موثرترین روش یادگیری گرامر زبان انگلیسی

ممنونم آقا فرشید. شما ماشالا نوشتار قوی ای دارید. تجربیات شما در زمینه استفاده از گرامر خیلی میتونه برای بچه ها کمک خوبی باشه.
زنده باشید :clap::clap::clap::rose::rose::rose:

خواهش میکنم نازنین خانوم :rose::rose:

بله کاملا درسته. فک میکنم ( بسته به ساعت روزانه) هر کسی میتونه تو 6 ماه تا 1 سال به زمانی که گرامر بخونه برسه.
مثلا یه نفر 5 ساعت در روز بخونه طی 6 ماه به قدر کافی در معرض زبان قرار گرفته و ریشه رو ساخته. حالا به قول بنی لوئیس میتونه مرتب کنه همه چیزایی که خونده.
ممنونم از لطفتون :rose::rose::rose::rose:

دقیقا همون موضوعی که فادرینگهام بهش اشاره کرده. گرامر وقتی وارد حافظه رویدادی بشه مشکلات کاملا حل میشه.
شما هم در مسیر درست قرار دارید و مطمئنا به زودی تمام دانسته هاتون رو به عمل میرسونید و ازش لذت خواهید برد.
ممنونم از حسن نظرتون :rose:

خواهش میکنم. والا یه دو هفته ای درگیر این مقاله بودم. یکم داشت آخراش عصبیم میکرد . تموم نمیشد :joy:

ممنونم ازتون آتوسا خانوم :rose:

درسته. ممنونم از نظرت داداش :rose:

خب کلا همش گفتید قبول دارم بعد میگید اما :joy::joy:

بهترین روش برای گرامر خوندن… نوشتن… پیدا کردن اشتباه ( با رجوع به توضیحات) و دوباره تصحیحه.
دونستن گرامر به درد نمیخوره. بلکه انجامش مهمه.( در این باره تو 5 چالش انگلیسی خوندن مفصل صحبت کردیم)

یه روش خوب @Nobleman معرفی کرده بودن. خیلی کارا و مفیده. ( اینو میتونی تو نوشتارشون ببینی)

از این روش استفاده کنید

و اما درباره اینکه نوشتن با صحبت کردن فرق داره. بستگی داره منظورتون از نوشتن چجور نوشتنی باشه. آیا رسمیه؟ بله. اون موقع باید بلد باشی رسمی هم صحبت کنی تا بتونی رسمی بنویسی.
استیو کافمن تو کتابش به این موضوع اشاره کرده ( زمانی که میخواست تو دانشگاه ارائه داشته باشه ) به زبان فرانسوی جوری مینوشته که صحبت می کرده. و اشاره کرده هر چه نوشتارتون شبیه به مکالمتون باشه رو هر جفت تاثیر مثبت میزاره. هم مکالمه قوی میشه و هم نوشتار.
اگه بتونید هر چیزی که می خونید رو به عمل برسونید به نظر من 1 ساعت گرامر چه بسا بیشتر هم خوبه.
ولی فقط اینکه چهارتا فرمول رو بار ها و بار ها مرور کنید به نظر من به جز اینکه هنگام مکالمه اذیت بشید هیچ فایده ای نداره.

از روش آقا فرشید استفاده کنید. گرامر رو در عمل قرار بدید. نیازی به تمرین ها نیست. هر قاعده گرامری که یاد گرفتید رو در مثال ها بخونید و بنویسید و تصحیح کنید.

من هیچوقت تمرین نوشتاری نکردم. هیچوقت نگفتم حالا برم این هفته تمرین کنم. ولی نوشتار من قابل فهمه ( با کمی گاها اشتباه)
بخوام بهتر بشم؟
بر میگردم از یه نفر برای بهتر شدنم کمک میگیرم. مثلا میپرسم اینو میشه چک کنید. نگاه میکنه میگه کامبیز این تیکه اینو مینوشتی بهتر بود. چرا؟ چون که اینه.
به قول بنی لوئیس اونجاست که می گید Aha پس که اینطور. بعد دوباره می نویسید و می نویسید تا بهتر بشید.
پس اگه دنبال نوشتار خوب هستید بنوسید و بنویسید و بنویسید و بارها ادیت کنید و مشکلات رو حالا یا با رجوع به کتاب ها یا با کمک گرفتن از دوستانی که نوشتارشون خوبه حل کنید.

ممنونم از انرژی خوبتون نسیم خانوم . شما همیشه مشوق خوبی بودید و هستید :rose::rose::clap::clap::clap:

ممنون از حضور خوبتون :rose::rose::rose:

روشی بسیار کارا انتخاب کردید.
خیلی انرژی می طلبه ولی شما ماشالا به خوبی از پسش بر اومدید.
خواهش میکنم و ممنونم از حسن نظر و به اشتراک گذاری تجربیاتتون. :rose::rose::rose:

8 پسندیده