سلام.گرامر درس مایک چی هست و کجاست.من نمیتونم بفهمم چرا مثال برای سوالی کردن میگهare the همچنین نیمچه داستان چقدر تکرار کنم
این تاپیک مربوط به «مایک آشپز است» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «نیمچه داستانها»
mran
آپریل 5, 2024, 4:33ب.ظ
2
سلام خوش آمدید
نیمچه داستان دوره فوق العاده ایه ابتدا راوی درس رو از زاویه شخص سوم میگه. یعنی میگه مثلا مایک همچین آدمیه. بعدش زاویه رو تغییر میده و خودش مایک میشه (زاویه شخص اول) و در آخر یه چندتایی سوال ساده از شما میپرسه و شما بهش پاسخ میدید که کاملا واژگان و گرامر ساختار جدید رو به صورت عمیق و ناخوداگاه یاد بگیرید.
لینک های زیر نحوه مطالعه دوره رو کامل توضیح میده
سلام وقت بخیر بخیر
۱) درس رو مطالعه میکنید و لغات جدید رو هایلایت و دیکشنری رو چک میکنید، به فایل صوتی گوش میدید و سوالات رو جواب میدید یعنی سوال رو که گوش دادید دکمه پاز رو میزنید و جواب میدید.
۲) جمله به جمله رو گوش میدید و دکمه پاز رو میزنید شما همون جمله رو تکرار میکنید و سعی کنید لحن، تلفظ، فراز و فرود گوینده رو تقلید کنید.
۳) همراه با گوینده تکرار میکنید که همون روش شدوینگ هستش. یعنی متن رو میبینید و همزمان با گوینده تکرار میکنید.
۴) شدوینگ بدون متن، یعنی بدون اینکه متن رو ببینید همراه…
یکی از سوالاتی که خیلی از زبان آموزان دارند مربوط به منبع مناسب برای شروعه.
سلام به دوستان عزیز. حالتون چطوره؟ امروز در خدمت شما دوستان هستیم با یه منبع خوب دیگه. این منبع طراحی شده توسط استیو کافمنه. که حدوداً یک ماه پیش ما اینو اضافه کردیم.
با تشکر از دوستان بابت کمک در امر تهیه این ویدئو:
@Shayan_Parvizi
@fdoosti
@maryam
@afarkhani
@fatemeh74
@mostafa.76
@Farzad_Poodineh
@pari
برای دوستانی که علاقه دارند از سطوح ابتدایی هم با TPRS کار کنند. این دوره حتی از new method هم…
سلام خدمت شما
نیمچه داستان ها به نظر من یکی از مهمترین بخش هاست که باید خونده بشه. ( نظر شخصی )
دروس ابتدایی ساده هستند، به تدریج رو به سختی میرن، با زمان ها، wh question ها، صفات تفضیلی و … در ادامه مطالب آشنا خواهید شد. فقط شاید یه مقدار خسته کننده باشه چون تعداد دروس زیاده، ولی اگر حوصله به خرج بدین مطمئنا بهره خوبی از این بخش خواهید برد.
راوی داستان میگه جواب دادن به سوالات اختیاری هست، به نظرم حتما به سوالات جواب بدید چون باعث درک بهتر مطلب و یادگیری بهتر گرامر خواهد شد.
سلام
برای این داستان ها بار اول یکبار گوش بدین و لغاتی که نمیدونید هایلایت کنید(دامنه لغات) ، دو سه مرتبه فقط گوش بدین با متن برای تسلط به متن، از دفعه سوم یا چهارم شروع کنید بدون متن گوش بدین (شنیداری) و پاسخگویی به سوالات رو داشته باشید (مکالمه و گرامر) و چون تایم شون حداکثر 4 دقیقه است که اکثرا زیر این تایمه میتونید در یک ساعت نزدیک20 مرتبه گوش بدین و جواب بدین و اینکه به تلفظ هم دقت کنید (بهبود اکسنت با دقت به تلفظ ها)
با یک دوره 5 تا هدف رو نشونه میرین که مشخص کردم و در آخر هر چی از داست…
1 پسندیده