در مورد این کتاب بارها در اپلیکیشن مطلب نوشتم ولی دسته بندی ترین شیوه خودمتا به امروز رو حتما در اختیارتون قرار میدهم
۱) هر درس اینکتاب شامل دو بخش است:
بخش داستان اصلی
بخش واژگان
۲) برای بخش داستان در یوتیوپ آموزش ۴۰۰۰ واژه ضروری با روش ICS را فرابگیرید. با این روش شما کاملا می آموزید چگونه بدون حفظ کردن واژگان سخت را برای کوتاه مدت کاملا به خاطر بسپارید ( با دیدن یک کلیپشیوه را کاملا یاد می گیرید و بینیاز میشید )
۳) از طریق اپلیکیشن زبانشناس وارد دوره ۴۰۰۰ واژه بشید و کلماترو از همان جملات تعریف کتاب وارد لایتنر زبان شناس کنید( اینبه شما کمک میکند در هنگام مرور کلمات وقتی کلمه ای را فراموش کردن به جای دیدن معنی فارسی با زدن روی گزینه مثال تلاش کنید که از روی جمله اصلی خود کتاب که براتون نمایش میدهد معنی آنرا حدس بزنید.
۴) من خودمهمان زمان که کلمه ای را از خود دوره وارد لایتنر میکنم مثالی خود کتاب را هم در بخش یادداشت های لایتنر کپی میکنم . تا اگر کلمه ای را نتوانستم حدس بزنم از طریق بخش یادداشت مجددا مثال کتاب هم به من کمک کند.
۵) احتمالا در دوره لغات سوال های زیادی برای تفاوت کلمات براتون پیش میاد که با سرچ در اپلیکیشن زبانشناس به راحتی میتوانید به تفاوت آنها پی ببرید.
و دو توصیه پایانی:
۱) هیچ کلمه اضافه تا حد امکان به غیر از کلمات کتاب ۴۰۰۰ واژه به لایتنر اضافه نکنید
۲) به مرور لایتنر به صورت روزانه وفادار باشید. نتایج خیلی خوبی از آن بدست خواهید آورد.
مخصوصا اگر هدف شما آزمون های زبان داخلی و بین المللی است .
سلام وقت بخیر من از شما دوستانه صمیمانه راهنمایی میخوام…من درواقع شش ماه هستش یادگیری زبان شروع کردم مبتدی مبتدی هم نبودم ی چیزای حالیم بود
ولی خب الان بعد شش ماه کلاس مکالمم بازم ضعیفه و نمیتونم راحت حرف بزنم …من روزانه مینشستم کتاب میخوندم تمرین حل میکردم
الان میخوام دبیرم عوض کنم اگه کلاس یا موسسه ک ازش نتیجه گرفتین بهم. معرفی کنید لطفاً
ب جز روش تکرار داستان ها
چ روشی میتونید بهم پیشنهاد بدین
من واقعا ب زبان علاقه دارم و نمیخوام تا امید شم
اولین پیشنهاد من!
قبول کنید که اسپیکینگ آخرین مهارتی است که در شما تقویت میشود!
برای همین اصلا سطح یادگیری زبان خود را با مهارت اسپیکینگ نسنجید.
متاسفانه یادگیری زبانبخش زیادیش به هدف شما بستگی دارد. یعنی اگر صرفا برای اینکه بتوانید انگلیسی صحبت کنید زبانبخوانید کمی نسبت به افرادی که هدفی در این زمینه دارند( مجبور هستند برای مهاجرت و یا شرکت در آزمون خاص فرابگیرند) کمی کندتر خواهید شد.
سوم اینکه اگر هدف شما مکالمه است اتفاقا یکی از بهترین روش ها همانروشی است که گفتید به جز! یعنی تکرار دروس و دوره ها. و یا همان شیوه سایه
البته خود من در این زمینه چون تکرار خستم میکند( افرادی که مشکل تیروئید دارند شیوه تکرار به هیچ عنوان برای آن ها بازدهی ندارد) از لایتنر فارسی به انگلیسی استفاده میکنم و جملات کاربردی مکالمه رو از لایتنرهای فارسی به انگلیسی مرور میکنم.
و نکته نهایی:
مکالمه اگه دقت کنید تا حد زیادی به دایره لغات شما بستگی دارد که مجددا کتاب ۴۰۰۰ واژه را به شیوه ای که کمی بالا تر مطرح کردم پیشنهاد میکنم.
آخرین مبحثی که در مورد اسپیکینگ دیدم
چند روز پیش پستی در یوتیوپ دیدم در رابطه با بهترین اپلیکیشن برای اسپیکینگ که chatgpt را پیشنهاد میداد. اونم پیشنهاد میکنم به فارسی سرچ بزنید و یه نگاهی در مورد کار باهاش ببینید.
و در پایان:
اگر هدف شما آزمون های خاص است حتما با کتاب پیش برید و بر اساس مهارتتون بر روی اسپیکینگ استرس نگیرید ! تاکید میکنم که اسپیکینگ اخرین مرحله ای است که شما کم کمو به صورت ناخوداگاه در ان مهارت پیدا میکنید .
اگر واقعا هر روز درگیر زبان شوید.
گسترده خوانی کنید و مرتب مباحثی را که دوست دارید گوش کنید( در این مورد هم بیشتر روش ها مطرح میکنند که گوش دادن یک پادکست به صورت چندین بار ، بازدهی بیشتری از گوش دادن چندین پادکست دارد)
دوست عزیز خیلی خیلی براتون آرزوی موفقیت میکنم. اصلا ناامید نشید. **در این مسیر سخت همه ما مشابه هستیم! ** آینده شما تا حد زیادی به رها نکردن اینمسیر بستگی دارد و بدون شک شمارا در جایگاه متفاوت اجتماعی و آکادمیک و حتی اقتصادی قرار میدهد.
هر وقت خسته شدید باز بیاید و باز بگید چیکار کنم همین باعث میشه بمونید …
شکنکنید بالاخره راهی رو که فقط به درد خودتون میخوره در یادگیری مکالمه رو پیدا میکنید از بین تمام مسیرهای پیشنهادی
من برای صوتی استفاده نکردم و ایناواخر در یکی از پست های یوتیوپ دیدم که برای مکالمه بهترین و رایگانه. سرچ بزنید بهترین اپلیکیشن برای اسپیکینگ. توضیحات کامل رو براتون میاره
ببخشید شما اینجا گفتین از لایتنر فارسی به انگلیسی استفاده می کنید. می شه این لایتنر رو معرفی کنید که ما هم استفاده کنیم! و یه توضیحی از نحوه استفاده خودتون بدید. آیا کلمات رو خودمون باید واردش کنیم؟
ای کاش خود زبانشناس خودش یه همچین لایتنری داشت چون به نظر منم حفظ لغت از انگلیسی به فارسی هیچوقت باعث مکالمه نمیشه اما برعکسش تاثیر زیادی داره.
برای لغت منفقط انگلیسی به فارسی رو پیشنهاد میکنم. چرا که بخش مثال لایتنر زبانشناس بهترینننن کمک رو به شما میکند و وقتی لغت شما وارد بخش حافظه دراز مدت شود شما کامل حتی جمله اوندرس رو به خاطر دارید!
برای من واقعا جواب داد. برای همین بیشترین استفاده من از لایتنر اپلیکیشن زبانشناس است.
برای فارسی به انگلیسی بیشتر برای ثبت جملات مکالمه استفاده کنم.
در پیام به شما اعلام میکنم.