باش پس باید هر روز قبل جمعه فرستاد
روز قبل فقط میگین مثلا من میخوام جمعه فلان ساعت بخونم . همین ، کار دیگه ای احتیاج نیست انجام بدین . مسابقه روز جمعه هست
چون تیم بندی بر اساس تایمی که بچه ها میخوان بخونن انجام میشه تا منصفانه تر یار کشی بشه
بله بله.
خبر دادن نمیخواد عزیزم.
برندمسابقه خودمم به دوستان استرس وارد نکنید
![]()
منم تو لیست نوشتید فکر کنم نبودم
هفته پیش بچه ها حضورشون رو درست و حسابی اعلام نکردن .
حتی بعضی ها که اعلام کرده بودن در مسابقه هستن گزارش خودشون رو به موقع تحویل ندادن
برای همین یه خورده بی نظمی به وجود اومد که البته چون هفته اول برگزاری مسابقه بود و بچه ها کامل با مسابقه آشنا نبودن طبیعی بود
این هفته از الان داریم لیست همه کسایی که میخوان توی مسابقه شرکت کنن رو تهیه میکنیم تا کسی جا نمونه و مسابقه دقیقتر انجام بشه
اسم شما رو هم در لیست شرکت کننده ها قرار دادیم ![]()
صد البته زری بانو ![]()
نفر اول شما هستین ما فقط اداشو در میاریم
![]()
ولی امشب من یکی از رقبای اصلیتون هستم ![]()
ممنون لیای عزیز
میشه درمورد مسابقه یه توضییح کوچیک بدین؟؟؟
منم هستم تو مسابقه ![]()
![]()
میترا جان چند تا کامنت بالاتر کامل درباره چالش و مسابقات تاپیک توضیح دادم
اگر خوندید و باز هم جایی ازش رو متوجه نشدین بپرسین تا براتون بگم خواهر ![]()
میترا خانم اسمتون رو توی لیست شرکت کننده های روز جمعه نوشتیم اگر خواستین توی مسابقه روزانه هم شرکت کنید اعلام کنید تا قرارتون بدیم
سلام پریناز خانم به تاپیک و چالش ما خوش اومدین
![]()
نمیدونم چقدر با چالش آشنایی دارید
چند تا کامنت بالاتر کامل هم درباره چالش و هم درباره مسابقات توضیح دادم . اسم شما رو هم توی لیست شرکت کنندگان جمعه قرار دادیم . در مورد مسابقه روزانه هم خواستین شرکت کنید فقط کافیه اعلام کنید ![]()
فکر کنم آقا علی معروف ترین چالش قرن زبانشناس رو زدن با این همه مشتری
![]()
با این وضعیت همه تا 6 ماهه دیگه سطح 6 رو رد کردند.
ممنونم آقا ابوالفضل ![]()
خوبی این چالش اینه که همه بچه ها با انرژی اند و حضور فعال دارند و به همدیگر کمک میکنند
انشالله همه با هم به آخر سطح 6 هم میرسیم
![]()
سلام زری بانو
عزیزم میشه یه پیام بزاری نمیتونم بهتون پیام بدم تو شخصی ممنون عزیزم ![]()
![]()
نه باید هینجا آخرشب گزارش بدید چه زبانشناس چه اگه اپ های دیگه ای استفاده می کنید یا کتابببب و…
چشم مسابقه ی جمعه رو انجام میدم اما قبل از عید یکم سرم شلوغه نمیتونم مسابقه ی روزانه رو باشم ان شاءالله بعد از عید شرکت میکنم![]()
دوستان برای جمعه که فقط شنیداری حساب میشه،میشه شنیداری اپ های دیگه مثل دهکده زبان هم حساب بشه؟ چون بالاخره قصد ما شنیدنه و این جوری باعث خستگی هم نمیشه و کسل کننده نیست.اگه اشتباه می گم،لطف کنید بگید اگه هم موافقید بگید.
ممنونم
چون خودم نمی توانم بیشتر از ۳ ساعت با زبانشناس کار کنم و در کنارش مثلاً پادکست گوش میدم
سلام
بچه ها امشب به نمودار من نگاه نکنید لطفا
این چند روز امتحانات ریختن سرمون نمیتونم زیاد بخونم
ولی فردا حتما جبران میکنم
سلام مجدد
۱ ساعت و ۱۶ دقیقه شنیداری زبانشناس
۲ ساعت و ۵۰ دقیقه شنیداری دهکده زبان
۱۵ دقیقه لایتنر
۱ ساعت و ۳۰ دقیقه کلاس زبان
مجموع:۵ ساعت و ۵۱ دقیقه
آقا ابوالفضل هیجان چالش جمعه به اینه که آخر شب همه از شنیداری فقط شات بزارند.
زبانشناس برا سطح شما فکر کنم پادکست داره که بدردتون بخوره
سلام عزیزم عصر که فرمودین اسمتون رو در لیست شرکت کنندگان هر دو تا مسابقه قرار دادیم ![]()
فقط اگه میخواید مسابقه روزانه هم شرکت کنید هر شب از مطالبی که خوندین گزارش بزارید
باشه خواهر اتفاقا مسابقه اصلی همون مسابقه روز جمعه هست . این مسابقه روزانه هنوز بچه مسابقه ست تا عید بزرگ میشه سر و سامونش میدیم ،البته میترا جون گفته باشم بچم قصد ادامه تحصیل داره یوقت براش نقشه نکشینا
![]()