در این درس آقای هوگ درباره مستند Sugar man صحبت می کنند.
مستند درباره موسیقی دانی هستش که تلاش زیادی برای عشقش یعنی موسیقی انجام داده بود و احساس موفقیت نداشت و می خواست که بیخیال آرزوش بشه. تا اینکه یک مستند ساز میاد مستندش رو میسازه و بهش می گه که تو آفریقای جنوبی تو فوق العاده معروفی.
آقای هوگ درباره این موقعیت در زندگی واقعی صحبت می کنند و خاطراتی از خودشون می گن. زندگی ای خالی از امید و پر از سختی.
خواهش میکنم. آره دروسش درباره زندگیه. جذابن
چیزایی که تو زندگی نیاز داریم بدونیم رو بهمون یاد میده.
مثلا من چند تا تکنیک درباره رهبری، آزادی مالی، رابطه ها و… یاد گرفتم که قبلا بلد نبودم.
اینجوری هم انگلیسی یاد میگیرم و هم اینکه درسای خوب یاد میشه یاد گرفت.
امروز اومدم این درسو پیشنهاد بدم به دوستان بخونن که مطلب آقا کامبیزو دیدم. از همین تریبون به دوستانی که حتی به این پکیج نرسیدن توصیه میکنم این درس رو حتما گوش بدن صرفا به عنوان یه راهنما یا مشاوره. واقعا فوقالعادهس هم مطالبی که ای جی درمورد خودش میگه هم داستان زندگی sugar man.
اگه احساس میکنید از ادامهی راه خسته شدین، اگه احساس میکنید زندگی باهاتون مهربان نیست، اگه امیدتون کمرنگ شده حتما این درس رو بخونید
از آقا کامبیز هم تشکر ویژه میکنم که در مورد هر موضوعی یه مطلب خوب توی تالار ارائه میدن
به نظر شما, برا ماهایی که مشتاق شنیدن این داستان ها و پندها هستیم, میشه از این دست ویدیوها, به عنوان منبع گسترده خوانی استفاده کرد؟ مزایا و معایبش؟
از این جهت می پرسم که خود آقای Aj Hoge تو درس قدرت خواندن/انگلیسی قدرت گفتن که از novel های سطح خودتون استفاده کنید…البته, منظور من استفاده از هر دو, هم novel و هم این دروسه
متشکرم
پ.ن.
در حال حاضر, برنامه اصلی یادگیری و تمرین من, همون انگلیسی قدرته