کاربرد ing/do/ has/ have/ don’t چیست؟
من اصلا متوجه نمیشم کی از و ing تو جواب به سوالا استفاده میشه کاش یه جدولی برا گرامر بذارید have has do dont
این تاپیک مربوط به «جین شغل جدید میخواهد» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «نیمچه داستانها»
سلام دوست عزیز
سوالتون خیلی کلیه، و اینکه درمورد همه این کلماتی که گفتید قبلا در تالار مفصل بحث شده، لطفاً قبل از تاپیک زدن داخل تالار سرچ کنید.
لینکهای زیر پاسخ شماست:
کاربرد ing:
سلام دوست عزیز
یکی از استفادههایing ساختن اسم مصدر یا gerund هستش که از ترکیب حالت سادهی فعل به اضافهی ing بهوجود میاد و نقش اسم رو میتونه بگیره، و تو بعضی از زمانها مثل زمان حال استمراری یا گذشتهی استمراری و آیندهی استمراری هم ازش استفاده میشه و به تنهایی معنی نداره.
فرمول ساخت زمان حال استمراری:
Am/is/are +verb+ ing
I’m studying.
من در حال مطالعه هستم.
فرمول ساخت زمان گذشتهی استمراری:
Was/ were +verb +ing
I was studing.
من در حال مطالعه بودم.
فرمول ساخت زمان آیندهی استمرا…
سلام دوست عزیز
اگه بخواهیم به صورت ساده بگیم، ساختارهای infinitive و gerund هر دو مصدر هستن.
infinitive به صورت ساده و اصلی فعل گفته میشه که میتونه به عنوان اسم یا صفت استفاده بشه و از اضافه کردن to به صورت سادهی فعل به وجود میاد.
مثال:
to win
to lose
i try hard to win.
من برای بردن سخت تلاش میکنم.
gerund هم مصدر هستش که از اضافه کردن ing به فعل اصلی به وجود میاد که میتونه تو زمانهای مختلف و هم به عنوان اسم استفاده بشه.
مثال:
winning
losing
i cant stand losing.
من نمیتونم با…
سلام دوست عزیز
از اضافه کردن ing به فعل یه اسم به وجود میاد به نام مصدر یا gerund که تو جمله میتونه نقش اسم بگیره. در واقع میشه گفت حالتی از فعله که میتونه نقش اسم بگیره.
مثلاً برای همین جملهای که خودتون نوشتین:
i like teaching
من تدریس رو دوست دارم.
تو این جمله teaching نقش اسم داره و like فعل جمله هست.
البته یه نکتهای رو هم اضافه کنم که تو خیلی از مواقع برای روانتر شدن این نوع جملات به صورت فعل ترجمه میشن.
مثال: من درس دادن رو دوست دارم.
حالا یه زمانی هم هست که از verb +ing می…
سلام دوست عزیز
وجه وصفی (Participle) نوعی از فعله که تو جمله برای تغییر دادن حالت اسم، گروه اسمی، فعل یا گروه فعلی استفاده میشه و از این رو نقشی شبیه صفت یا قید رو بازی میکنه.
وجه وصفیها میتونن توزمان (گذشته، حال، آینده) به کار برن.
انواع وجه وصفی:
وجه وصفی گذشته (Past Participle): با اضافه کردن ed به افعال معمولی یا با استفاده از اشکال بیقاعده افعال، وجه وصفی گذشته ساخته میشه. این وجه وصفی معمولاً برای ایجاد فعلهای کامل یا صفتهای وصفی استفاده میشه.
(مثال: finished)
وجه وصفی ح…
تفاوت do و don’t:
سلام دوست عزیز
ضمن خوشامدگوی، تفاوت “don’t” و “doesn’t” در یک نگاه:
کلمهی Don’t = مخفف “do not” هستش و با ضمایر I, You, We, They و اسمهای جمع به کار میره.
مثال: They don’t like coffee. (آنها قهوه دوست ندارند.)
کلمهیDoesn’t = مخفف “does not” هستش و فقط با ضمایر He, She, It و اسمهای مفرد استفاده میشه.
مثال: She doesn’t eat meat. (او گوشت نمیخورد.)
نکته کلیدی:
انتخاب بین این دو، به فاعل جمله بستگی داره. اگر فاعل سومشخص مفرد باشه (he/she/it)، از doesn’t و برای بقیه از don’t استفاده…
دو کلمهی don’t و doesn’t هر دو حالت منفی و صرفشدهی فعل do هستند. این فعل میتواند به عنوان فعل اصلی یا فعل کمکی در جمله مورد استفاده قرار بگیرد. فعل don’t برای اول شخص مفرد و جمع، دوم شخص مفرد و جمع و سومشخص جمع استفاده میشود و doesn’t فقط برای سومشخص مفرد مورد استفاده قرار میگیرد. در ادامه در مورد این فعل و کاربرد آن بیشتر بخوانید.
فعل do بهعنوان فعل اصلی
این فعل ممکن است به عنوان فعل اصلی در جمله مورد استفاده قرار بگیرد. در این صورت معنی آن «انجام دادن، اجرا کردن و…» است. حالت صرفشد…
کاربرد have , has:
سلام دوست خوبم.
به زبانشناس خوش آمدید.
کلمه has کاربردهای زیادی داره. اگر در معنای «داشتن» بخوایم استفاده کنیم، دو تا فعل داریم: have و has. همیشه از have زمانی استفاده میکنیم که فاعل جمله I, you, they, we باشه و از has زمانی استفاده میکنیم که فاعلمون she, he, it باشه. مثال میزنم:
I have an apple.
من یک سیب دارم.
You have an apple.
تو یک سیب داری.
We have an apple.
ما یک سیب داریم.
She has an apple.
او (مؤنث) یک سیب دارد.
He has an apple.
او (مذکر) یک سیب دارد.
They …
سلام فعل Have/Has در زبان انگلیسی دارای کاربردهای مختلفی است که به صورت زیر میتوان آنها را برشمرد:
بیان داشتن چیزی: این فعل برای بیان داشتن مالکیت، وجود چیزی و یا صفتی که به شخص یا چیزی تعلق دارد، به کار میرود. به عنوان مثال:
I have a car. (من یک ماشین دارم.)
She has blonde hair. (او موهای بلوندی دارد.)
They have a big house in the countryside. (آنها یک خانه بزرگ در منطقهی روستایی دارند.)
بیان تجربه: فعل Have/Has همچنین برای بیان تجربهی شخص در گذشته و یا حال به کار میرود. به عنوان مث…
سلام. تفاوت هاشون زیاده و مدل های مختلفی ازشون استفاده میشه. و نمیشه کل گرامر رو یه جا توضیح داد چون عملی و قابل استفاده نیست. هدف اینه که کم کم با ساختارها و کاربردها آشنا بشین.
اما خلاصه ش اینه که:
have شکل اصلی فعل هست، has شکلی هست که همین فعل برای سوم شخص مفرد یا “او” یا همون he/she/it استفاده میشه، و had شکل گذشته ی فعل have هست, برای همه ی ضمیرها. یعنی توی گذشته دیگه برای he/she/it هم مثل بقیه میگیم had.
I have a house
من یک خانه دارم
She has a house
او یک خانه دارد
I had a house
…