بچه ها چی شد ؟
کی برد ؟ کی باخت ؟
کامنت بارون کردید گیج شدم
به نظر من همه بردند؟
چون اینو بدون شوخی میگم چالش یا مسابقه دیروز باعث شد همه کلی زبان بخونند و بخندند
آقا ابوالفضل شانس آوردین یعنی خدا بهتون رحم کرد دیروز تولد خواهر زادم بود یه سر نمیرفتم تولدش ناراحت میشد . از شانس یه خورده هم سردرد داشتم وگرنه خیز برداشته بودم برای سی چهل ساعت
ان شاالله هفته بعد از خجالتتون در میام
ریحانه بانو جذابیت مسابقه به این هست که ندونیم دیگران چقدر میخونن وگرنه هر کسی اعلام کنه چقدر میخونه بعدش همون قدر بخونه که دو تا گروه مساوی میشن .دیگه مسابقه به چه دردی میخوره اونم بدون هیجان
اون روشی هم که میگین بدون اعلام زمان همینجوری تیم بندی کنیم هم میشه و مشکلی نداره
ببینید بزارید ساده تر بگم تا بهتر متوجه بشین :
وقتی بخوایم گروه بندی کنیم اگر یه حداقل تایمی همه اعلام کرده باشن خوب منطقا تیمها منصفانه تر تقسیم بندی میشن
مثلا وقتی میخواین گل کوچیک بازی کنید چون بچه های گروه میدونن کی بازیش بهتره کی ضعیفه تیمها رو جوری یارکشی میکنن که هر دوتاش از نظر قدرت مساوی باشن ولی توی بازی اصلا معلوم نمیکنه کی چقدر گل میزنه . یهو اون کسی که قویه روز خوبش نیست یه گل هم نمیتونه بزنه ولی اون کسی که قوی هم نیست یهو مثلا چند تا گل میزنه
توی مسابقه هم بچه ها همینطورن مثلا من سری قبل روز خوبم بود چهارده ساعت خوندم ، بازم میتونستم بیشتر بخونم .ولی دیروز 12 ساعت رو هم بزور خوندم .
همینطور بچه های دیگه که روز معمولی دو ساعت میخوندن ولی ماشالله دیروز رکورد زدن و چندین ساعت خوندن
فک کنم ما بردیم
شوخی کردم .
خداوکیلی همه برنده اند که تو جمعه درس خوندند.
منم با تایم ۳۰ دقیقه افزایش دادم به ۲ ساعت .
بقیه هم همینطور پس همه برنده اند .
ولی بنظرم همون تایم هم حدود ی هم مشخص نکنید واسه جمعه بعدی که غافل گیری داشته باشه
با اجازه از علی آقا صاحب تایپیک اگه اجازه بدید امشب من شاتی نمیزارم چون دیشب سعی کردم شدتمو بالا ببرم اما انگار چشم راستم یکمی آسیب دید برای همین شاید امشب ۲۰ دقیقه یا کمتر بخونم برای همین شات نمی زارم
حتما استراحت کنید
سلامتی شما از همه چیز مهمتره.
اشکالی نداره کم هم خوندید شات بزارید. ولی یک پیشنهاد دارم براتون، هر موقع که وقت آزاد دارید و یا زمانهای مرده مثلا پیاده روی یا موقع استراحت میتونید کتابهایی که قبلا خوندید و یا کتابهایی که زیاد سخت نیستند و یا پاکستی که به سطحتون میخوره فقط گوش کنید و شنیداری تون را تقویت کنید. اولاش شاید یه خورده سخت باشه ولی بعد از مدتی شنیداری تون کاملا تقویت میشه.
سعی کنید انگلیسی را بیشتر با گوش تان یادبگیرید.
موفق باشید
دوستان لیست شنیداری هم علاوه بر گروه داشتیم .
من اواخر سال سرم شلوغ هست.
اگه امکانش هست شما لیست کنید .
@ali288
سلام دوستان نشد دیشب بفرستم
این برای روز جمعه بود هم ریدینگ تمرین کردم
هم لغت
هم گرامروحل کردن تمرین گرامرم رو
دو قسمت ازکارتون زوتوپیا رو هم هرکردوم رو چند بار فقط گوش دادم و رو بخش شنیداریم ۱ورب ساعت فوکوس کردم
سلام.
میشه یکم با جزییات تر بگید ..)
من همیشه هنگام گوش دادن صفحه رو هم میبینم .
بخاطر همون تایمم پایینه
.
ببینید شما مثلا هر روز 2 ساعت زبان میخونید یعنی همزمان هم میخونید و هم گوش میدید. این بجای خود.
ولی میتونید در زمانهای مرده و یا اضافه هم فقط گوش کنید و یکی دو ساعت هر زور به زبان خوندن تون اضافه کنید.و هم شنیداری تون را تقویت کنید
من که کاملا تفکیک کردم
یعنی شنیدن جدا، با صفحه خاموش
خواندن جدا
کلماتشونم جدا مطالعه میکنم
حتی کتابهای سطح بالا
ی کتاب فارسی رو هم نمیشه همزمان گوش داد و خَط برد
یعنی تمرکز میاد پایین و حوصله آدم سر میره
کاملا موافقم
هر کسی بعد یه مدتی بهترین روش مطالعه خودشو پیدا میکنه
من متاسفانه نمیتونم فقط گوش بدم چون حواسم پرت میشه بیشتر از 5 دقیقه ولی همزمان با متن میخونم راحترم.
منم با علی اقا موافقم
هرکسی روش خودشو باید پیدا کنه
دوستان میاین چالش کتابخوانی هم راه بندازیم؟جدای از زیبوک گردی
مثل اینها
منظورم اینه که هر هفته یا هرماه یک کتابو انتخاب کنیم باهم بخونیم
@ali288
@Lia2
@Reyhaneh_Nazary
و سایر دوستان
اره خوبه موافقم
کتاب های زیبوک منظورتون هست دیگه ؟
خب پس آقا مهراب تاپیک بزنید و روی کمک من هم حساب کنید .
@MehrabT
تاپیک جدا نمیزنید؟
منم از این سوتیها زیاد دادم
بدیش اینه مردم فکر میکنن دیوونه ای داری با خودت حرف میزنی😅
بله کتابهای زیبوک
قفسه کتاب های غیر داستانی خوبه؟
اول سر قفسه چونه بزنیم
من هنوزم همون کارارو میکنم
ی درس بود شانسی ی عکس بامزه توی اینستا وسطش برام باز شد
تا اخر مینی استوری عین پلنگ جواب دادم سوالارو از بس اون عکسه خنده دار بود
تمام کتاباتونو یجا بنویسین امشب تصمیم گیری میکنیم