سلام وقت بخیر
من از دوره انگلیش پاد فقط استفاده میکنم و هیچ استفاده ای از زیبوک و زوم ندارم به همین خاطر اشتراک نقره ای رو فعال کردم ولی الان که خواستم وارد دوره بشم میگه باید اشتراک طلایی داشته باشم
مگه طبق روال چند سال گذشته اشتراک نقره ای برای زبانشناس بجز زیبوک و زوم نیست؟
سلام دوست خوبم یکسری از دوره ها از جمله دوره انگلیش پاد، 504، اشتباهات متداول در زبان انگلیسی، یادگیری انگلیسی با تلویزیون چون آماده سازی متنشون و ضبط دوره توسط همکاران انجام شده لذا در اشتراک طلایی قرار گرفته و این مدت هم که باز بوده برای این بوده که با امکانات برنامه آشنا بشید.
لینکی که انتهای تاپیک قرار دادم از قسمت سوالات متداول اپ کپی کردم، داخل لینک مشخصا مشهوده اشتراک نقره شامل قسمت زبانشناس و اشتراک طلایی شامل زیبوک زوم و کل مجموعه میشه، در حال حاضر این عمل زبانشناس بدون اطلاع رسانی و ویرایش محتوا مصداق کلاهبرداریه.
به این نتیجه رسیدم بیشتر از این که با زبانشناس انگلیسی یاد بگیرم با باگ های بسیاری که داره باعث اعصاب خوردیم شده، پیشتر هم از بابت همین باگ ها و اهمیت ندادن پشتیبانی و لحن بدشون در مقابل شنیدن انتقاد دلخور شدم،
با اینکه زودتر از خیلیا اینجا بودم، اگه پروفایلم نگاه کنید چند ماه بعد از تاسیس زبانشناس عضو شدم حتی در حال حاضر زنجیره حدود ۹۵۰ روزه دارم ولی فکر میکنم تصمیم بهتر اینکه همینجا این ماجرا استاپ بشه و با زبانشناس خداحافظی میکنم.
دوست خوبم انگلیش پاد به مدت یکسال بیشتر نیست که در اپ قرار گرفته و اکثر متون این دوره توسط تیم زبانشناس نوشته شده و همینطور یکسری از بخش ها صوت نداشته که باز هم خودمون رکورد کردیم. این سیاست که اشتراک نقره ای رو تهیه کنین و به بخش زبانشناس دسترسی داشته باشید برای زمانی هست که دوره به صورت کامل در اینترنت قابل دسترس باشه و صرفا یکسری ادیت کلی روی دوره ها انجام و بارگذاری شده باشه. اما زمانی که تیم زحمت خیلی زیادی بابت جمع اوری، اماده سازی و رکورد و ادیت یک دوره انجام بده اون دوره حتما در اشتراک طلایی قرار میگیره
مطمئن باشین اگر به انتقادها اهمیتی نمیدادیم این همه اپدیت در ماه انجام نمیشد و اینهمه تاپیک درخواستهای مختلف کاربران رو پیش نمیبردیم. در اینکه نظرات مخاطبان برامون اهمیت ویژهای داره بهتون قول میدم اما اینکه برای شما این تلاش مشهود نبوده متاسفیم که میشنویمش
مطمئنا هیچ اپلیکیشنی بی ایراد نیست همه از یک جا شروع کردن و با کمک فیدبک گرفتن و همدلی مخاطبانشون به سطوح بالاتر اپ رسیدن. ما همواره به تمامی نظرات مخاطبانمون اهمیت میدیم و مواردی که قابل انجام باشه حتما ترتیب اثر میدیم. اگر زبانشناس باعث شده تجربه بدی براتون رقم بخوره از این بابت عذر میخوایم و اگر بخواین میتونم به همکاران اطلاع بدم تا براتون با تخفیف اشتراک طلایی رو فعال کنن ![]()
![]()
خانوم برومند اینکه این دوره کلا صوت بوده زحمت کشیدید متن آماده کردید و ی جاهایی همون صوت هم نبوده زحمت اونم کشیدید موضوع صحبتم نیست، این محصول شماست و در هر قیمت و دسته بندی دوست داشته باشید میتونید عرضه کنید و بنده هم فکر نمیکنم جایی اعتراض کرده باشم که چرا قیمت اشتراک اینقدره و فلان قدر نیست.
