زنجیره خودتون رو به رخ بکشید🤓

I hope you achieve your goal.

2 پسندیده

Thank u so much

1 پسندیده

انگلیسی بدون تلاش برای مکالمه خوبه ولی لغات زیادی رو یاد نمیده. شما برای افزایش دایره لغات چه روشی استفاده می کنین و کلا چندتا لغت بلدین که هر متنی رو راحت می خونین؟

1 پسندیده

این تاپیک خوبه ولی کاش یه قانوتی داشت که هرکی زنجیره به رخ می کشید، از تجربیاتشم می گفت و اطلاعات بیشتری از دستاوردهاش منتشر می کرد، ولی همینکه آدم این افراد با اراده و شگفت انگیز رو میبینه انرژی می گیره ادامه بده و این عالیه. واقعا دو سال یا سه سال ادامه دادن بدون یک روز ناامیدی یا استراحت کار شگفت انگیزیه و آفرین داره.

1 پسندیده

متأسفانه اکثرا کاری رو که داریم انجام میدیم و چیزی رو که داریم یاد می گیریم نمیدونیم چی هست و از چه جنسیه. وگرنه به بالا و پایین و رفتن این اعداد و ارقام که جز ایجاد رضایت و تایید کاذب چیزی نداره دلخوش نمیکردیم.

من هیچ شگفت انگیزی تو این اعداد نمیبینم این سومین باره عدد ۷۰۰ رو رد می کنم. به نظرم کاری که داریم می کنیم باید بفهمیم چیه این درس نیست یک مهارته با پیچیدگیهای خودش با فارسی صحبت کردن راجع به دستاوردها راه به جایی نمیبریم خودمون رو گول نزنیم.
از نظر من شگفت انگیز اون تعداد اندکی در همین فروم هستند که متاسفانه تعدادشون به انگشتان یک دست هم نمیرسه و شما نتیجه رو در عمل ازشون می بینید. برید تاپیک فری دیسکاسن و آن تایتلد رو نگاه کنید. همین

2 پسندیده

امیدوارم همیشه موفق باشید دوست عزیز:blush:

ولی در این مورد نمیتوانم با شما موافق باشم. چون کلا کارکرد مغز شما همینه ! قسمت پاداش محور مغز شما اگه نتونه حتی به صورت کاذب حس لذت و پیشروی کنه به شدت آثار مخرب بدتری دارد.

دقت کنید که تاکید میکنم حتی به صورت کاذب !

قرص های ضد افسردگی برای شما داره چی کار میکنه؟ یا بسیاری قرص های دیگر! این درمان ها کمک میکند تا مغز به صورت کاذب چیزی را که طبیعی نمی تواند دریافت کند بدست بیاورد تا بدن متوقف و نابود نشود.

حالا چرا قرص افسردگی رو مثال زدم؟ چون روش های یادگیری هم همینه ! دنیای امروز به سمت ایجاد راه حل هایی میره که حتی به صورت کاذب بتواند فرد را در یک فرایند به مدت طولانی حفظ کند . چه فایده ای دارد؟

کاملا واضح و مشخص است. به خاطر اینکه در جهان در حال تغییر هر فرد با شرایط متفاوت مواجه خواهد شد که اگر در فرآیند مورد نظر باقی بماند ناخودآگاه راه های طبیعی و مناسب برای ماندن در مسیر را پیدا میکند.

و از آنجایی که این پیدا کردن مسیر براساس شرایط زندگی و استعدادهای فردی و شانس هایی که در سر راهشان قرار میگیرد متفاوت است و یکی ممکن است بعد یک‌ماه مسیر اصلی را پیدا کند و یکی بعد از دو هزار روز پس اصلی ترین مساله چه است ؟؟؟

اینکه به هر ترتیبی فرد مورد نظر در مسیر نگه داشته شود!

چیزی که در گذشته به دلیل نادیده گرفتن باعث میشد فرد تا سالها به سمت آن فرآیند یادگیری برنگردد و آسیب فراوان ببیند.

4 پسندیده