پیش انتشار نسخه 7.0.0

1 پسندیده

تو هم مثل من شده اپ هات محدثه جون؟ منم دو تا دارم, اولی رو از بازار گرفته بودم الانم همین لینک مخصوص بازار رو دانلود کردم یه شکل دیگه شده

2 پسندیده

اره منم دوتا دارم دقیقا ولی مال من از اول مال وبسایت بود

2 پسندیده

شما احتمالا اپ گوگل رو استفاده میکردید و الان اپ کافه رو نصب کردید. برای اینکه مطمئن بشیم داخل اپ جدید برید و برید قسمت سرویس‌ها روی پرداخت بزنید و ببینید کافه بازار بالا میاد یا وبسایت زبانشناس. یا اگه سختتونه از قسمت ارتباط با ما داخل اپ جدید یه پیام بدید من میبینم

این یعنی شما قبلا کافه بازار رو استفاده میکردید و الان اپ وبسایت رو نصب کردید

2 پسندیده

فک کنم لینکارو جا به جا زدید پس البته ببخشید من جسارت میکنم

بله الان میرم امتحان میکنم

من از این لینک گرفتم الان,چون قبلا هم از بازار گرفته بودم این مال کافه بازار مگه نیست؟

1 پسندیده

این اومد اقای گلمیرازیی

1 پسندیده

سلام دوستان
واااااااااای چقد خوشحال شدم استادان گرامی آقایان ناصری عزیز و گلمیرزایی گرامی :rose::rose::rose:
من که نصب کردم و همه چی خدا رو شکر برام فعاله :star_struck::star_struck::star_struck:

راست میگین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بابت این همه لطف شما چیکار کنیم که محبتاتون جبران شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سپاس بی کران بابت مهربونی و محبت های همیشگی شما
:rose::rose::rose:

2 پسندیده

منم بالاییش رو گرفتم ولی چرا جا به جا شده ؟:thinking:

1 پسندیده

بله اسماشون اشتباهه :scream::scream::scream::scream::scream:

2 پسندیده

فدای سرتون پیش میاد این اشتباهات جزعی الان من جا به جا نصب میکنم ببینم چی میشه سپاس از شما :tulip:

1 پسندیده

فک کنم که درست شد مال من :heart_eyes::heart_eyes:

خسته نباشید. :joy::joy::joy::joy:
میگم خدایا اخه من اشتباه نکردم یعنی الان مرده ی اون جملتونم که با ارامش به من گفتید این یعنی الان اپ وبسایت رو نصب کردید. :joy::joy::joy:

خوب واقعا معذرت میخوام. لینکا رو برعکس کردم
این جدیده را پاک کنید و دوباره دانلود و نصب کنید

2 پسندیده

اقا گل میرزایی الان من میترسم برم برعکس نصب کنم شما ادیت زده باشید و جابجا کرده باشید باز من اشتباه نصب کنم, صبر کنم تا درست کنید بعد نصب کنم؟!!! :grinning::grin::grin:

آخه چک کردم مثلا. حسین هم چک کرده مثلا. نمیدونم چی شد.

1 پسندیده

پیش میاد ,ممنون از تلاش و پشتکارتون, این نشان از کار زیاد و خستگیه چشم هست, طبیعیه. :smile:

کلا از لینک خارج کردید. من برم پس کافه بازار و اونجا دانلود کنم؟ :smiley:

چند لحظه صبر کنید الان لینکا رو درست میکنیم. :sweat_smile:

2 پسندیده