زیبوک 1404📚

به نام خدا

سلام :sparkles:

در راستای چالش های گذشته زیبوک، این چالش هنوز ادامه داره و قوانین همون قوانین گذشتست. خوشحال می شیم کتابایی که خوندین رو اینجا معرفی کنید:green_book:

6 پسندیده

اولین گزارش:innocent:

سال نوتون مبارک باشه:potted_plant:

کتاب زیبای شازده کوچولو"

میشه طوری دیگه به هر موضوعی نگاه کرد و از مسئله ای درس گرفت. ما از شازده کوچولو یاد می گیریم مثل یه کودک به بعضی مسائل نگاه کنیم. کودکی که آدم بزرگارو به خاطر نوع نگاهشون به سخره می گیره. البته شخصیت روباه هم خیلی دوست داشتنیه. داستان روباه، داستان آدم هایی هست که خودشون دوست دارن در دامِ عشق بیوفتن . و این رنج و فراق بهای عشقی هست که تجربه کردند که البته ارزش داره!

به نظرم ارزش دوباره خوندن داره.:writing_hand:

7 پسندیده

سلام روزتون بخیر و شادی :pink_heart:

خیلی ممنون فاطمه جان بابت ایجاد تاپیک
امیدوارم همه شرکت کنن و بهترین نتایج به دست بیارن

درحال حاضر مشغول مطالعه هری پاتر و یادگاران مرگ هستم که میشه جلد هفتم این مجموعه

6 پسندیده

سلام دوستان زبانشناسی :blue_heart:

من از کاربران قدیمی زبانشناس و تالار هستم؛ می خوام بعد از حدود بیش از سه سال، دوباره شروع کنم به خوندن و چکش‌کاری دانش زبانی ام.
الان دوره ها و دروس قبلی که تو زبانشناس خوندم رو دارم مرور می کنم.
زیبوک رو هم فشرده خوانی و گسترده خوانی رو در هم ادغام می کنم؛ چون اغلب هم کتاب های غیرداستانی رو انتخاب می کنم و یادگیری و خودکارسازی لغات اون کتاب ها برای من مهم هست …
.
.
برای شروع مجدد، همش بهونه مشغله کاری و شخصی خودم رو می آوردم؛ ولی خوب بالاخره باید از یه جایی شروع کرد …
۱۴۰۴/۰۱/۰۷
.
.

.
.

:blue_heart::light_blue_heart::blue_heart:

8 پسندیده

دارم کتاب تسلط - رابرت گرین رو می خونم.
کتاب فارسیش با عنوان چیرگی ترجمه شده.
یه کتاب توسعه ی فردی یا همون موفقیتی هستش.
ویژگی مشخصه ش اینه که زندگی نامه ی افراد موفق رو آورده و بر اساس این زیست‌نامه‌ها، اصول موفقیت رو توضیح میده.
.

7 پسندیده

سلام امیدوارم حال شما عالی باشه

خواهش می کنم کاری نکردم

انشاالله امسال همگی کلی کتاب خوب بخونیم. :cloud_with_snow:

4 پسندیده

سلام دقیقا همینِ!
آدم باید از یه جایی شروع کنه اونطوری که همیشه دوست داشته
منتظر بازخوردتون به کتابا هستیم:rose:

4 پسندیده

سلام چه خوب
اگر خوندین یه خلاصه ای ازش اینجا بگین تا هم ما یاد بگیریم هم برای خودتون تثبیت بشه

5 پسندیده

:butterfly: :books: :butterfly:

چشم، حتماً؛ از امروز، فصل هایی از کتاب ها رو که می خونم، گزارش می دهم در انتهای تموم شدن هر کتاب، خلاصه ای از محتوای اون کتاب رو توی همینجا می نویسم … :writing_hand:
منتهی، جالبیش برای من این هست که یه سری از این کتاب ها رو من چند سال پیش خوندم؛ الان که بعد چهار پنج سال مجدداً دارم اونها رو می خونم، انگار چشم انداز جدیدی از اون کتاب برام باز می شه. :books:
.
.
یکی از دوستان :blue_heart: اگر فرصت داشته باشه، محبت می کرد و یه چالش شدت هم راه می انداخت، خیلی عالی می شد …
.
.
:butterfly: :books: :butterfly:

4 پسندیده

دور اول کتاب تسلط تموم شد.
.

Chapter 1 is the starting point—discovering your calling, your Life’s Task.

Chapters 2, 3, and 4 discuss different elements of the Apprenticeship Phase (learning skills, working with mentors, acquiring social intelligence).

Chapter 5 is devoted to the Creative-Active Phase, and chapter 6 to the ultimate goal—Mastery.
.

6 پسندیده

سلام به همگی
امیدوارم سال بسیار خوبی برای همه باشه :four_leaf_clover::deciduous_tree::herb:
من به اندازه قبل نمی‌خونم
اما همچنان آروم پیش میرم
فعلا پنجمین کتاب از مجموعه هری پاتر هستم
هری پاتر و محفل ققنوس

2 پسندیده

سلام دوستان :pink_heart:

تازه مجموعه‌ی هری پاتر رو تموم کردم. داستانیه که آدمو با خودش می‌بره.
رشد شخصیت‌ها، مخصوصاً هری، رون ، هرماینی و نویل قشنگ بود دنیای جادوییش هم با همه‌ی جزئیاتش آدمو جذب می‌کنه.

البته بعضی جاها کش‌دار بود، مثل کتاب پنجم که داستان یه‌ذره کند پیش می‌رفت.
توی جلد آخر هم بعضی اتفاقا سریع جمع شد، مثلاً بیشتر دلم می‌خواست درباره‌ی دامبلدور و گذشته‌ش بدونم.
یا روابط عاشقانه خیلی ضعیف به نظر میومد و نمیشد باهاش ارتباط گرفت.
دلم میخواست به تام ریدل و گذشتش و دوران تحصیلش بیشتر پرداخته می شد.
شخصیت جینی و چو چانگ هم عمیق و ملموس نبود برام.

در کل مجموعه‌ای بود که هم هیجان داشت، هم احساس، هم معنا. ضعف‌هایی داشت ولی تاثیرش موندگار بود.
خلاصه که خوندش پیشنهاد میدم. :seedling:

تاریخ اتمام ۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

3 پسندیده