امروز می خوام یک سریال بسیار دیدنی را بهتون معرفی کنم و تردید ندارم که خوشتون میاد.
در وهله اول، موزیک زیبایی براتون تدارک دیدم که هنگام مطالعه متن کمتر خسته بشید؛ موزیک بسیار زیبایی، امیدوارم شما هم از گوش دادنش لذت ببرید.
در این قسمت می خوام سریال بسیار زیبای "خاطرات یک خون آشام " را بررسی کنم، پس با من همراه باشید…
2- خاطرات یک خون آشام (The Vampire Diaries) - (2009-2017)
یک مجموعه تلویزیونی فراطبیعی (در ژانر خون آشامی) است که توسط " کوین ویلیامسون" و " جولی پلک " (نویسنده سریال اصیل ها) بر اساس مجموعه کتابهایی با همین نام، به نوشتهٔ " ال جی اسمیت " ساخته شدهاست. این مجموعه از شبکه cw پخش میشود.این سریال اقتباسی از کتاب خاطرات یک خون آشام (ال جی اسمیت) در 7 جلد می باشد که بعد ها توسط نویسندگان دیگری، ادامه یافت. این سریال تا کنون، موفق به کسب جوایز بسیاری شده است.
تریلر سریال:
مجموعه کتاب:
ویژگی های مثبت این سریال برای علاقه مندان به یادگیری زبان چیست؟
- سریال بسیار جذابی در ژانر خون آشامی و تم عاشقانه ای هم داره که تلفیق زیبایی از عشق و خشونت ساخته و شخصیت های اصلی در بیشتر موارد مجبور به انتخاب های سخت و چالش بر انگیز هستن.من خودم اولین بار با این سریال خاطره نویسی را شروع کردم.
- بازی بازیگرا به خصوص" دیمن " خیلی خوب و بازیگرا شیوا صحبت می کنن پس برای تمرین لیسنینگ بسیار مناسب
- اسلنگ و اصطلاحات بسیار زیادی داره؛ یعنی مثلا در یک قسمت 45 دقیقه ای 15 عدد اصطلاح و اسلنگ پیدا می کنین و از این نظر، سریال بسیار غنی
- همونطور که اول صحبتم اشاره کردم، از روی کتاب اقتباس شده و این ویژگی باعث شده انسجام و ساختار خوبی داشته باشه که به بیننده کمک زیادی در فهم داستان می کنه و نیازی نیست برای فهمیدن هر سکانس تمام کلماتش را متوجه بشید؛ پس هم لذت ببرید و هم زبان یاد بگیرید
خلاصه داستان:
داستان پیرامون سه شخصیت اصلی می گردد . الینا گیلبرت (Nina Dobrev) و دو بردار خون آشام، دیمن سالواتوره (Ian Somerhalder) و استفن سالواتوره (Paul Wesley) . و البته چندین شخصیت اصلی و فرعی دیگر است.
هر دوبرادر به طریقی عاشق الینا می شوند و او مجبور به انتخاب می شود؛ این انتخاب سرآغاز حوادث بعدی و پیش بینی نشده است…
نظر من در مورد سریال:
سریال بسیار سرگرم کننده و جالبیه.خیلی از ایرانی ها باهاش خاطره دارن و جزو اولین سریال های ژانر خون آشامی که در ایران طرفداران بسیاری پیدا کرد. همونطور که گفتم، خاطره نویسی را با این سریال شروع کردم چرا که شخصیت اصلی داستان، با بیانی ماهرانه، وقایع را توصیف می کنه و در پایان هر قسمت ابهام و سوالاتی در ذهن بیننده بوجود میاره. بازی دیمن و استفن به عنوان دو برادر خون آشام بسیار دلپذیر و باورپذیر و روابط عاشقانه خیلی خوب نمایش داده شده، البته به نظرم کمی زیاده روی کردن و فصل های پایانی خیلی برای من جذاب نبود با این حال تا پایان دیدم و پشیمون نیستم. خیلی از اصطلاحاتی که الان بلدم و در مکالماتی که دارم ازش استفاده می کنم، از این سریال یاد گرفتم و این سریال به نوعی شروع یادگیری اصطلاحات انگلیسی برای من بود. خیلی تم تاریک و ترسناکی نداره و این سریال را بیشتر برای کسانی که به سریال های teenager علاقه مندند پیشنهاد می کنم. البته بحث یادگیری زبان و اصطلاحات جداست و در اون مورد حتما پیشنهاد می کنم ببینین.
امیدوارم از تماشاش لذت ببرید.
بازیگران شاخص:
لینک های مفید:
توجه: برای دنبال کردن تایپک ها، تگ Introducing _Movies _and _Tv Shows را دنبال کنید
برای مشاهده پست های معرفی فیلم و سریال دیگر، به لینک های زیر مراجعه کنید…