چالش شدت 1400 💎

دوستان ی سوال شما اشتراکتون طلایی هست که روی نمودار هاتون ساعت و تعداد لغت و میزنه؟

10 پسندیده

من اشتراک ام طلایی هست
ولی یکم از دو طرف صفحه بکش نمودار ات رو اعداد میان و تاریخ

10 پسندیده

ممنونتم ریحانه جون شدش:upside_down_face::upside_down_face::upside_down_face:

9 پسندیده

:slightly_smiling_face::slightly_smiling_face:

14 پسندیده

اصلا چیزی برای ناراحت شدن وجود نداره عزیزم. از چهارم شدنم :unamused: این شکلی شدم :joy:

9 پسندیده

ممنون ریحانه عزیزم
ببینم کی بتونم نفر اول بشم
البته ماه اسفند من خیلی وقتم شلوغههه و خسته
سعی میکنم باقدرت تر پیش برم:partying_face::see_no_evil::smiley:

10 پسندیده

راستی یادم رفت.

حدودا ۴۰ دقیقه تکست بوک هم بود.

که میشه کلا ۲ ساعت …)

10 پسندیده

دقیقا :+1::+1::ok_hand::ok_hand:

:expressionless::expressionless::astonished::astonished::astonished::astonished::scream:

9 پسندیده

زری بانو از نفر اول یا نهایتا دوم رسیدن به جایگاه چهارم شوکه کنندست :expressionless:
پس من چی بگم که یک هفتست همش نفر آخر میشم :roll_eyes: :face_with_hand_over_mouth:
با همتی که شما دارین باز مقامتون رو پس میگیرین :rose: :rose:

8 پسندیده

ممنون بابت این چالش من جدیدا این اپ و دانلود کردم و سطحم مبتدی اما دوسدارم تو چالشتون شرکت کنم :slightly_smiling_face:

11 پسندیده

خیلی خوش آمدید :rose:
هر کمکی نیاز داشتید، همه دوستان اینجا راهنمایی تان میکنند

11 پسندیده

دوستان آهای کسایی که در تیم مسابقه روزانه تاپیک هستین :speaking_head: :speaking_head:

امروز آماده مسابقه هستین ؟ :muscle: :muscle:

یا هنوز خوابتون میاد؟ :yawning_face: :sleeping:

دوستانی که امروز برای مسابقه حاضرین نهایتا تا شب خبر بدین تا در لیست شرکت کننده ها قرارتون بدیم

:rose: :rose:

میترا خانم به تاپیک خوش اومدین :hibiscus:

10 پسندیده

من با این وضعیت چشم و چالم روی شنیداریم حساب باز نمی کنم.اما منابع غیر شنیداری دارم که برای مقام سوم خیز برداشتم :innocent::innocent::dizzy_face::dizzy_face:
من هستم. :relieved:

9 پسندیده

سلام به همگی روزتون بخیر و نیکی :sunflower::sunflower::sunflower:

بلهههههه:raising_hand_woman:
اتفاقا الان باید Review بنویسم بعد تمرین کنم .

من و خواب !:flushed::joy::face_with_hand_over_mouth:

شب میبینمتون دوستان با گزارش هاتون فعلا :upside_down_face::wink::blush:

10 پسندیده

خواب؟؟
من هر روز ۷ صبح الی ۷ و ۳۰ بیدار می شوم.
چون کلاس دارم :expressionless::joy:

9 پسندیده

سلام من می‌خوام تو چالش و مسابقه شرکت کنم ولی یکی برام توضیح میده قضیه مسابقه چیه؟!به سطح زبان مربوطه یا مقدار پیشرفت؟

10 پسندیده

سلام فاطمه خانم
چالش به این صورت هست که دوستان در طول روز هر چقدر زبان میخونن شب یک شات از قسمت شنیداری و شاخص لغاتشون اینجا میزارن و مجموع مطالعه روزانشون رو هم اعلام میکنن .
همچنین منابع دیگه ای که خارج از زبانشناس خوندن که شامل اپهای دیگه ، تکست بوکها ، تمرین ریدینگ و رایتینگ و در کل هر چیزی که مربوط به خوندن زبان هست رو میگن.
همه هم میتونن در این چالش شرکت کنن با هر سطحی که دارن

علاوه بر چالش ، این تاپیک دو تا مسابقه داره که یکیش فقط جمعه هاست که همه بچه های تاپیک در اون شرکت میکنن که فقط شامل شنیداری زبانشناسشون هست . که باز دو قسمته هم مسابقه به صورت گروهی هست و هم انفرادی . البته باز هم اختیاریه و هر کس دوست نداشت میتونه شرکت نکنه

یک مسابقه هم داریم که هر روز برگزار میشه و شرکت در اون کاملا اختیاریه

در کل این مسابقه ها بیشتر برای این هست که بچه ها تشویق بشن زمان زبان خوندنشون رو بیشتر کنن

دوستان اگر همینجوری رشته های مسابقه ها رو زیاد کنیم آخر سال 1400 خودمون میتونیم یک المپیک راه بندازیم :smile:

14 پسندیده

اوکی من تو هستم تو مسابقه با اینکه نفهمیدم آخر انفرادیش چیه😅

10 پسندیده

شما تو مسابقه گروهی جمعه هم هستید ؟
اگه ارع تایم میانگین شنیداری تون رو بگین تا بچه ها اضافه کنن

10 پسندیده

روز قبل از جمعه حداقل تایمی که میخوایم روز جمعه شنیداری داشته باشیم رو اعلام میکنیم
بچه ها به دو گروه تقسیم میشن
روز جمعه شنیداری که در زبانشناس داریم ملاک مسابقه هست ، پس تا میتونیم درس میخونیم و به عبارتی گوش میدیم و شنیداریمون رو بالا میبریم .شب روز جمعه نهایت تا ساعت 12 شب شات خوندنمون رو اینجا میزاریم

این زمانی که خوندیم با زمان بقیه بچه های گروه جمع میشه برنده مشخص میشه (این از گروهی)

برای انفرادی هم همون تایم شنیداری ملاکه ولی این دفعه هر نفر به صورت جداگانه بررسی میشه .تایم هر کس بیشتر رتبش هم بالاتر

دقیقا مثل کشتی که هم گروهی شرکت میکنن ، هم انفرادی
امیدوارم فهمیده باشین :grin:

میخواین شرکت کنین؟ اسمتون رو توی لیست بنویسیم ؟

11 پسندیده