معنی been و done و seen وgone و اینطور کلمات چیه و چه فرقی با فعل های went یا did و saw و … چیه ؟
این تاپیک مربوط به درس «گم شدن گربه و روش های هدر دادن وقت» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. پادکست «پادکست های British Council» ، دوره «مجموعه ی دوم»
1 پسندیده
سلام . این ها شکل سوم فعل یا past participle
هستن. مثلا فعل see
شکل گذشتش saw
هست و شکل سومش seen.
از شکل گذشته فعل ، در جملات گذشته ساده استفاده میکنیم و
از شکل سوم فعل جملات حال کامل یا جملات مجهول استفاده میکنیم.
مثال گذشته ساده :
I saw her yesterday
مثال حال کامل :
I have already seen her.
1 پسندیده
سلام دوست عزیز
ضمن توضیحات دوستمون، یه نکتهای رو بگم که لطفاً قبل از تاپیک زدن اول موضوع موردنظرتون رو سرچ کنید اگر جوابی پیدا نکردید بعد تاپیک بزنید.
لینکهای زیر میتونه براتون مفید باشه.
سلام دوست عزیز
فعل “to be” یکی از افعال اصلی زبان انگلیسی است که برای بیان هویت، حالت و وضعیت استفاده میشود. این فعل در پنج شکل مختلف ظاهر میشود:
am (اول شخص مفرد، حال ساده)
is (دوم و سوم شخص مفرد، حال ساده)
are (اول و دوم و سوم شخص جمع، حال ساده)
was (اول و دوم و سوم شخص مفرد، گذشته ساده)
were (اول و دوم و سوم شخص جمع، گذشته ساده)
فعل “been” شکل گذشته کامل فعل “to be” است. این فعل برای بیان کاری که در گذشته اتفاق افتاده است و تأثیری بر حال دارد، استفاده میشود. فعل “been” در سه شکل مختلف …
سلام دوست عزیز
been قسمت سوم فعل be و به معنی بوده هستش. ولی ممکنه تو زمانهای مختلف ترجمهاش متفاوت بشه.
have been زمان حال کامل هستش که یکی از کاربردهاش برای احوالپرسی هستش. مثل:
how have you been? چطوری؟
it’s been a long time. خیلی وقته که ندیدمت.
در مورد ترجمه هم نکتهای رو بگم که تو خیلی از مواقع ترجمهی کلمه به کلمه یا تحتاللفظی منظور جمله رو نمیرسونه و باید مفهومی ترجمه بشه.
مثلاً ترجمهی کلمه به کلمهی جملهی how have you been میشه: چطور بودی؟
قطعاً ما وقتی به هم میرسیم نمیگ…
سلام دوست عزیز
فعل done در زبان انگلیسی کاربردهای مختلفی داره که در اینجا به برخی از اونها اشاره میکنیم:
حالت سوم فعل do
این کاربرد رایجترین کاربرد done است. از done برای نشان دادن انجام شدن کاری یا وجود داشتن چیزی استفاده میکنیم. به عنوان مثال:
I’ve done my homework.
(من تکالیفم را انجام دادهام.)
The food is done.
(غذا آماده است.)
صفت
کلمهی done همچنین میتونه به عنوان صفت برای نشون دادن خستگی یا بیتفاوتی استفاده بشه. به عنوان مثال:
I’m so done with this.
(من از این…
سلام دوست عزیز
کلمهی gone قسمت سوم فعل go هستش که تو زمانهای مختلف مثل حال ساده یا حال کامل و غیره کاربرد داره.
کلمهی gone با have به عنوان فعل حال کامل استفاده می شه.
کلمهی gone با افعال to be در زمان حال ساده استفاده می شه.
کاربرد gone به عنوان صفت:
برای بیان اینکه کسی یا چیزی در حال حاضر تو مکان دیگری هستش:
مثال:
My parents are gone on vacation.
(پدر و مادرم برای تعطیلات رفتهاند.)
برای بیان اینکه چیزی از بین رفته یا گم شده:
مثال:
My keys are gone.
(کلیدهای من گم شده است.)
ب…
سلام دوست عزیز
عبارت she’s gone اینجا مخفف she is gone هستش به معنی اون رفته. اینجا gone نقش صفت داره.
و همین طور یکی از کاربردهای این ساختار اینه که زمانی که شما دارین از یه جمعی جدا میشن یا خداحافظی میکنین میگین I’m gone. یعنی من رفتم یا دارم میرم