سلام خدمت همگی دوستان.
چند روز پیش با یکی از کاربران عزیز زبانشناس هم صحبت شدم و ایشون پیشنهاد خوبی به بنده دادند.
اشاره مستقیم نمیکنم —> خانوم نیکنام @ala
ایشون پیشنهاد دادن که چالش ها رو منظم انجام بدیم که اینقدر شلوغ و گم نباشه.
و من رو به شدت به فکر فرو بردند. که راست میگیداااا
چرا من اینقدر شلغم ترشی تاپیکارو میزدم که هیچکس تهش بهشون دسترسی پیدا نمیکرد و میرفت به خاطرات میپیوست.
قرار بر این شد که چالش ها رو در روز خاص قرار بدیم که دوستان گل اگه دوست داشتن بیان و شرکت کنن.
خب در حال حاضر چالش های گروهی که انجام میدیم این ها هستند:
چالش نوشتاری WSD
چالش مکالمه Discussion
چالش درس خوندن با هم POV
که برنامه به این شکل خواهد شد:
چالش | روز |
---|---|
Discussion | سه شنبه ها |
WSD | دو هفته یک بار پنج شنبه ها |
POV | شنبه ها |
و در اخر یه توضیحی بدم درباره تغییرات هر چالش:
Discussion:
چالشی هستش که در اون با وویس و تنها و تنها انگلیسی به بحث خواهیم پرداخت. این چالش تغییری نمیکنه چون تازه شروع شده و فیدبک ها هنوز راه دارند که بیان.
WSD
این چالش درباره نوشتن و فیدبک حول محورشه. دوستان سطح بالا به هم و دیگران کمک میکنن در زمینه رایتینگ بهتر بشن . تغییر کوچیکی که در این چالش انجام شده اینه که فیدبک ها در همون پست قرار خواهند گرفت. یعنی هر کسی که مطلبی می نویسه زحمت میکشه اون رو به حالت دانشنامه در میاره و از طریق فیدبک خود تالار مواردی که تغییر کرده رو بررسی میکنه.
چجوری؟ منتظر تاپیک جدید باشید.
POV:
این چالش هم یه دورهمی برای درس خودنه.
چیزی که تغییر کرده قوانین پنج گانه هستش. دیگه نیازی نیست موارد دو تا چهار انجام بشه. فقط مورد اول + بازگو داستان انجام میگیره که کار همگی سبک بشه.
و در آخر. من مسئول گذاشتن این چالش ها هستم و در نود درصد حالات اینارو میزارم. ولی شاید آقا ما افتادم یه چیمون شد یا نتونستیم بزاریم. اون موقع یعنی چالش ها بای بای؟
خیر.
من اینجام که از دوستان علاقه مند خواهش کنم، اگه خدایی نکرده یه روز من نبودم، اونها زحمتش رو بکشن.
یک یا دو نفر عزیز که ترجیحاً با کامپیوتر باشن داوطلب بشن ممنون میشم.
کار خاصی هم نیست. من یه فایل میدم بهشون اونا هر بار کپی میکنن و تاپیک رو ادیت میکنن و ارسال میکنن. باقیش دیگه چیز خاصی نیست.
برای دوستان زبانشناسی بهترین هارو آرزومندم و دوست دارم بیش از اینها در کنار هم تلاش کنیم و به موفقیت نزدیک بشیم