بنده کاربر بی اطلاعی نیستم دیروز عضو این اپ نشدم، دقیقا تفاوت اشتراک هارو میدونم همونطور که بالاتر خدمتتون عرض کردم و لینک به سایت خودتون ارجاع دادم اشتراک طلایی کل مجموعه و اشتراک نقره ای یا حرفه ای تمامی خدمات زبانشناس بجز زیبوک و زوم رو شامل میشه، وقتی هیچ اطلاعیه ای و یا در قسمت خرید اشتراک هیچ موردی از مواردی که شما اشاره کردید وجود نداره یعنی اشتراک های گذشته کمافی سابق برقراره،
این چند مورد دوره ای که میگید نه در قسمت زیبوک قرار دادید نه حتی جایی توضیح دادید که واسه اینا بیشتر زحمت کشیدید اینا حسابشون جداست کاربر از کجا باید بدونه شما از خواب بیدار شدید بدون اطلاع رسانی مفاد اشتراک هارو تغییر دادید؟
این مشکل رو من پیش تر هم با پشتیبانان زبانشناس داشتم؛ به مشکل اصلی رسیدگی نمیکنن و مباحث فرعی که ربطی به کاربر نداره میپردازند برای همین مجددا دلخوریم از زبانشناس رو عرض میکنم:
بنده اشتراکی تهیه کردم که مفاد این اشتراک در لینکی که قرار دادم کاملا مشهوده، و الان به هر دلیلی تصمیم گرفتید به گونه دیگه ای عمل کنید و بنده هم تصمیم گرفتم از این اپ دیگه استفاده نکنم.
این موردم هم خدمتتون عارض بشم چون ذاتن آدم دو رویی نیستم تو روی خودتون میگم که اگه روزی جایی نظری از من دیدید گله ای نباشه؛ تا جایی که بتونم از خدمات بد، سو مدیریت و باگ های فراوان زبانشناس به دیگران میگم.
خیر نیازی نیست حتی اگه اشتراک همیشگی هم برای بنده فعال بشه حاضر به ادامه استفاده از زبانشناس نیستم.
ای وااااااااااااای. نه سمیه نرو
سلام
یه سوال
الان زبانشناس پیشرفت کرده و کلی زحمت کشیدن
اگه شما از تیم زبانشناس بودید و یکی اینجوری میگفت چی می گفتید؟
الان افراد کمی میرن سوالات رو ببینن
من از زبانشناس خیلی راضی هستم تازه الان ربات واتساپ رو خریداری کردم
میتونید به پشتیبانی پیام بدید و بگید این اشتراک نقره ای رو براتون نگه داره و طلایی بخرید
اشتراک طلایی بهتره از نقره ای
الان زبانشناس داره هی تغییر میکنه و بیشتر بخش ها میره به طلایی
بعدش مردم به نظرات در اپلیکیشن های مایکت و بازار و گوگل پلی و اپ استور اهمیت میدن
وقتی می بینن چقدر آدم جذبش کرده نصبش میکنه
آقای ناصری
نظر شما درمورد این تاپیک چیست؟
لطفا جوابشان را دهید
ولی چیزی که خیلی زحمت داره باید پول بیشتر گرفت
من حق میدم به زبانشناس
یه سوال
شما چطوری دوره خارجی به صورت دلار می خرید؟
ولی زبانشناس بهترینه
سلام
در لینکی که شما دادید صحبتی از زبانشناس زیبوک و زوم نیست. همونطور که مشاهده میکنید نوشته شده امکانات و منابع عمومی. انگلیش پاد در منابع عمومی به حساب نیامده است.
در قسمت توضیحات اشتراک نقره ای هم به نحو درستی اشاره شده که پکیج نقره ای شامل منابع پایه برای یادگیری زبان می شود. نه منابع تخصصی.
ولی زبانشناس بهترینه.
زبانشناس بهشت گمشده ی منه.