خودت انجامش بده

lets_talk
خودت انجامش بده
0.0 0

#1

سلام دوستان عزیز زبانشناس
این تاپیک رو زدم که هر کس هر تجربه ای در مورد درست کردن چیزی داره میتونه تو این تاپیک در موردش به انگلیسی توضیح بده
میتونه هر چی باشه در مورد آشپزی ، هنر ، صنعت
در کل هر چیزی که مشابهش رو میتونید بخرید ولی خودتان سعی میکنید درستش کنید .
اگه یادتون باشه قبلا در قالب یه وویس جداگونه در مورد https://talk.zabanshenas.com/t/topic/13432DIY و مزایای اون صحبت کردم
از اونجا که یکی از راههای تقویت اسپیکینگ اینه که ذهنتون رو درگیر انگلیسی کنید و حتی به انگلیسی فکر کنید ،میتونید موقع انجام هر کاری اون رو به انگلیسی توضیح بدید و اگه خواستید اینجا با ما به اشتراک بگذارید

تو این وویس در مورد تجربه خودم در مورد پختن نون تو خونه و روش درست کردنش صحبت کردم .امیدوارم گوش بدید و لذت ببرید و اگه فرصت کردید تو خونه خودتون انجام بدید

20180516_195806

20180516_184947
97.02.26


#2

Hi, my dear friend
thanks for sharing your good experience. My mom have baked bread yourself but I think doing that needs special skill(and has fan kozegari), even though it’s eseay but I can’t do it.
Every thing that one do it yourself has satisfied feels.


#3

Hi.dear niknam
Tnx alot for listening me
In my oponion doing this kind of work really need passion than skill.if i really like to do something i learn that eventually .you have a master besid yourself so you can learn the skill (as you mention .foote koozegary )very easily
:wink::wink::wink:
If is it possible for you ,share with us the recipie of your mother bread
I realy enjoy from testing different recipie.
:purple_heart:


#4


20180515_131827
20180515_195128
20180516_152748


#5

اخه این چه کاریه با روح و روان ما میکنید اتوسا خانوم…:neutral_face::neutral_face::neutral_face:
من الان ضعف کردم دیگه نمتونم ادامه بدم…:joy::joy::joy:


#6

خانوم نیکنام واقعا شما کارتون درسته…ایول…:clap::clap::clap::clap:
مامان منم نون و تافتون درست میکنه و من شاهد بودم که چقد کار سختیه اما قابل قدردانی فراوانه…:sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:


#7

:joy::joy:
ببخشید .باور کنید قصد فقط یادگیریه


#8

وااااااای
چی کردی اتوسا جان
چ غذای خوشگل و خوشمزه ای
واقعا دستت درد نکنه :heart_eyes::heart_eyes:


#9

ماشالله با چه تسلطی توضیح میدین :ok_hand::ok_hand:
واضحه که کاملا ذهنتون درگیر زبان شده :heart_eyes:
میگم از نتیجه کار هم عکس میزاشتین برامون ببینیم نون پزی انگلیسی نتیجه ش چی میشه :joy::joy:


#10

از خوبی های زندگی دو نفره اینه که همیشه میتونی نصف ته دیگ رو بخوری :joy::joy::joy::joy:
البته زندگی تک نفره میشه کاملا مالک ته دیگ باشی :joy::joy::joy:


#11

ممنونم فاطمه جان.عکس اصافه شد :wink:


#12

اتفاقا من زیاد ته دیگ نمیخورم, همشو میدم همسرم, ولی خب جاتون خالی اون شب قضیه فرق داشت, منم خوردم ته دیگ. :sunglasses::yum::wink:


#13

سلام ثمین جان
ایول عجب تاپیکی :heart_eyes::clap::clap::clap:
قشنگ به موقع فرستادی
ماه رمضون که اکثرا شیرینی و…‌درست میکنن
عااااالی بوووود :heart_eyes::clap::clap::clap::clap:
راستی یچیزی روشون با برس تخم مرغ نزدین؟

اخه خودم گاهی کیک یا نون قندی و… درست میکنم
و روشو با برس یکم تخم مرغ میزنم
بعد کنجد
طلااایی میشه روشون :heart_eyes:
البته واسه شما هم طلایی شده :heart_eyes:

ای جان @atineh1967 نگا توروخدا چه موقعی دیدم
دم اذان :expressionless::joy::joy:
بشقاب وسطی واسه من
باقیش نوش جانتون
گرچه تمومید رف :expressionless::joy:
عااالی توضیح دادین :heart_eyes::clap::clap:


#14

سلام مژده جان
خوبی عزیزم
آره خوب شد گفتی روشون و زرده تخم مرغ و زعفرون و ماست زدم ولی یادم رفت بگم .مرسی عزیزم
حتما دستور نون قندیت رو برامون بفرست :heart_eyes::heart_eyes:
راستی روزه ات هم قبول باشه .برا ما هم دعا کن :hugs:


#15

عه
گفتم جلا دارن
برق میزنن :sweat_smile:
هی زوم میکردم دقت میکردم :see_no_evil::joy:
عه ماست و زعفرونو نمیدونستم :smiley:
چشم حتما :heart_eyes::rose:
ممنون
نماز و روزه شما هم قبول باشه :heart_eyes::rose::rose:


#16


#17

به به عجب تاپیک خوشمزه ای :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
یه تجربه ای که دارمو دوست دارم باهاتون به اشتراک بزارم هرچیزی رو که میخاید درست کنید تو فر توی سینی روشن بزارید خیلی بهتره :blush::blush::blush::blush:
راستش من غذا های فینگر فودی و کیک و این چیزا رو بیشتر از غذاهای سنتی یاد دارم و حتما اگه درست کردم باهاتون به اشتراک میزارم مرسی بابت تاپیک عالیتون :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
نوش جونتون نون هاتون بی نظیر شدن :heart_eyes::heart_eyes::clap::clap::clap::clap::clap:


#18

Hi mr kambiz and tnx alot for your super energy and your compliment
You gave me alot of energy for keep going.
These are breakfast bread
You have to appreciate for your dear mother and if you can learn her recepie.
Because in my oponion learning these things is nessesary for men also and i like to teach this kind of thing to my husband and my son
Although non of them are not really interested to learning and they only like to eat them :joy::joy::joy:


#19

مرسی محدثه جان
اره تجربه خیلی خوبیه چون راحت تر متوجه طلایی شدن کف نون و شیرینی میشید ولی من همین سینی فر رو دارم محدثه جان چون سینی فر جهیزیه ام بود ولی تجربه خوبیه برای بچه هایی که میخوان فر بخرن که سینی فرشون رو روشن بگیرند.مرسی بابت یاداوری :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

حتما خوشحال میشم تجربه ات در مورد فینگر فود و بقیه چیزها که بلدی رو با ما به اشتراک بذاری :sparkling_heart:


#20

فدات عزیزم
راستش من خونده بودم ک سینی های تیره یه مضراتی داره و در روند پخت تاثیر داره واسه همین گفتم ماهم سینی مون مشکیه ولی خب سینی کوچکتر گرفتیم :blush::blush:
حتما درست کردم همراه با عکس میگم تجربیاتمو :blush::blush::blush: