سلام دوست عزیز
لطفاً سوالتون رو به صورت واضح مطرح کنید.
و قبل از تاپیک زدن لینک زیر رو مطالعه کنید و نکاتش رو رعایت کنید.
نحوهی ایجاد یک تاپیک مناسب در تالار زبانشناس
سلام عرض میکنم خدمت دوستان عزیز زبانشناسی.
به دلیل اینکه مخاطبان زیادی بودن که در مورد علت تغییر تاپیکشون سوال کرده بودن و براساس اینکه موارد ادیت شده خیلی زیاد بودن، به عنوان عضو کوچیکی از زبانشناس لازم دیدم نکاتی رو برای ایجاد تاپیکهای مناسب در تالار عنوان کنم تا تاپیکهایی که توسط شما دوستان گرامی ایجاد میشه کمترین میزان ادیت رو داشته باشه.
لطفاً قبل از ایجاد تاپیک به موارد زیر دقت کنید.
1. انتخاب موضوع مناسب
قبل از ایجاد تاپیک، مطمئن بشید…
اگر درمورد ساختار being respected سوال دارید، باید بگم که همون طور که داخل زمانهای معلوم مصدر infinitive و gerund وجود داره در زمانهای مجهول هم مصدر وجود داره، فرمول مصدر مجهول infinitive به صورت to be + pp و مصدر مجهول gerund به صورت being + pp هستش.
تو جملهی Maybe the stress of never being respected for his idea was too much عبارت being respected یه مصدر مجهول هستش.
لینک های زیر هم میتونه براتون مفید باشه.
سلام دوست عزیز
مثل حالت معلوم، تو زمان مجهول هم infinitive و gerund وجود داره که passive infinitive از فعل Tobe +pp و passive gerund از being+ pp تشکیل میشه.
مثال:
I like being called joe.
من دوست دارم من رو جو صدا کنن.
The doors are going to be locked at ten.
درها ساعت ۱۰بستهخواهند شد.
تو لینک زیر میتونید اطلاعات بیشتری دربارهی ساختارهای passive infinitive و passive gerund به دست بیارید.
سلام دوست عزیز
ساختار being asked یه مصدر مجهول هستش.
همون طور که تو زمان معلوم ما دو نوع مصدر infinitive و gerund داریم تو ساختار مجهول هم این مصدرها وجود دارن.
فرمول ساخت مصدر infinitive در زمان مجهول به صورت
To be + ppهستش.
و فرمول ساخت مصدر gerund به صورت being +pp هستش.
و زمانی از مصدر مجهول استفاده میشه که نخواهیم فاعل اون فعل رو ذکر کنیم یا مهم نباشه. و تمرکزمون بیشتر رو خود عمل هستش.
مثال:
She doesn’t want to be helped.
اون نمیخواد کسی بهش کمک کنه. (نمیخواد بهش کمک بشه)
She …
سلام دوست عزیز
این ساختار مجهول گذشتهی استمراری هستش، که فرمولش به صورت زیر است:
Subject (object) + was/were + being + verb in pp form + object
در این ساختار، فاعل جمله به جایگاه مفعول منتقل میشود و فعل اصلی به صورت “was/were + being + فعل اصلی + ed/ing” در میآید.
به عنوان مثال:
معلوم: The dog was chasing the ball.
(سگ در حال دنبال کردن توپ بود.)
مجهول: The ball was being chased by the dog.
(توپ توسط سگ در حال دنبال شدن بود.)
در این مثال، فاعل جمله “the dog” به جایگاه مفعول منتقل شده…
تو لینکهای زیر هم میتونید توضیحات مصدر در زمانهای معلوم رو ببینید.
سلام دوست عزیز
مصدر یا infinitive به صورت ساده و اصلی فعل گفته میشه که میتونه به عنوان اسم، صفت یا قید داخل جمله استفاده بشه. که معمولاً با اضافه کردن to قبل از شکل اصلی فعل به وجود میاد و میشه ازشون برای صحبت دربارهی افعال (به طور کلی) استفاده بشه بدون اینکه اون فعل واقعاً در حال انجام باشه.
هدف مصدر صحبت دربارهی یه عملی به صورت کلیه به جای یه مثال خاصی از عمل انجام شده.
به جملههای زیر دقت کنین:
i need to win.
today, we win.
تو جملهی اول win به صورت مصدر و در نقش اسم به کار رفته، …
سلام دوست عزیز
اگه بخواهیم به صورت ساده بگیم، ساختارهای infinitive و gerund هر دو مصدر هستن.
infinitive به صورت ساده و اصلی فعل گفته میشه که میتونه به عنوان اسم یا صفت استفاده بشه و از اضافه کردن to به صورت سادهی فعل به وجود میاد.
مثال:
to win
to lose
i try hard to win.
من برای بردن سخت تلاش میکنم.
gerund هم مصدر هستش که از اضافه کردن ing به فعل اصلی به وجود میاد که میتونه تو زمانهای مختلف و هم به عنوان اسم استفاده بشه.
مثال:
winning
losing
i cant stand losing.
من نمیتونم با…