نسخه جدید برنامه رو میتونید از لینکهای انتهای پست دانلود کنید.
اگر نسخه 7.0.0 رو قبلا نصب نکردید نکات زیر رو بخونید و اگر نصب کردید نیازی به نکات زیر ندارید:
نکتهی بسیار مهم: حتما قبل از به روز کردن پشتیبان بگیرید
اولین بار که برنامه رو باز میکنید یک سری فرآیند به روزرسانی انجام میشه که زمان بر هست. پس سر فرصت انجام بدید و صبور باشید. زمانش بستگی به گوشیتون و حجم دانلودهاتون داره ولی ممکنه تا ۲۰ دقیقه هم طول بکشه
تغییرات این نسخه:
رفع مشکل پیدا نکردن فایل در پخش جمله لایتنر
رفع مشکل عدم نمایش زمان باقیمانده در لایتنر
رفع مشکل مخفی شدن توضیحات زیر کیبورد مجازی در لایتنر
رفع مشکل تنظیمات حداقل زمان مطالعه
رفع مشکل تغییر زبان برنامه
رفع مشکل نمایش صفر زنجیره (الان به جاش چشمک میزنه )
و این هم برنامهها:
دوستانی که اپ فعلیشون رو از گوگل پلی و یا وبسایت گرفتن ZappEnV7.0.2.1.apk (5.0 مگابایت)
دوستانی که اپ فعلیشون رو از کافه بازار گرفتن: ZappEnCafeV7.0.2.1.apk (5.0 مگابایت)
نیازی به پاک کردن نرمافزار فعلیتون ندارید. فقط نسخه مناسب رو دانلود و نصب کنید.
سلام
نسخه قبل از آپدیت ها
اضافه کردن دوره داشت …
اگه خودمون میخواستیم به دوره رو اضافه میکردیم نه اینکه که به صرف نگاه کردن به دوره ، خود بخود اضافه بشه …
حداقل بعد اضافه شدن نمیشه حذف کرد (اگر میشه، لطفاً راهنمایی کنید چجوری ؟)
حالا خیلی مهم نیست ولی اگر این امکان مثل قبل باشه بهتره …
باز خود دانید .
این رو من پیشنهاد دادم وقتی طرف روی دکمه ی شروع مطالعه کلیک میکنه اضافه بشه. برای حذفشم پیشنهاد میکنم توی قسمت آخرین مطالعه دستو که روی دوره نگه میداره یه منویی باز بشه. یه همچین چیزی.
سلام و خسته نباشید. تو اپ جدید که نصب کردم قسمت زنجیره برای من فعال نیست و همش میگه باید حساب کاربری خود را ارتقا دهید در صورتیکه ماه گذشته من اشتراک سالانمو تمدید کردم ممنون میشم راهنماییم کنید.
برای اینکه رنگ پوسته که رنگ غالبه یکسان هست
من دست به اون نزدم که کار دوستان زیاد نشه
اما با این وجود واسه من بازم متفاوته
الان طرح آزمایشی قبلی که زدم رو دوست ندارم چون تو بخش آمار جالب نشده بود. کاش وقت کرده بودم این رنگ بندی رو رو اون بخش هم تست میزدم ببینم چی میشه
فکر میکنم محل ذخیره دانلود ها تغییر کرده باشه.
چون من هم درس های قبلیم رو باز میکنم میزنه دانلود صوت !!!
سلام خسته نباشید جناب گل میرزایی و جناب ناصری
مشکل زبان برنامه حل شد.
عدد ذنجیرم که به صورت چشمک زن شده جالب شده.
مشکل لایتنر حل شده.
متشکرم بابت زحماتتون. خدا قوت
من به چند مورد جزئی برخوردم که وظیفم بود اینجا اعلام کنم
همانطور که دوستان اعلام کردن درس های قبلی رو مجدد دانلود میکنه!!
در بخش تعیین زمان من هنوز واسم نوشته ها روی هم رفته
عکس پروفایل رو تو برنامه نشون نمیده خواستم عوض کنم هم در برنامه تغییر نکرد اما در سایت عکسم تغییر کرد!
یه موردی هم بهش برخورد قبلاً اینطور نبود اینه که وقتی دارم متنی رو گوش میدم میخوام یه زمانی رو رد کنم اگه سریع کلیک کنم کمی گیر میکنه و جلو نمیره باید کم کم کلیک کنم!
گزینه دیگه بکاپ گرفتن برنامه بصورت اتوماتیک شده اما وقتی وارد این بخش میشم بکاپم رو میگه برای ۷ روز قبله من هم تایید نکردم ترسیدم مثل دوستان ذنجیرم بشکنه
سلام. بله محل دانلودها تغییر کرده. اگر باز کلمهای مشکل داره وقتی توی درس بهش بر خوردید روش بزنید و داخل پنل لغت دکمه بهروز رو بزنید تا اطلاعاتش بهروز بشه.
این مربوط به همون عملیات بهروزرسانی اول برنامه است که توی نسخه اول بود. البته اگه موردی هست احتمال داره مثلا صوت عوض شده باشه
چک میکنم.
نه اگه نوشته ۷ روز پیش یعنی پشتیبان اتوماتیک نگرفته. یک بار دستی پشتیبان بگیرید (بله بزنید).
من حدس میزنم این دوتا مشکل یکی باشن. یه لطفی بکنید و فایلهای دانلودیتون رو از روی گوشیتون یه نگاه بندازید ببینید چطوری شده.
برای پیدا کردن آدرسش میتونید از اطلاعات این تاپیک استفاده کنید. باز اگه پیدا نکردید بگید راهنماییتون میکنم
بعد از این که به آدرسی که تو این تاپیک هست رفتید یه فولدری میبینید به اسم files اونو باز کنید. اونجا بررسی کنید آیا فولدری میبینید که اسمش یک عدد باشه و توش فایلی وجود داشته باشه.