلیت که بیشتر از چند خط رو تلفظ نمیکنه محدودیتی در تعداد خط های کپی شده ندارد.

Screenshot_20231012-084835

5 پسندیده

چه جالب منم عضو گروه نظم و عادت سازی مهندس طلبه هستم …خیلی با حال و اصولیه

2 پسندیده

سلام لطفا جمله ای که به انگلیسی به چت میگید تا ساختار جمله شما رو اصلاح کنه رو‌برام بنویسید اگر ممکنه مثالی به انگلیسی بزنید:pray:t2:

1 پسندیده

بله البته :rose:

Please correct my sentences for speaking skills for IELTS test
حالا شما هر جمله ای که خودتان تشخیص میدید.‌مثلا بهش حتی به فارسی هم میتونید بنویسید این پاراگراف را برای مهارت رایتینگ برای سطح مثلا
A2
به انگلیسی اصطلاح کن. هر چیزی.
یا مثلا من حتی برای خواهرزادم که زبان میخونه مثلا می نویسم این متن رو مطابق یک‌کودک ۷ ساله با سطح زبان فلان و با استفاده از زمان فلان و غیره اصلاح کن.
هر چقدر توضیحات شما کاملتر باشد متن بهتری مطابق شرایط خود دریافت میکنید .

مثلا یک نمونه از گزارشات روزانه :point_down::point_down:

Screenshot_20231203-092100

2 پسندیده

سلام
من از اون دسته ها شدم بعد چند ماه میان این پیام رو میبینن :sweat_smile:

برای تبریک گفتن و آفرین گفتن دیره اما آفرین :clap:t2::clap:t2::clap:t2:
و تبریک بهت میگم ، به جمع یک ساله ها خوش اومدی ( البته خودم جمع ۵۰۰ روزه ها شدم و کم کم میرم جز جمع ۶۰۰ روزه ها )

افتادم یاد اون زمان … برادر عزیزی بود … فرشاد بود … یادش بخیر … وقتی شما به تالار زبانشناس اومدید بعد یه مدت اومده بودید چالش رقابت

شانس بعد رفتن خودم دیگه اون چالش فعال نشد ، مقصر خودم بودم .
به هر حال

هرجایی که هستید امیدوارم سلامت و عالی باشید

1 پسندیده

اون خاطره اولین و تنها خاطره لذت بخش من در تمام این مدت از حضور در یک تاپیک و بودن در بین جمعی از فعالان در تلار بود.‌
دیگه بعد از آن چنین تاپیکی به وجود نیومد…
و من هنوز که هنوزه وقتی امتیاز هر روزم را دریافت میکنم یاد اون تاپیک می افتم !
کاش فرصت داشتید و دوباره شکل میگرفت …

شما یکی از بهترین و قدیمی ترین دوستان من‌در تالار هستید:rose::rose::rose::rose::rose:

1 پسندیده

خیلی خوشحالم تونستم براتون خاطره خوبی درست کنم که همیشه به یادش می افتید

تو این مدت ندیدم کسی اینجور تاپیکی درست کرده باشه

البته

قدیم ندیم ها وقتی اومده بودم تالار دو تاپیک بود که خیلی خیلی فعال بود
اما متاسفانه نشد
یعنی کسی نبود
چالش شدت ۱۴۰۱
خیلی چالش خوبی بود
زری بانو صاحب اون تاپیک بود
اما متاسفانه رفت و دیگه نیومد …
و خودم دست به کار شدم که درگیر تاپیک رقابت بودم که اونم غیرفعال شد

چالش لاینتر ۱۴۰۱
واقعا بهترین و پر رقابت ترین چالش لاینتر بود

یه مدت تنها کسی که بیشترین لغات رو مرور میکرد خودم بودم
اما تعداد اومد پایین منم نفسی کشیدم

خودمم دست به کار شدم … دوستان اومده بودن و می‌دیدم که من از اون همه عظمت رسیده بودم به اینجا خجالت می‌کشیدم بفرستم برا همین دیگه نفرستاده بودم

