من فروم رو گشتم اما در خصوص خودآموزی به صورت فشرده چیزی پیدا نکردم
فرض کنید فردی در سطح مقدماتی بخواد روزی بیش از ۶ ساعت وقت بزاره برای زبان
باید چه منابعی و چه روش هایی رو استفاده کنه
اگر سطحم متوسط به بالا بود میشستم همش فیلم میدیدم و مکالمه میکردم یا مقاله میخوندم، اما این چیزا رو الان نمی فهمم!! چاره چیه؟
هدف خودم: من قصد دارم تا دو سال دیگه تافل بگیرم و تا ۶ ماه آینده میخوام حداقل ریدینگ روانی داشته باشم (یکی از مشکلاتی که دارم اینکه بعضی از جملات رو اگه همه کلماتش رو بلد باشم بازم معنیش رو نمی فهمم)
سلام دوست عزیز
به تالار خوش اومدین
اینجا همه دوستان با اپلیکیشن زبانشناس در حال یادگیری هستن اگر منظورتون اینه میتونید اپ رو دانلود کنید و بعد تهیه اشتراک اقدام به یادگیری کنید، البته این رو هم اضافه کنم که درس هایی رایگان در این اپ هست که قبل تهیه اشتراک میتونید گوش بدین و بعد واقع بینانه تر نسبت به تهیه اشتراک اقدام کنید.
این اپ برای کمک به تقویت مهارت های چهارگانه زبان قطعا مفیده
سوال دیگه ای هست میتونید همینجا بپرسید
شما توی زمان خیلی مناسبی به تالار اومدید، چرا که آقای ناصری زحمت کشیدن اخیرا یه دورهی عالی رو برای سطوح مبتدی به اپ اضافه کردن.
در کنار این دوره میتونید داستانهای بچهگانه رو بخونید به عنوان مکمل.
خیالتون راحت که با صرف انجام دادن این کارها به سطح پیشرفته نمیرسید. شما باید فشردهشنوی داشته باشید که نه با فیلم به این دست پیدا میکنید نه با خوندن مقاله. من اینا رو تجربه کردم واسه همینه که با قاطعیت میگم. پس روی این دورههای مقدماتی تمرکز کنید تا میرسید به دورهی متوسط، که برای این سطح، زبانشناس بهترین دورهها رو داره.
تا دو سال دیگه به بهترین نتایج دست پیدا میکنید به شرط داشتن پشتکار و برنامهریزی منظم
راستی آقای ناصری @hnaseri ممنون بابت اضافه کردن دورهی مذکور من زین پس تبلیغاتمو چند برابر میکنم
داستان اولش عنوان نداره، خواستم ویرایش کنم اونجا عنوان داشت. نمیدونم چرا عنوانش نمیاد.
خب روی اینها (نیمچهداستانها پو داستانهای بچهگانه) میتونید روزی نیم ساعت الی ۴۵ دقیقه وقت بذارید و در طول روز چندین بار به اینها گوش بدید.
بقیهی وقتتون رو هم میتونید داستان سطحبندی شده از زیبوک بخونید. در کنارش انیمیشنهایی که ۸۰ درصدش رو متوجه میشید، ببینید.
شما باید اول از سطح مقدماتی بگذرید. عجله نداشته باشید. گفتید که دو سال وقت دارید. بیشتر افراد تالار مثل شما بودن و الان در سطح بالایی هستند، به دو سالم نرسیده. بعد از عبور از این سطح دوباره برگردید به تالار ما برا اونم راهنماییتون میکنیم. سوالی هم در طول پروسهی یادگیریتون پیش اومد، باز توی تالار مطرح کنید تا جوابتون رو بگیرید.
قطعا اگه در کنارش با زیبوک کار کنید و داستان گوش بدید. بازم میگم تضمینی برا این نیست، فقط به شرطی بهش دست پیدا میکنید که براش تلاش مستمر داشته باشید.
یعنی داستان ها رو یک بار بخونم و بعد به صوتشون گوش کنم؟
−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−
راستی غیر از محدودیت دو سال که برای تافل داشتم! محدودیت ۳ ماه هم دارم! دوست دارم توی سه ماه آینده ریدینگم اینقدر کند و افتضاح نباشه
چون نیاز دارم مقالات زیادی رو در رشته تحصیلیم بخونم
همین روش داستان ها بهترین بازده رو برای هدفی که ذکر کردم داره؟
−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−
برنامه خودم این جور بود
میخواستم از new method شروع کنم (چون گفته بودن مبتدی هست)
در کنارش از english for you استفاده کنم (چون سطحم به دیدن فیلم نمی رسید گفتم حداقل فیلم های این مدلی آموزشی ببینم گوشم بیشتر عادت کنه ، حداقل یه چیزم یاد میگیرم)
باقی وقتم رو هم فشرده خوانی روی متون تخصصی خودم بکنم
شما در هر صورت اولش باید شنیدارتون رو تقویت کنید، وقتی شنیدارتون بهتر بشه، بقیهی مهارتهاتونم در کنارش تقویت میشه. یعنی پایه و اساس زبانآموزی، تقویت شنیداریه.
باید خودتون ببینید کدوم روش براتون موثره. میتونید یک دور بخونید بعد گوش بدید، میتونید همزمان بشنوید و به متن نگاه کنید یا فقط گوش بدید.
برا داستانخونی توی زیبوک دیگه لازم نیست به روش زبانشناس کار کنید مثلا برا هر داستان یه هفته وقت بذارید، یکی دو بار بسته به نیاز خودتون به داستان گوش بدید. این باعث میشه دایرهی واژگانتون هم گسترش پیدا کنه.
این بسته یه کم سنگینه. برا همین بود من پیشنهاد این نیمچهداستانها رو به آقا کامبیز دادم که برا سطوح مبتدی خیلی کاربردی تره.
روش خودندنش اینه که شما روزانه به صورت مستمر برا هر داستان یک هفته وقت میذارید. به داستان گوش میدید، لغاتی رو که بلد نیستید به لایتنر اضافه میکنید که براتون مرور بشه. اگرم میتونید توی اون یک هفته دو تا درس رو کار کنید. مثلا درس اول Mike is a Cook و درس دوم Dustin wants to take a vocation. داستان رو گوش میدید و به سولاتی که میپرسه پاسخ میدید.
اینکه اصلا جالب نیست. من به هیچ عنوان توصیهش نمیکنم.
برا زبان یاد گرفتن باید صبر و پشتکار داشت. همین
با زبانشناس، تمام چیزهایی که لازم دارید، توی مشتتون خواهد بود. لازم نیست وقتتون رو با خوندن منابع دیگه هدر بدید.
من آرزومه که یه برنامهای مثل زبانشناس برا زبانهای دیگه هم بود.
و خوش بهحال اونایی که از همون قدم اول با زبانشناس شروع کردن.