پیش انتشار نسخه 7.0.1

سلام

نسخه جدید برنامه رو میتونید از لینک‌های انتهای پست دانلود کنید.

اگر نسخه 7.0.0 رو قبلا نصب نکردید حتما بخونید:

نکته‌ی بسیار مهم: حتما قبل از به روز کردن پشتیبان بگیرید

اولین بار که برنامه رو باز میکنید یک سری فرآیند به روزرسانی انجام میشه که زمان بر هست. پس سر فرصت انجام بدید و صبور باشید. زمانش بستگی به گوشیتون و حجم دانلود‌هاتون داره ولی ممکنه تا ۲۰ دقیقه هم طول بکشه

تغییرات این نسخه:
رفع مشکلاتی که در تاپیک نسخه 7.0.0 مطرح شد

و این هم برنامه‌ها:

دوستانی که اپ فعلیشون رو از گوگل پلی و یا وبسایت گرفتن: ZappEnV7.0.1.a.apk (5.0 مگابایت)

دوستانی که اپ فعلیشون رو از کافه بازار گرفتن: ZappEnCafeV7.0.1.a.apk (5.0 مگابایت)

نیازی به پاک کردن نرم‌افزار فعلیتون ندارید. فقط نسخه مناسب رو دانلود و نصب کنید.

13 پسندیده

سلام استاد. ممنون از زحماتتون
باز اونو پاک کنیم اینو نصب کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟

3 پسندیده

نه نیازی نیست هیچ چیزو پاک کنید

3 پسندیده

پس دوباره نصب کنیم تا جایگزین بشه؟؟؟؟؟

2 پسندیده

بله نسخه مناسبتون رو دانلود کنید و نصبش کنید. خودش روی نسخه قبلی نصب میشه

3 پسندیده

ممنون. پس من برم نسخه جدید رو بگیرم
ممنون استاد گل میرزایی و ناصری عزیز

3 پسندیده

سرعتش خیلی خوب شده اما زنجیره من صفر نشون میده تو قسمت تقویم هیچ سابقه ای نشون نمیده همه چی صفر تو این قسمت

3 پسندیده

زمان مطالعه روزانتون رو باید مجدد تنظیم کنید.

2 پسندیده

ممنون درست شد :rose: خسته نباشی

2 پسندیده

اقای گلمیرزایی عزیز ،کل زنجیره ی ۱۶ روزم پرید :grin:
الان نوشته ۲ روز(زنجیره ) :persevere:

1 پسندیده

دوباره ساعت مطالعتون رو تنظیم کنید ببینید درست نمیشه

2 پسندیده

با تشکر, اصلا زمانش طول نکشید برای من به چند ثانیه رسید, تعجب کردم

2 پسندیده

درست نشد، همش پرید :grin:

1 پسندیده

پس اقای گلمیرزایی میان خودشون کمکتون میکنن :thinking:

2 پسندیده

علی اینکه با تغییر زمان زنجیره کم و زیاد میشه یجوری زنجیره رو خز میکنه. زنجیره برای این بود که یه حس درونی قوی در فرد ایجاد کنه که هیچوقت نشکنتش. اینجا این حس با توجه به اینکه فرد اگه کم کاری کنه میتونه تایم زنجیرشو کم کنه که زنجیرش صفر نشه، حسش تقلیل پیدا میکنه. به نظرم باید یکاری کنیم که اگه فرد بخواد تایم زنجیره رو کم کنه زنجیره قبلیش بپره.

حداقلش اینه که یه لیمیت حتما باید بذاریم. الان از ۱ دقیقه شروع میشه که به نظرم جالب نیست. بایستی لیمیت ۲۵ دقیقه بذاریم.

بقیه بچه ها هم در این رابطه نظر بدن.

12 پسندیده

اره منم موافقم باهاتون این کلک رو خودم یه چند بار زدم :see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil:روم سیاه :sweat_smile::see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil:

5 پسندیده

من با طراحیه اپ قبل در مورد زنجیره ها موافقم,

من این حسو اصلا ندارم, و اتفاقا حتی شده در مسافرت طولانی بخاطر از دست نرفتن زنجیرم کم کردم زمانشو, اما خب حسم به زبان کم نشده و هرچقدر زنجیرم بالاتر رفت مسعولیتم بیشتر شد, اتفاقا گاهی با از دست رفتن زنجیره حس نا خوب ادم میگیره, البته این نظر منه ولی پیشنهاد شما هم بنوعی انرژی بخشه و مفید.

4 پسندیده

منم با نظرتون موافقم

2 پسندیده

اساتید محترم
@hnaseri و @golmirzaei من اینو جایگزین کردم اما همون 4 تا دوره که تو قبلی باز نمیشد اینجام باز نمیشه :grin::grin::grin: فکر کنم منو تحریم کرده :stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye:

3 پسندیده

آقای @golmirzaei با تشکر از زحماتتون مجددا :tulip:
ولی چرا وقتی دیکشنری مریام وبمستر رو میزنم ارور “some error accired” رو میده ؟؟

1 پسندیده