سلام.
این مورد چیزی هست که خود آقای ای جی هوگ توصیه میکنه. به هر حال کسی که دوره رو ساخته خودش بهتر میدونه تاثیرش چطور بهتر هست. اما شما هم مختارید که برنامه خودتون رو داشته باشید. افراد مختلفی توی تالار انگلیسی قدرت رو طبق برنامه مناسب با خودشون خوندن که میتونید از این تجربیات استفاده کنین:
سلام وقت بخیر میخواستم ببینم این متنهای دورهی انگلیسی قدرت (Effortless English) رو در چه حد باید بخونیم و گوش بدیم آنقدر که کاملا حفظ باشیم یا چند بار کفایت میکنه ممنون
======================
این تاپیک مربوط به درس «درس واژگان» در اپلیکیشن زبانشناس است (دوره «بسته ی انگلیسی قدرت»، فصل «تسلط بر احساسات»)
سلام به دوستان پر انرژی زبان شناس
آدینه ی همگی به خیر
خب طبق قولی که به نسیم جان @a.bayani داده بودم امروز میخوام از ی تجربه در زمینه یکی از درس های انگلیسی باهاتون صحبت کنم
من الان درس ۷ این بسته ام.راستش به خاطر کمبود وقت از خوندن ۲ درس قبلی رضایت نداشتم چون بعضی روزا فقط نیم ساعت وقت پیدا میشد واسه زبان خوندن و این با چیزی که ای جی همیشه داخل حرفاش میگه که تکرار و تکرار و تکرار مغایرت داشت! خب برا همین یا باید تعداد روزا رو بیشتر میکردم یا زمان های مرده رو بازیابی میکردم.تعداد روز…
سلام من از دوستان سوالی دارم
تو بسته قدرت باید درس اصلی را مثل داستان های کوتاش هر روز گوش بدیم یا یکبار کفایت می کنه؟
یه کم سخته آدم مطلب تکراری را هر روز گوش بده، دوستان چجوری باهاش کنار اومدن؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
این تاپیک برای دریافت ارزیابی شما از دوره «بسته ی انگلیسی قدرت» نرم افزار زبانشناس است.
توضیح مختصری از این دوره:
اکنون زمان آن است که با اطمینان خاطر انگلیسی صحبت کنید. درسهای انگلیسی قدرت را بخوانید تا هر روز پیشرفت محسوسی در زبان انگلیسی داشته باشید.
تهیه کننده: Effortless English
سطح: 4
8 پسندیده