🌸زیبوک گردی در بهار 99📚

خیلی ام عالی. من سری قبلی یکسری کتاب زیبوک خوندم اما خب سطحشون نسبتا ساده بود، نمیدونم چرا بیشتر اونها هم وویسِ بدی داشتن!

11 پسندیده

بعضی از کتاب های زیبوک سطح بندی شده ویس های خوبی ندارن ، متاسفانه . :thinking: من خودم اگه از کتابی خوشم بیاد تو گوگل سرچ میکنم یه ویس جدید ازش دانلود میکنم.

9 پسندیده

البته این تجربه ی یکسال پیشم بود، نمیدونم الان شاید بهتر شده باشن. فعلا که درگیرِ زبانشناسم و درسهای قبلی رو مرور میکنم تا تموم بشن برم سروقت دوره های جدیدتر…درکنارشون کتابهای زیبوک هم عالین…

9 پسندیده

بله منم کتاب های زیبوک رو خیلی دوس دارم . :slightly_smiling_face::relaxed: کلا کتاب خوندن رو بی نهایت دوس دارم. :blush:
موفق باشید‌ .

10 پسندیده

زیبوک گردی فقط اونجاش که یه کتابو بخونی بدون اینکه به متنش نیگاه کنی و معنی بیشتر واژه هاشو بدونی…اینجوری خیلی لذت بخشه!

12 پسندیده

دوستم سلام امیدوارم حال دلت عالی باشه :tulip::tulip::tulip::tulip::tulip::tulip::rose::rose::rose:
اسب تک شاخ رو خوندی اره؟ خوبه به نظرت بخونمش؟

9 پسندیده

:clap::clap::clap: درس های زبانشناس هم همین طور :green_heart::blue_heart:

8 پسندیده

دقیقا… :slightly_smiling_face: :hibiscus:

7 پسندیده

سلام فاطمه جون :blush:
:hibiscus::rose::sunflower::blossom::cherry_blossom:
اره اسب تک شاخ خوندم . داستان خوبی داره . دومین کتابی بود که از آپ خوندم. از جزیره ای که تو کتاب حرف زده خیلی خوشم اومد.

9 پسندیده

مرسی دوست خوشگلم :tulip::tulip::tulip:

9 پسندیده

سلام دوستان کتابخوان :two_hearts::two_hearts::two_hearts:
کتاب “شکارچی ذهن” رو بنا به دلایلی، خوندنش رو نصفه نیمه رها کرده بودم. ولی دوباره برگشتم تا خوندنش رو ادامه بدم و تمومش کنم.
این کتاب، در قسمت “رمان های متن اصلی” زیبوک است.
صوت راوی کتاب که عالی است و لهجه اَمریکن است. ولی نکته ای که این کتاب رو بشدت برام جذاب کرده، دید روانشناسی و روانپزشکی این کتاب است که به یه قاتل، مجرم یا یه فرد جانی دارد. در غیر این صورت اگر روحیه لطیفی دارید، سراغ خوندن این کتاب نرید. :green_heart::blue_heart::yellow_heart:
منم روحیه ام لطیفه ها …!! :joy::joy: ولی بخاطر بحث های روانشناسی و روانپزشکی اش، این کتاب رو تحمل می کنم :joy::green_heart::green_heart::blue_heart::blue_heart::yellow_heart::yellow_heart:

12 پسندیده

الهه جان انگار ۲۴ ساعت در خدمت انگلیسی هستی :grin: اینقد که می‌خونی زده نمیشی ازش؟

من خودم شیفته و شیدای انگلیسی‌ام ولی اگه اینقد یه کتاب غیر داسانی رو تکرار کنم قطعا باید هر روز باید برام سرم بزنن :joy:

حالا که دکترا رو تموم کردی، اقدام کن برا postdoc تو یه کشور انگلیسی زبان. اونجوری میری تو دل انگلیسی :ok_hand:

11 پسندیده

وااااای :joy::joy::joy: پروین خانم @pari :ribbon::ribbon::ribbon::dizzy::dizzy::dizzy:
یهو زدم زیر خنده :joy::joy::joy::joy::joy:
بله دقیقاً همین ام. فقط انگلیسی می خونم. :green_heart::blue_heart: سمت کتاب های فارسی اصلاً نمی رم. خدایی کتاب های فارسی، چیزی نداره.
حالا چرا سُرم؟! :joy::joy:

همین دکتری که گرفتم برای هفت پشتم بسه :joy::joy: بس که دوره اش سخت و طاقت فرسا بود …
پروین خانم حالا زیبوک که محدوده … فکر کنم بالای دو هزار تا کتاب الکترونیکی تو زمینه رشته خودم تو کامپیوترم دارم :yellow_heart::purple_heart::green_heart::blue_heart::two_hearts: که طبقه بندی شون کردم :sunflower::hibiscus::tulip::rose::rosette:

8 پسندیده

منظورم فارسی نبود اصلا. منظورم اینه تایم زیادی براش میذاری. کلا آدم برا هرچیزی اونقد تایم بذاره ازش زده میشه. دیدم بعضی فصلا رو اونقد تکرار کردی سرم سوت کشید‌. و به این نتیجه رسیدم کل روز رو به انگلیسی خوندن اختصاص میدی :grimacing:

فشارم میفته خب. :joy:

آخه اونجا دکترا و پس دکترا شغل محسوب میشه و تو این دوره‌ها حقوق میدن. درواقع بورس می‌کنن بعدش همون رو با یه سمت ادامه میدن برا طرف. اینجا هزار تا دکترا هم بگیری آخرشم هیچی.

10 پسندیده

من متن کتاب های انگلیسی رو اینجوری :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: نگاه می کنم.

خوب “کتاب های غیر داستانی” رو باید چند بار تکرار کرد تا قشنگ جا بیفته :joy: مگر نه من رو ول کنید “رمان های متن اصلی” رو هم همین کار رو می کنم.
آخه کتاب رمان رو می شه فقط یه بار بخونیم و تمام …

اتفاقاً من با انگلیسی سر حال می یام پروین خانم :green_heart::green_heart::blue_heart::blue_heart::yellow_heart::yellow_heart:

6 پسندیده

ممنونم . سلامت باشید :rose:

لطف کردین ، بسیار لذت بردم از پیشنهادات شما

به توصیه های خوب باید عمل کرد :grin::rose:

10 پسندیده

سلام سلام
حالتون خوبه ؟!
من دیروز و پری روز دوقسمت از کتا های شرلوک هلمز رو خوندم
صوتش بریتیش بود ، اما خیلی زیبا بود
خیلی عایمانه ، حال کردم با هاش :innocent::innocent::innocent::innocent:
این هم اسکرین

17 پسندیده

سلام کتاب در جستجوی روزنامه رو از سری کتاب های خیلی ساده خوندم، راحت بود دوسش داشتم

14 پسندیده

سلام سلام

من همچنان مشغول His Dark Material هستم. چند فصل دیگه بخونم اسکرین میدم.

اما امروز دست به یه حرکت انتحاری زدم و اولین داستان آلمانی رو شروع کردم به خوندن. فعلا با شنل قرمزی شروع کردم.

چند ماه پیش آرزوم این بود که بتونم یه داستان ساده رو بخونم که امروز در کمال تعجب دیدم بیشتر لغات و تا حدودی ساختارها رو بلدم‌.

15 پسندیده

به به و چه شیرینه دیدن این موفقیتا :star_struck: :tulip: :tulip:

10 پسندیده