این مقاله بوده؟
دقیقا, الان که نگاه کردم همون مقاله س, متشکرم اقا فرزاد
خواهش میکنم
واااای فوق العاده هست فوق العاده. قبلا هم که معرفی کرده بودید توی تاپیک دیگه ای یاد خندهای انرژی بخش شون افتادم و اونجا هم اشاره کردم علاوه بر تلفظ شون بیشتر شیفته خنده هاشون هستم. هر حالی داشته باشم حتی عصبانی محاله باهاش نخندم. ولی این درس کلا اتفاقاتش جالبه؛بخصوص بلایی که سر جو وایز اومده بود.
من هم دقیقا امروز، روز مرور همین درس بود.
ان شاالله دوست گلم. من هر چی جلوتر میرم بیشتر میپسندم؛ وقتی خواستید شروع کنید کمکی در روش مطالعه اش خواستید در خدمت هستم.
به نظر من برای اینکه بتونید به انگلیسی فکر کنید تنها یک راه دارید:ببینید بومی زبانان دقیقا چیکار میکنند و تا جای ممکن ازشون تقلید کنید.مثلا یک بومی زبان فیلم انگلیسی میبینه،کتاب انگلیسی میخونه،با دوستاش به انگلیسی صحبت میکنه،ایمیل انگلیسی مینویسه،کانال های تلویزیونی انگلیسی میبینه و… .خب صددرصد برای ما ممکن نیست که همه این کارا رو به انگلیسی انجام بدیم ولی حداقل که میتونیم سه چهار تا شو انجام بدیم؟به نظر من گسترده خونی خیلی بهتر از فشرده خونی هست چون یه بومی زبان نمیشینه یه فیلم رو ده بار نگاه کنه که میکنه؟پس به نظر من با اینکه فشرده خونی خیلی خوبه و خودمم ازش نتیجه مثبت گرفتم ولی با گسترده خونی ذهنت بیشتر به انگلیسی عادت میکنه چون احتمالا کلمه های مختلف رو در جاهای مختلف و در معنی های مختلف یاد میگیری.خلاصه که باید خودتو غرق در انگلیسی کنی و بعد از مدتی میبینی ذهنت اتوماتیک انگلیسی فکر میکنه.
ممنون از شما
حتما مزاحمتون میشم
مرسی از لطف همیشگیتون
درست میفرمایین. منم موافقم ولی اگه محدودیت زمانی رو هم در نظر بگیرید اون موقع ممکنه نظرتون عوض شه. اینم مهمه که شما چه مدت وقت دارین که خودتون رو به یه سطحی برسونین.
بله در شرایط مختلف فرق داره ولی اگه زمان مناسب در روز داشته باشی گسترده خونی بهتره.در غیر این صورت(مثلا برای کسی که طی دو سه ماه آینده آیلتس داره)فشرده خونی بهتره.
آقا کامبیز ممنونم که یک چارچوب جامع رو ارائه دادین.
حالا در همین چارچوب، میخوام دوباره درخواست همکاریمو مطرح کنم.
این مواردی که فرمودین رو دوستان در همین راستا بیان و به همین لیست اضافه کنن. چه ایده های جدیدی که به ذهنشون میرسه و چه مواردی که خودشون تجربه کردن. عنوان تاپیک هم دنبال جواب به همین سواله. (ابزار، روش، منبع)
والا من که دارم روانی میشم تو خواب تو بیداری تو خلسه دارم انگلیسی تو ذهنم حرف میزنم
نمیدونم دقیقا چی شد ولی میدونم که کارای زیر موثره:
صبح ها فیلم بشین ببین روزتو با یه چیز انگلیسی شروع کن!
اخر شبا پادکست بگوش!
کتابایی که هم سطح خودته رو بخون!
همش به عباراتی که تو ذهنته پر و بال بده!
برو دیکشنری(مثلا من میرم دیکشنری(انگلیش تو انگلیش
یکی میخواد بیاد درم بیاره اصلا غرق میشم)بخون.
و اینکه همه چیز رو ربط بده به انگلیسی مثلا با مامانم انگلیسی صحبت میکنم الان دیگه یه چیزایی فهمیده !
یاحق
از خداتم باشه
من این هفته اخرین روزهای تمام شدن انگلیسیه قدرته, اتفاقا منم با انگلیسیه واقعی میخوام شروع کنم البته دو درسش رو خوندم, عاالین.
لطفا به منم پیشنهادها و روش مطالعه اش رو بگید, ممنون میشم
عالیه؛ پیشاپیش تبریک. دقیقا تک تک لتس تاکهاتون رو یادم هست.
حتما
خخخخ دارم دیوونه میشم بابا واسه نماز پا میشم میبینم یکی داره میگه I wanna sleep جدی میگما🙄
وسط نماز میبینم ذهنم داره میگه hi sweaty
دارم میخوابم هی ذهنم میگه You wanna sleep و تا دلت بخواد مثلا میام خونه داد میزنم hi darlings یا hi noneys یا مامانم یه چیز میگه ناخوداگاه میگم really? یا میگم noway اصلاخونمون یه جوری شده😄
با سلام خدمت دوستان عزیز.
یه راه برای تقویت فکر کردن به انگلیسی اینه که هر روز حتی الامکان 3 بار و هر بار به مدت 1 دقیقه با تایمر، در مورد یک شیء صحبت کرده و سعی کنیم آن را با دانشی که از قبل داریم توصیف کنیم.
خیلی عالیه. پیشنهاد میکنم امتحانش کنید.
تایپک عالی بود چه تجربه ها و راهنماییهای مفیدی