سلام زهره جان
ممنونم از لطفتون بانو . من هم متقابلا بهترین ها رو براتون خواستارم .
خداروشکر که براتون مفید بوده
سپاسگزارمالان تصمیم گرفتم کتابهای سطح متوسط رو اول بخونم و اولین درس کتاب هواپیماربایی رو خوندم و خوب بود! یه کارتون هم توی زوم دیدم پو کنفوکار
خیلی جذاب بود.
سلام نسیم خانم @a.bayani
خیلی مطلب را خلاصه و خوب بیان نمودید. احسنت
تمامی مطالب بیان شده ، شورانگیز و برخواسته از ذات پنهان و قدرت نهفته درون ماست.
شاید به جرات بتونم بگم که این کتاب به نوعی کاملتر و جامع تر در دل کتاب “اثر مرکب، جهشی در زندگی، موفقیت و درآمد شما” نهفته که توصیه میکنم حتما اون را هم مطالعه نمائید . (هم نسخه صوتی فارسی اون هست در فیدیبو و هم نسخه لاتین اون در زیبوک . لینک معرفی بیشتر )
با توجه به تجربه دو ساله خودم در دوره MBA (مدیریت استراتژیک) ، و طبق علاقه شخصی که به مطالعه کتاب ها و نویسنده های این زمینه دارم (بخشی معرفی شده در لینک ) می تونم براتون نتیجه گیری کنم که :
1. همه چی به خود ما بر می گرده
2.خواستن ، توانستن است
3. تصور و تخیل قوی داشته باشید
4. هدف برای خودتون تعیین کنید
5. اون هدف تعیین شده را مشخص کنید (همه پارامترهای هدف را)
6. برای رسیدن به هدف تعیین و مشخص شده، زمان بندی مشخص کنید
7. مراحل رسیدن به هدف را به مراحل کوچک تقسیم کنید
8. عمل کنید
صرف داشتن برنامه ، صرف داشتن هدف، صرف رویا پردازی و تخیل قوی و … بدون عمل کردن ، هیچی نیست!
اگر فقط داشتن برنامه و دانش کافی بود، الان با دسترسی به دنیای اینترنت، همه باید بیل گیتس و استیو جابز می شدیم!
پس فرق اونها و ما در چیه ؟
در همین عمل کردن. باید عمل کنیم.
قدم اول همیشه سخت ترین قدم هست.
" اونی که کوه را میکند، روز اول، از برداشتن سنگ ریزه ها شروع کرده"
اگر علاقه مند باشید و استقبال بشه از این مطالب، می تونم هر از گاهی نکات و خلاصه هایی ارائه کنم و در نهایت لینک بدم به کتاب خوب مربوطه.
آخر هفته خوبی رو براتون آرزومندم
پاینده باشید و سر فراز
سلام اقا منصور به شدت منتظرم
مرحبا نسیم خانم
درود بر شما
بسیار زیبا نوشتید، آن قدر زیبا که وادار شدم دوبار از آغاز تا پایان بخوانم.
نمیدانم دیگر خواندن خود کتاب هم سودی خواهد داشت یا نه.
خواندن مقالهای که کامبیز جان و فاطمه بانو زحمت آن را کشیدند هم بسیار سودمند بوده برای من.
سپاس از همهی شما مهربانان. قلم تان سبز، تندرست مانید
به این جمله سخت باور دارم.
I was very lazy, my waking time was about 10 A.M. And now I often wake up about seven A.M in the morning.
We are waiting for you yet… What were your experiences about this rule?
سلام رفیق
من این کتابو خوندم. اگه از من بپرسی میگم همین مقاله کفایته.
سلام،
من وسط های کتاب هستم و شما بسیار خوب و مفید مفهوم و ایده اصلی کتاب رو توضیح دادید که جای تشکر داره.
برای من به شخصه قسمت غلبه بر تعلل کاربرد روزانه و ساعتی داره و باعث شده که خیلی از کارهای نیمه تمام رو تمام کنم و درهای ذهنی بازم رو ببندم.
یه پیشنهادی هم داشتم. یکی از کتابهایی که خانم مل رابینز در این کتاب بهش اشاره میکنه کتاب " جرات بسیار" اثر رنه براون هست که کتاب بسیار خوب و مفیدیه. اگر دوستان لطف کنند و این کتاب رو هم در مجموعه کتابهای زیبوک قرار بدند، ممنون میشم.
قربونت فاطمه جان
و درود خداوند بر شما باد. لطف دارین شما خیلی
من با این جمله زندگی کردم
nice to hear that.
I will share you as soon as possible.
سلام بر شما چقدر عالی ممنونم که از تجربتون بیان کردین.
پیشنهادتون رو در تاپیک ذیل مطرح کنید تا رسیدگی شه.