یادتونه چقدر کلیپ مبتدی درست میکردم ؟
من با اونا یاد تاپیک می افتادم

متاسفانه دیگه بعید می‌دونم بشه

چون افرادی بودن که خیلی فعال بودن
مثل آقا فرشاد ، برادر عزیزی ، مریم خانم ، برادر دلتا ، زرگل خانم که خیلی فعال بود الان نمی‌دونم ، برادر محسن و …

خیلی هاشون رفتن

تاپیک این آخرا کم رنگ شده بود
و میدونستم یه روزی غیرفعال میشه

برای همین تصمیم گرفتم برم و پنهانی ببینم چی میشه
در ظاهر نبودم اما به صورت مخفی بودم

دیدم چند نفر دارن ادامه اش میدن
خیلی خوشحال شده بودم

اگه بخوام دوباره فعالش کنم
باید موقعیتش پیش بیاد
یعنی چی ؟
تاپیک امتیازت رو هرروز اینجا بنویس ، همه چی از اونجا شروع شد .

صاحبش منو دعوت کرده بود ، بعد منم فرستادم اینا

خودش غیرفعال شده بود و من دست به کار شدم
داخل همون تاپیک فکر رقابت به سرم زد و در همون تاپیک اجراش کردم
نتایج خوبی هم گرفت اما صاحبش اومد و بدش اومد
منم با عصبانیت رقابت رو زدم
بعد یک کودتا کردم :sweat_smile:
همه رو بردم تاپیک خودم و هیچ کس اونجا نموند

باید اینجور موقعیتی پیش بیاد

از یه طرف دیگه همه داشتن میرفتن

همون تاپیک هزار بدبختی کشیدم ، خودتون دیدید
شورا تشکیل داده بودم
نظر می‌پرسیدم
فصلی بود
مثلاً یلدا
محرم
نوروز
تابستان در تهران
سیزن بود

الان دیگه دست تنها نمیتونم فعالش کنم

و باید افرادی وارد تالار زبانشناس باشن یا بشن که فعال باشن

:blush:

در ذهن من : چقدر حرف زدم :joy::person_facepalming:t2:

1 پسندیده

این چت جی پی تی جالب نبود
نظرات گوگل پلی رو خوندم راضی نبودن
میگن محدوده که ازش سوال بپرسیم

1 پسندیده

درودی مجدد

وقتی اینو گفتید بعد از ۲۴ روز تصمیم گرفتم دوباره شروعش کنم

همیشه شما به همه انگیزه میدید

واقعا دمتون گرم

فقط امیدوارم دوستان جدید و قدیم تالار زبانشناس همکاری کنند

1 پسندیده

من که لذت میبرم از بیان مسیری که همیشه طی میکنید و توقف ها و شروع های مجدد و انگیزه هاتون میگید:rose::rose::rose::blush:

نمیدونم همکاری میکنن یا نه ولی حداقل میدونم باعث انگیزه مجدد من‌بعد از یک‌ماه که مجبور شدم‌از همه چی فاصله بگیرم‌،شد.

لطفا اینجا هم مجددا لینک تاپیک‌رو بزارید که اگه دوستان دیدند بتوانند وارد آن بشوند.

خیلی خوشحالم مجددا راه اندازیش کردید:rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose: من‌پایه ثابتشم. قول!

1 پسندیده

چقدر عالی:ok_hand:
چقدر زبان آموز با اراده داریم بزنم به لایتنر:new_moon_with_face::moyai:
با آرزوی سلامتی

ما هم اگه رو این سیاره آبی باشیم به امید خدا یکسال دیگه همچنین متنی رو می نویسیم و از مسیر می گیم:pleading_face::green_heart:

1 پسندیده

و اینکه یه سوال فنی…
شما از همون اول راه توانایی تولید مثال رو داشتید

یا تا یه سطحی پیش رفتید و بعدش کم کم speaking و writing اومد؟:thinking:

1 پسندیده

اول از همه خیلی ممنونم از حس فوق العاده ای که منتقل کردید. ان‌شالله سعادت این‌رو داشته باشم که در موفقیت های یک سالگیتون و شادی اون لحظه و اشتراکش شریک باشم:blush:

جواب سوال شما! خیرررررر…

البته پاسخ من‌رو فقط یک تجربه شخصی ببینید و نه یک پاسخ اصولی.

