سریال بسیار دیدنی که کلی مطلب علمی و هیجان انگیز داره و می تونه شما را غرق کنه
**سلام خدمت دوستان گل زبان شناس. قرار بود برای شب یلدا پست کار کنم که نشد بعد قرار بود برای سال نو میلادی پست کار کنم که باز هم نشد به خاطر همین مسئله عذر خواهم. امروز با دست پر خدمتتون رسیدم تا جبران کنم.
امروز همراه شما هستم با معرفی سریال بسیار دیدنی Fringe . پیشنهاد های زیادی توسط دوستان در قسمت کامنت ها ارائه شد
که من همه اونها را در برنامه پست های آینده قرار دادم تا به مرور در پست های جداگانه معرفی کنم.
طبق روال پست های گذشته، یک موسیقی شاد با تم یلدا براتون تدارک دیدم، امیدوارم لذت کافی ببرید. خیلی باحاله
سریال فرینج، یک سریال علمی تخیلی با فضای داستانی و تم داستانی تاریک یا دارک؛ به شخصه اولین ویژگی این سریال که منو جذب کرد، همین تم تاریک و مرموز بودن روایت داستان بود (درست مثل سریال لاست که البته ه این شباهت بی دلیل نیست کارگردان هر دو اثر جی جی آبرامز). خلاصه اینکه شیوه روایت داستان و بازی خوب بازیگرا خیلی به جذابیت داستان اضافه کرده و البته کارگردانی جی جی آبرامز که برای درخشش یک اثر کافیه (کلا اگر دیدین کارگردان اثری جناب جی. جی. آبرامز حتما تماشا کنید من که تا الان پشیمون نشدم )
این سریال سر و صدای زیادی بین تحلیلگران و منتقدین وطنی به راه انداخت حالا چرا؟ چون در خلال نظریه های علمی و بصری که این سریال ارائه می داد، حرف های زیادی هم در حوزه نشانه شناسی یا آخر الزمانی داشت و اینکه در نهایت آینده بشر به کدام سمت خواهد رفت و چگونه علوم غریبه، از علم عادی پیشی گرفته و سرنوشت نوع بشر را رقم می زنند.
دیگه بیشتر از این منتظرتون نمی زارم و شما را دعوت می کنم که همراه من به دنیای جهان های موازی و نظریات علمی در آثار سینما قدم بگذارید؛ این شما و این سریال " Fringe "
4 - فرینج (Fringe) - (2008-2013)
فرینج (به معنای علوم غریبه ) نام یک سریال تلویزیونی علمی-تخیلی در ایالات متحده آمریکا و ساخت شبکه فاکس است که پخش آن در سال 2013 به پایان رسید. سازندگان این اثر جی. جی. آبرامز (سازنده سریالهایی چون لاست و آلیاس) و کارگردان فیلمهایی چون مأموریت غیرممکن ۳ و پیشتازان فضا)، الکس کورتزمن و روبرتو ارسی (نویسندگان فیلمهایی چون مأموریت غیرممکن ۳ و پیشتازان فضا) هستند و سریال در مورد ماجراهای اداره پلیس اف. بی. آی در شعبه شهر بوستون در ماساچوست است. این سریال تاکنون توسط منتقدان و تماشاگران با واکنشهای خوبی روبرو شدهاست.
تریلر سریال:
خلاصه داستان:
وزارت امور خارجهی آمریکا یکی از بخشهای افبیآی را برای تحقیق در زمینهی موارد خاص و غیرعادی تعیین میکند و نام “فرینج” (خلاصهی فرینج ساینس: شبه علم) را بر آن میگذارد. این تیم با استفاده از همین شبهعلم و روشهای متفاوت، شروع به تحقیق در زمینهی برخی وقایع غیرقابل توضیح و گاها غیرقابل باور میکند که هستهی این وقایع، وجود جهانهای موازی در کنار یکدیگر است. میتوان گفت که این مجموعه ترکیبی از «The X Files»، «The Twilight Zone» و برخی سریالهای دیگر است.
