♥ چالش ایجاد عادت های مفید در زندگی ♥

سلام نازنین جون, یه سوال داشتم, چند وقته مدیتیشن انجام میدی؟ و چه اثراتی برات داشته؟

3 پسندیده

سلام عزیزم، از اولین روزی که چالش شروع شد، خیلی خوب برام چون شبا زود خوابم میبره، همش مثبت فکر میکنم:blush::blush::blush:
@atineh1967

4 پسندیده

چقدر خوب, منم تو فکرم انجامش بدم, پس تغییراتش رو حس کردی, خدا رو شکر. :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

4 پسندیده

6 پسندیده

بله درسته …

2 پسندیده

6 پسندیده

سلام دوستان خوبم شبتون بخیر…
صبح ساعت 9:5بیدارشدم…
مدیتیشن رو انجام دادم…

6 پسندیده

5 پسندیده

سلام به دوستای عزیزم
امیدوارم هر جا هستین سلامت باشین
میبینم که انرژیاتون افتاده :grin:
حضور کمرنگ بنده رو در این چند روز به بزرگی خودتون ببخشید.
قطعا با تنوع و قدرت برمیگردم تا چند روز دیگه و این چالشو یه شور و هیجانی خواهیم داد.همچنین دوستانی که بولت ژورنالشونو ساختن منتظر باشن :wink:
و همچنین تشکر ویژه از دو دوست عزیزم اتوسا جان و نازنین جان که تعهدشون زبان زد هست :rose::smiling_face_with_three_hearts::heart:
خب جدول بالا رو هم ارائه دادم تا دوستان بهتر از تلاش دوستاشون مطلع شوند.
منو از دعای خیرتون بی نصیب نذارید.

8 پسندیده

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1bEwurwkXhrctXFxFmxky5K9jhJeIPf3v_e0Kx4zm09Q/edit#gid=542935818

این لینک که لابه لا چتا گم نشه

و اما منم متهعد بودم تو امار دادن این هفته و اخری هم وارد کردم، از من لا تشکر؟؟؟؟؟؟:grin::grin::grin:

8 پسندیده

سلام عزیزم
ممنونم بابت لینک انلاین :smiling_face_with_three_hearts::heart:

عهههههههههه نهههههههه منظورم از تعهد اسکرین هبیتاشون بود عزیزم :grin:
وگرن که تو جدول مشخصه تعهدتون گلم و صد البته خودت بانی چالشی
و تهدت در فرستادن فایلا که زبان زد بچه های تالاره :heart_eyes::heart_eyes:
و جا داره یه تشکر حسابی ازت داشته باشم که همیشه خواهرانه همراهیم میکنی . مرسی انرژییی
:smiling_face_with_three_hearts::heart:

5 پسندیده

ووووووووووووووووی، آجی شوخی کردم خجالتم نده :see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil:
راستش من با اپ زیاد حس خوبی ندارم، خواستم یک دفترچه خوشگل برا هبیتام بخرم اونجا بنویسم اما پیدا نکردم، از شانس من دومادمون یک سررسید بهم داد که برگه هاش نباتیه :heart_eyes::heart_eyes:، فعلن با این سر میکنم تا دفترچه خوشگله رو بیابم :blush::blush::blush::blush:
حالا انشالله آمار رو هم منظم میکنم تا دوستان ما رو پر انرژی ببینن

ممنونم ازت نسیم جان :sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:

5 پسندیده

حنانه جان یه دفترای خوشگلی تو بازار هست که برای بولت ژورنال استفاده میشه, البته اگر نبود دفتر نقطه ای بیرون هست که اونا هم خوشگلن, بگردی پیدا میشه, واسه هبیت ها خوب و مناسبن.

4 پسندیده

ممنونم عزیزم, در واقع بزرگترین تعهد, تعهد به خودمون هست. چالش با وجود تو گرمتر هم خواهد شد. :kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart:

4 پسندیده

این برنامه اسمش چی هست؟

3 پسندیده

سلام دوستان گلم ببخشید خونه نبودم نت نداشتم زود آمار بدم…

اسکرین قبل از 12گرفته بودم…

4 پسندیده

قربونت نسیم جان ممنونم از شما بابت چالش واقعا خیلی مفید هست…
خداخیرتون بده:rose::rose:

4 پسندیده

ممنونم اتوسا جون از راهنماییت، اتفاقا منم دنبال همین دفترام اما هر چی گشتم نبود :pensive::pensive: اما انشالله که پیدا شه
ممنون اجی مهربونم :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

3 پسندیده

habithub
Check out “HabitHub”, from Android Bazaar:

3 پسندیده

یکم نایابه. :expressionless_face: ولی پیدا میشه. قربونت بشم عزیززززم. :heart_eyes::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss:

3 پسندیده