چالش شدت 1400 💎

خیلی ممنون که فرستادین.
من سطح دو هستم این دوره های شما زیاد سطح بالا نیستن؟

13 پسندیده

قطعا برای شما سطح بالا هستند .
پیشنهاد من دروس انگلیسی بدون تلاش هست البته خودم اون دوره رو تا درس ۳ و ۴ پیش رفتم و بدون اصول ! اما در رابطه با دوره های خودم پدر پولدار پدر فقیر برای خودم هم سخت هست . اگه زیبوک داشته باشید، کتاب های خیلی ساده زیبوک براتون راحت هست . ۴۰۰۰ واژه ضروری هم فکر کنم براتون خوبه .
وقتی که رسیدید سطح ۳ می تونید بین انگلیسی قدرت،انگلیسی بدون تلاش و داستان های واقعی، یکی رو انتخاب کنید .البته الآنم می‌تونید ‌انتخاب کنید . برای من دروس بدون تلاش از همه سخت است و انگلیسی قدرت راحت . قبل از اینکه شروع به خواندن دوره های اصلی کنید ، حتما روش خوندنشون رو بدونید . چون اینجوری سود نمی‌کنید . اولش من نمی دونستم و راه رو اشتباه رفتم.
پیشنهاد می‌کنم یکی از این سه دوره اصلی رو انتخاب کنید ( انگلیسی قدرت، انگلیسی بدون تلاش، داستان های واقعی)
سپس روش خوندنشون رو در مقاله پایین ببینید و آگاه شوید .
بعد منبعی برای تفریح انتخاب کنید( مثل مینی استوری، داستان های بچگانه، ۴۰۰۰ واژه ضروری و…)
روش خوندن دروی اصلی :

15 پسندیده

سلام آقا ابوالفضل . کلا سخت‌تره یا برای شما سخت بوده فقط؟

12 پسندیده

دروس انگلیسی بدون تلاش سخت تره . الان من یک شات از درس عربی که در بدون تلاش نخوندم و در قدرت نخوندم می‌زارن ، می فهمید.
این شات انگلیسی قدرت

اینم دروس انگلیسی بدون تلاش

اگه دقت کنید ، تلاش سخت تره

13 پسندیده

سلام دوستان
شب بخیر :dizzy::crescent_moon:

۱ ساعت شنیداری
نیم ساعت لایتنر
۲ ساعت سریال وایکینگز

15 پسندیده

بازیر نویس میبینید سریال رو؟فکر کنم قسمت هاش ۴۳دقیقه ای هست یه قسمت رو اینقدر سانسور داشت شده ۱۷دقیقه نفهمیدیم زن وبچه اش چی شدن :rofl::rofl::rofl:

۴۵دقیقه گرامر با کتاب English grammar book

15 پسندیده

سلام دوستان عزیز

1ساعت شنیداری
1 ساعت رایتینگ

14 پسندیده

سلام نه با زیرنویس نمیبینم . فقط جاهایی رو که نفهمم هی میزنم عقب و چندباره گوش میدم و در نهایت زیرنویس رو فعال میکنم و بعد میرم کلمه رو سرچ میکنم و یادداشت میکنم . برای همین انقدر طول میکشه تا یه قسمتو ببینم . البته از لذت فیلم کم‌میکنه :pensive: اما خب هدف زبانه
آره همه قسمتاش ۴۵ دقیقه‌ایه، بدون سانسور میبینم :face_with_hand_over_mouth::joy:

15 پسندیده

افرین بر شما ،من چو هدف فیلم دیدنه نه زبان خوندن حسابش نمیکنم :sweat_smile:،

13 پسندیده

سلام شب همه دوستان بخیر و شادی :hibiscus:
امروز جمعه :blossom:

14 پسندیده

شب همگی بخیر:heart_eyes::hugs:

16 پسندیده

سلام دوستان

17 پسندیده

سلام دوستانم شبتون بخیر :rose:
جمعه 3 اردیبهشت.

:blue_heart::seedling:

16 پسندیده

سلام شبتون بخیر :rose:

16 پسندیده

سلام شب همگی بخیر :hibiscus::hibiscus:

16 پسندیده

سلام دوستان

15 پسندیده

سلام دوستان

شنیداری : 2 ساعت و 45 دقیقه
20 دقیقه هم خارج از اپ به فایل صوتی درس اول کتاب استارتر امریکن انگیلیش فایل گوش دادم
جمعا : 3 ساعت و 5 دقیقه

16 پسندیده

سلام شب بخیر دوستان :cherry_blossom::herb::hibiscus:

جمعه ۳ اردیبهشت

شنیداری ۴ ساعت
لایتنر ۱ ساعت

16 پسندیده

سلام شبتون بخیر

17 پسندیده

سلام جمعه شب همگی بخیر

3 / 2
1 ساعت و 49 دقیقه شنیداری