خلاصه داستان از این لینک برداشت شده است.
نظر من در مورد سریال:
سریال بسیار زیبایی و شیوه نقش آفرینی بازیگرا شما را غافلگیر خواهد کرد. کارگردانش جی جی آبرامز و سریالی مثل لاست را کارگردانی کرده که اگر یادتون باشه خیلی رمز آلود و زیبا بود. این سریال پا را فراتر می زاره و علاوه بر راز آلود بودن و ارائه تم تاریک، پایان بندی بسیار خوبی هم داره. فیلمنامه و داستان این سریال بر اساس نظریه های علمی معروف شکل گرفته و این نظریه ها در قالب یک اثر سینمایی، بسیار منسجم و جذاب روایت شده. هر قسمت یک داستان مجزا داره که در نهایت قطعات یک پازل شک میده و به مرور با جلو رفتن سریال، داستان اصلی شکل می گیره (اثر پروانه ای ) نمی خوام اینجا اسپویل کنم پس بیشتر از این توضیح نمی دم فقط به عنوان جمله آخر در این بخش، می گم حتما تماشا کنید؛ پشیمون نمیشید.
ویژگی های مثبت این سریال برای علاقه مندان به یادگیری زبان چیست؟
- سریال دیالوگ محور و اصطلاحات زیادی در جریان سریال استفاده می شه
- از دیدنش خسته نمیشید. من این سریال دو بار به طور کامل دیدم. پیش از این مقالات زیادی در تالار کار شده که یکی از عوامل مهم در انتخاب منابع انگلیسی، جذاب بودن اون برای شخص مورد نظر و این سریال از نظر من جزو همون دسته قرار می گیره
- سه بازیگر محوری سریال، نقش آفرینی متفاوتی ارائه دادن که در نگاه اول، شما را متعجب خواهند کرد. شخصا اگر بازی عوامل فیلم و سریال جذبم نکنه، معمولا دیگه دنبال نمی کنم حتی اگه خیلی برای زبان مفید باشه
- کلی نظریه علمی در خلال این سریال یاد میگیرین و به حدی کنجکاو می شین که احتمالا خودتون به صورت جداگانه تحقیق می کنین و همین امر، باعث تقویت زبانتون می شه حالا چطور؟ (مثلا من خودم چند کتاب در مورد نظریه های این فیلم مطالعه کردم که خب به ریدینگ و دایره لغات من خیلی کمک کرد در اون زمان)
خلاصه اطلاعات سریال:
Rate in 250 best tv-show all time | 237 |
---|---|
genres | Mystery-Si Fi |
Imdb Rate | 8.3/10 |
Year | 2008 |
Episode | 100 |
3 حقیقت جالب و خواندنی در مورد سریال فرینج:
1- فصل اول فرینج بهطور میانگین ۱۰٫۰۲ میلیون نفر در آمریکا بیننده داشت.
2- این سریال در بیش از ۶۰ کشور جهان و ۸۰ شبکه تلویزیونی پخش میشد.
3- دو قسمت اول این سریال پرخرجترین قسمتهای تاریخ سریالسازی جهان میباشند و برای ساخت آنها رقمی معادل ۲۰ میلیون دلار هزینه شدهاست.
بازیگران شاخص:
لینک های مفید:
توجه: برای دنبال کردن تایپک ها، تگ Introducing _Movies _and _Tv Shows را دنبال کنید
برای مشاهده پست های معرفی فیلم و سریال دیگر، به لینک های زیر مراجعه کنید…
1- معرفی سریال: The Crown؛ ظهور ملکه الیزابت در انگلستان
2- معرفی سریال: The Vampire Diaries؛ آیا راه گریزی می توان یافت؛ نه آنان فنا ناپذیرند
3- معرفی سریال: Breaking Bad؛ داستان یک معلم ساده شیمی که به یک هیولا بدل گشت