تبریک به تو،تبریک به من،تبریک به همه
تبریک به زبانشناس
تبریک به تو،تبریک به من،تبریک به همه
تبریک به زبانشناس
سلام ،عالی و فوق العاده بود ! فقط یه سوال داشتم ، چقدر روی گرامر کار کردید ؟ منظومه همزمان گرامر هم می خواندید ! ؟ بعد اینکه الان چقدر می تونید به انگلیسی صحبت کنید ؟ بعد این زمان نه ساعت برای سلامتی ضرر ندارد ! ؟ چون خودمم می خوام همین کار رو کنم گفتم !
سلام، در این مورد من تجربه ی خودم رو میگم.
بخوام بدون اغراق بگم، خودم بشخصه شده روزهایی پشت هم ۱۲، ۱۳ سالت هم مطالعه با تمرکز داشتم.
متاسفانه خیلی ها پروسه ی زبان اموزی رو برای خودشون چالش برانگیز کردن.
یه غول از زبان ساختن و هی دنبالِ زیر بغل مار میگردن…
بعضی سوالات در همین تالار بنظرم بدون فایده و سود هست.
حالا جواب سوال شما:
سلامتی و ظرفیت هر کسی متفاوته، شما باید روش خودتون رو پیدا کنید.
بحث سلامتیی که برای من به مرور پیش اومد، چون زیاد روی صندلی میشِستَم به مرور کمرم خم میشد.
پس یه میز مطالعه ی مناسب پیدا کردم.
توجه کنید که ارتفاع و ایناش مهمه.
صندلی هم بسیار مهمه، بعد از یه مدت فهمیدم که یه بالش مناسب بزارم پشت صندلی تا این گودیه کمرم رو پر کنه و حالت s مانند بگیره.
بعد از مثلا یک ساعت مطالعه پاشَم و راه برم تا گردش خون اتفاق بیفته…
برای ساعت های بالا مثل همین ۹ یا … ساعت، بستگی به هدفتون داره…
قطعا کسایی که برای کنکور میخونن با افرادی که تفریحی یا افرادی که برای تافل میخونن ساعت هاشون فرق داره…
پس از مقایسه کردن خودتون با ساعت های مطالعه و اینا اجتناب کنید…
اول باید ببینید هدفتون از یادگیری چیه؟
بعدش ذهنتون خودش برای مطالعه اماده میشه.
دوم باید ببینید deadline برنامتون کجاست؟
بعدش میفهمید برای رسیدن به اون روزی حداقل چقدر مطالعه لازمه…
سوم با توجه به سطحتون منابع رو مشخص و تمومشون کنید.
چهارم خودتون رو دوست داشته باشید و به خودتون محبت کنید، مطالعه کنید ولی اگه یه روز هم کم کاری کردید نگران نباشید، چون خودتون مهم تر هستید، پس این کم کاری رو بصورتِ ساعت های کوچک تر در طولِ هفته تقسیم کنید.
در واقع سعی کنید برنامتون انعطاف پذیر باشه…
پنجم دنبالِ سوالاتِ چرت و پرت نگردید.
ذهنتون رو الکی درگیرِ زیر بغلِ مار نکنید.
شما فقط باید گوش بدید و یه گرامرِ عادیه زمان ها رو هم بلد باشید و فقط دنبالِ گسترده کردنِ دایره لغاتتون باشید.
همین
حالا هر کی هر طور خونده و بوده اصلا مهم نیست.
منی که تا ۱۵ ساعتم مطالعه داشتم، ینی الان میخواید شروع کنید فقط مشکل سلامتی هست؟!؟
اینا برنامه های ذهنه، ماها هزار بار خواستیم شروع کنیم.
ساعتش مهم نیست…
بحث سلامتی هم به وضعیتِ قرارگیری بدنتون مربوطه و همچنین اگه چشمتون اذیت میشه با گوشی و اینا زیاد باشه، شاید مثل من یه عینک با تجویز دکتر… نیاز شه.
