زحمت زبانپیچان هفتم رو خانم نیکنام عزیز @ala به عهده داشتند. ممنونم از ایشون که این تمرین فوقالعاده رو در اختیارمون گذاشتند.
نکات کلیدی: با این تمرین میخوایم روی نحوهی تلفظ اصوات /ɜ/ (اِ) و /t/ تمرکز کنیم.
افرادی که میخوان /t/ رو امریکن یعنی به صورت flap تلفظ کنند، برای مسلط شدن به این صوت، میتونند ویدئوی زیر رو تماشا کنند.
متن زبانپیچان:
30 dirty birds sitting on a curb, chirping and burping and eating dirty earthworms. Along comes Herbie, from thirty third and third saw the 30 dirty birds. Sitting on a curb chirping and burping and eating dirty earthworms. Boy was he disturbed?
وویس خانم نیکنام از متن بالا:
پ.ن: عجلهای در کار نیست و اولویت با تلفظه.
دوستان لطفا تمرین کافی داشته باشید بعد صداتون رو ضبط کنید. درسته که این تمرینات جنبهی fun دارن اما در کنار این، میتونیم تلفظمون رو بهبود ببخشیم.
یا خدا.خانم نیکنام اینو از کجا اوردید.بابا بومی زبانا هم میمیرن که.
من برم دو روز تو تاریکی تمرین کنم بیام ببینم چی میشه.
شما سختگیر تر از خانم ناظنی ها
خدایا از دست شما دهه ۸۰
دیروز که در جمعی از این دهه قرار گرفتم به معنای واقعی درک کردم یک جنریشن هُل در اطلاعات من وجود داره. دهه ۶۰ و ۷۰ و ۹۰ رو خوب می شناسم ولی این دهه ۸۰ رو اصلا شما هم گل سرسبد و نماینده ی این نسل هستید با عباس و ساطورهاتون حکم سکوت صادر می کنید
ممنون از لطف تون عزیز؛ ولی صدا و تلفظتون رو دوست دارم
چشم فقط شماره کارت زو بفرستید.ادرس محل سکونت اونی که اینو ابداع کرده هم بفرستید که یکجا بدم منفجر کننش.باید جلو اینجور ادمارو زود گرفت.
اگر یکی بود این نیوتن رو میکشت الان خیال همه راحت بود دیگه