من اول برای تقویت اسپیکینگ زبان‌رو شروع کردم. و کلی سعی کردم با دوره های ای جی و غیره به سطح قابل قبولی از اسپیکینگ برسم…
احتمالا ایراد از من بود که بعد ۶ تا ۷ ماه نه تنها نتیجه ای نگرفتم که اتفاقا اعتماد به نفسم به صورت چشم گیری کاهش پیدا کرد.

یکبار اتفاقی در یک همایشی که برای مقاله نویسی ترتیب داده شده بود، یکی از اساتید ایرانی در منچستر اعلام کرد که اگرچه برای موفقیتتون باید بخونید در رایتینگ و مقاله نویسی کاملا بی نیاز بشید ولی فراموش نکنید که اسپیکینگ آخرین مرحله یادگیری است!

یعنی شما اول مهارت شنیداری و ریدینگ و رایتینگتون افزایش پیدا میکند و بعد ناخودآگاه اسپیکینگ شما راه می افته.

من‌اینو وقتی واقعا بهش رسیدم که تلاش کردم دایره لغاتم رو با استفاده از کتاب ۴۰۰۰ واژه ضروری از طریق لایتنر زبان شناس بالا ببرم.‌

من برای به یاد آوردن کلمات دیگه به سراغ معنی فارسی نرفتم و‌روی مثال زدم تا جمله همان درس را برای من تکرار کند و حدس بزنم.( تاکید شدید بر یادگیری واژگان‌این کتاب با روش ICS که در یوتیوپ میتونید پیدا کنید دارم)

بعد تلاش کردم حتما با کتابهایی که در پست اول مطرح کردم از طریق آموزش های یوتیوپ پیش برم. و کتابها رو در خود اپلیکیشن زبانشناس مرور کردم تا لغات اصلی درس ها رو فقط به لایتنر اضافه کنم ( از یادگیری کلمات غیرضروری تا سطح b2 برسید به شدت خودداری کنید)

بعد از یک مدتی این جملات به راحتی در ذهن من حک شد! یعنی جایی که حتی من به فارسی نمیدونستم چی بگم دیگه یادم بود که من مشابه اون‌رو جایی دیدم!

ولی هنوز نمی تونستم استفاده کنم.

اینجا بود که واقعا یک‌کمبود اپلیکیشن خودشو خیلی نشان داد!
من باید میتونستم جملات رو به انگلیسی برگردانم. چون افراد در سطح مبتدی هنوز جملات در ناخودآگاه اون ها ثبت نشده و تلاش زیاد در جمله سازی اونها رو خسته میکنه.

برای این بخش اومدم و از لایتنر موازی برای فارسی به انگلیسی جملات رایج استفاده کردم‌ و جملات آموزش های نصرت رو بهش اضافه کردم.

نکته مهم پایانی

واقعا هر کسی شیوه خاصی روش جواب میده. من مطمئنم شما هم از تجربیات دیگران روش ترکیبی خودتون‌رو برای آموزش یاد می گیرید.
ولی اگه زمان زیاد دارید حتما با گسترده خوانی دایره لغاتتون رو بالا ببرید و اگه زمان کم دارید حتما با اضافه کردن لغات ۴۰۰۰ واژه و استفاده از لایتنر به صورت روزانه !

هیچی به اندازه یاد گیری لغات زبان‌شمارو برای اسپیکینگ باز نمیکنه .

ببخشید اگه گنگ بود توضیحاتم. گاهی بیان‌مسیرهایی که استفاده میکنیم و خلاصه کردنش خیلی سخت میشه:see_no_evil:

براتون بی نهایت عزت و موفقیت آرزو دارم:rose::rose::rose::rose::rose:

7 پسندیده

حتما

1 پسندیده

تشکر از اینکه تجربیات ارزشمندتون رو به اشتراک گذاشتید:ok_hand::pray: ممنونم ازتون) به امید خدا
همه چیز را همگان دانند…:dizzy:

کنجکاوی بیشتر شد:sweat_smile:
روش پیشنهادی ای برای کتاب 4000 دارید؟

1 پسندیده