البته من جفت چشام ۰/۵ هست، ولی واسه کار با گوشی و اینا حتما میزنم،اینجوری خیلی به چشمام کمتر فشار میاد.
سربلند و پیروز باشید
، فکر کنم آره نگرانی ام بیشتر راجب سلامتی بود ممنونم که نظر تون در میان گذاشتید
به نظر من اگر با علاقه شور هرچی رو دربیاری و لذت ببری از کاری که میکنی همه چی ممکنه وگرنه باعث دلزدگی میشه
به نظر تون علاقه رو میشه ایجاد کرد یا چیزی هست که خودش باید وجود داشته باشه از قبل ؟
اگه بشه ایجاد اش کرد برای هر چیزی چطوری اینکار رو انجام بدیم ؟
درود… وقتتون بخیر
یه زمانی این سوال درمورد انتخاب شغل، رشته و یا رابطه ای هست که طبیعتاً باید از قبل علاقه ای وجود داشته باشه و در ادامه مسیر بیشتر میشه(چون از اول هم به اون مسیر تعلق داشتیم)
اما یه وقت راجب موضوعات واجب مثل ورزش و زبان و مطالعه هست که خب تکنیک های مختلفی هست
پاداش دادن به خودمون
همراهی با یک دوست یا جمع مثبت (مثل همین تالار زبانشناس!)
توجه کردن به پیشرفتی که داریم و اتفاقات عالی که با انجام اون کار به وجود میان…
یه چکیده ای از سه چهار صفحه مطالعه و کاوش کودک درون من که عاشق روانشناسی و علوم اعصابه…
دقیقا؛ یادگیری زبان چیزی نیست جز زندگیکردن باهاش
و لذت بردن ازش.
بهترین راهش هم فیلمه و انیمیشن
اولین فیلمی که دیدن رنگو بود
دوبله فارسی با زیرنویس انگلیسی
نمی دونم چرا ریپلای نشد…
فقط میتونم بگم دمت گرم
موفق باشی
به امید رسیدن به آرزوهات در زمان و همچنین مکان مناسبش
ممنون از نظرتون ، من فکر می کنم علاقه بیشتر یه مفهوم که بالا و پایین میشه ،، مثل مثالی که شما زدید. راجب زبان و ورزش البته فکر می کنم برای همه جنبه های زندگی حتی شغل و درس ویا رشته تحصیلی هیچوقت علاقه ثابت نمی مونه ! به نظرم نیاز داریم تا مدام خودمون علاقه رو ایجاد کنیم ، با تکنیک های که به کار می بریم ! به نظرم حضور در لحظه و لذت بردن از یاد گیری بیشتر از اینکه علاقه اون رو کنترل کنه ! مهارتمون توی زمینه های دیگه کمک می کنه مثل ذهن آکاهی ،مدیتیشن که کمک میکنه در لحظه حضور داشته باشیم ! یا تکنیک های به خاطر سپاری که کلمات رو بهتر به خاطر بسپاریم ! اینو برای این گفتم که یه سری از آدم ها خیلی به علاقه به عنوان یه راهنما استفاده می کنند ولی در واقعی علاقه آخرین معلول ماست …
( این هم چکیده ای از محتویات باور های ذهن من )
@hajarzare
پیرو حرفتون
شکسپیر یه جمله داره
موفقیت، پایان کار است و لذت، در انجام کار.
دقیقا
ببخشید یه سوال داشتم چجوری بر مبنای امتیاز میاید میزان مطالعه رو میسنجید و این دوره ای جی کدوم دوره هستش؟
سلام وقتتون بخیر
باتوجه به صحبتاتون مشخصه که راه های مختلفی رو برای خوندن زبان تجربه کردین
برای کسی که تازه میخواد شروع کنه چه توصیه ای دارین :